Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αντιλαμβανομαι την προσπαθεια γελοιοποιησης αυτου που αλλοι συνανθρωποι μου εχουν σαν καθημερινοτητα. Οπως επισης και τον διαδικτυακο κανιβαλισμο.

Αυτο που δεν αντιλαμβανομαι ειναι την ελειψη καθρεφτη...

Βεβαια ανακαλυπτω συχνα οτι ο αντιχειρας δεν ειναι απαραιτητο προσον στην εξελικτικη διαδικασια για ολο το ειδος...

Ε καλά έχει "ιστορία" αυτό στα φόρα......

Υπάρχουν πάντα κάποιοι που γελοιοποιούν κάποια θέματα επειδή διαφωνούν..... Τι να κάνουμε.....

Τι να πρωτοθυμηθούμε πια.....

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Eλα μωρέ..Ειναι παρεμφερή αυτά με τις αυτοκτονίες που αυξήθηκαν επειδή τους εγκατέλειψε η γκόμενα..:Banane0::Banane0:

Ναι ρε όπως και οι μπάτσοι δεν βαράνε, τώρα μαθαίνουμε και απο "πρώτο" χέρι οτι δεν "πιέζουν".......χεχε!!!!

Eγώ επιμένω, οτι ανόητα άρθρα σαν αυτό που αναδημοσίευσες (http://www.kar.org.gr/?p=8309) και γενικότερα αρθρογράφοι σαν αυτόν, φωνάζουν 10 φορές την μέρα "λύκος στα πρόβατα" και κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά εν'όψει του πραγματικού λύκου που επίκειται να έρθει απο εδώ και πέρα... Τι να το κάνεις να γράφει αύριο-μεθαύριο αλήθειες όταν τότε δεν θα τον πιστεύει κανείς...

Μα αφού το συγκεκριμένο άρθρο είναι για γέλια με τις αντιφάσεις του... Σου έγραψε σχετικά πιό πάνω ο Tzimisce γι'άυτό... Και άντε να προσθέσω κι έγώ άλλο ένα... Σε ποιά χώρα θα εκτελέσουν ένα επαναπατρισθέντα και γιατί ? Στην Αίγυπτο? ατο Ιρακ? στη Λιβύη? στο Πακιστάν? στην Αλβανία? στη Γεωργία? Μόνο στη Συρία υπάρχει εμπόλεμη κατάσταση κι εκεί η Ελλάδα δεν επαναπατρίζει κανέναν..
Εκτός κι αν δεν ήταν καλο παιδί όσο ήταν στην χώρα του και μετά απότι έκανε εκεί, τώρα τον αναζητούν, και ήρθε εδώ για να γλυτώσει... λέω εγώ τώρα...

Εκτός κι αν δεν ήταν καλο παιδί όσο ήταν στην χώρα του και μετά απότι έκανε εκεί, τώρα τον αναζητούν, και ήρθε εδώ για να γλυτώσει... λέω εγώ τώρα...

Κοίτα να δεις BIOS, για χαζό δεν σε έχω..... Υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί λόγοι για να σκοτώσουν κάποιον επαναπατρισθέντα....(βιάστηκε μια γυναίκα στο Πακιστάν και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, χρωσταει κάποιος σε τοκογλύφους, κλπ)......

Αλλά αν το συνδυάσω και με αυτά που έλεγες τις προάλλες περι "ασύμμετρης" απειλής, κλπ.....δεν θέλω να πω αυτό που καταλήγω ως συμπέρασμα....

Last edited:
Είναι γνωστή η προσπάθεια που γίνεται απο την ακροδεξιά νά πείσει πώς οι μετανάστες που φεύγουν απο τις χώρες τους ειναι ήδη εκεί εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου...
Κλασσικές παγαποντιές πού ρίχνονται και όπου πιάσουν τόπο..γιά νά φέρουν τους μετανάστες σε οξεία αντίθεση με τούς άσπιλους ''Ελληνες'.

Τά μεταναστευτικά κύματα προέρχονται απο χώρες φτωχές που τις έχουν απομυζήσει οι κάθε λογής αποικιοκράτες και οι διεφθαρμένες εγχώριες κυβερνήσεις τους ή χώρες με ''εμφυλίους'' η χώρες που έχουν τρωθεί απο εισβολές που έχουν προκαλεσει μεγάλα δεινά.

Κατά τά άλλα η επιστροφή μετανάστη στην χώρα καταγωγής του ,σύμφωνα μέ τις διεθνείς συνθήκες αν φυσικά γίνει νόμιμα κοστίζει τόσα που δεν συμφέρει την χώρα υποδοχής να πληρώσει...

Επομένως αυτό που κάποιες φορές επιδιώκεται απο τις εγχώριες αρχές είναι ή ''κρυφή' και κατά παράβασιν τών διεθνών συνθηκών εκδίωξη μεταναστών..
Ψιλά γράμματα φυσικά για εκείνους που διακρίνουν a priori εγκληματίες μονον στους μετανάστες.

Πλάκωσε ολη η Χ.Α. για να προστατέψει την ''καθαρότητα τής φυλής''.:Banane0:

Κοίτα να δεις BIOS, για χαζό δεν σε έχω..... Υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί λόγοι για να σκοτώσουν κάποιον επαναπατρισθέντα....(βιάστηκε μια γυναίκα στο Πακιστάν και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, χρωσταει κάποιος σε τοκογλύφους, κλπ)......

Αλλά αν το συνδυάσω και με αυτά που έλεγες τις προάλλες περι "ασύμμετρης" απειλής, κλπ.....δεν θέλω να πω αυτό που καταλήγω ως συμπέρασμα....

Δυστυχώς, οι συμβουλάτορές τους εδώ, έχουν καταρακώσει την έννοια της αίτησης ασύλου, κι έτσι την πληρώνουν και άνθρωποι που ενδεχομένως το δικαιούνται...

Last edited:
Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Κατά τά άλλα η επιστροφή μετανάστη στην χώρα καταγωγής του ,σύμφωνα μέ τις διεθνείς συνθήκες αν φυσικά γίνει νόμιμα κοστίζει τόσα που δεν συμφέρει την χώρα υποδοχής να πληρώσει...

???
Με χρέωση παραλήπτη τους στέλνουν;

Υποτίθεται ότι παίρνουμε κάποια κονδύλια για να υποδεχόμαστε τους μετανάστες...
Οτι κατά τον επαναπατρισμό κάποιου, η χώρα που τον υποδέχεται πληρώνει κάτι, δεν το είχα ξανακούσει...

Ενα πολύ απλό παράδειγμα απο ένα μονον άρθρο..Οποιος θέλει μπορεί να βρεί και τους κανονισμούς τής Ε.Ε.

http://news247.gr/eidiseis/politiki...athe_apelash_paranomoy_metanasth.2038679.html

Απο κεί καί πέρα άντε να βγάλει κανείς άκρη απο αφεντάδες που πτωχεύουν εταιρείες και πεινάνε οι επι χρόνια απλήρωτοι εργαζόμενοι.,και αυτοί πουλάνε παπατζιλίκι εκ τού ασφαλούς....

Υποτίθεται ότι παίρνουμε κάποια κονδύλια για να υποδεχόμαστε τους μετανάστες...
Οτι κατά τον επαναπατρισμό κάποιου, η χώρα που τον υποδέχεται πληρώνει κάτι, δεν το είχα ξανακούσει...

Για τα κονδύλια που παίρνουμε είπα μιας και εσύ αναρωτήθηκες περι του κόστους επαναπατρισμού....

Το ότι έχει κόστος η χώρα που στέλνει ανθρώπους στη πατρίδα τους το γνωρίζω...
Από το άρθρο δεν βλέπω κάτι που να λέει ότι χρεώνεται η χώρα που τον υποδέχεται...

Το ότι έχει κόστος η χώρα που στέλνει ανθρώπους στη πατρίδα τους το γνωρίζω...
Από το άρθρο δεν βλέπω κάτι που να λέει ότι χρεώνεται η χώρα που τον υποδέχεται...

Αν μετέφρασα σωστά, χώρα υποδοχής εννοούν την χώρα της αρχικής υποδοχής (η οποία τους στέλνει πίσω = η Ελλάδα)... όχι την μητρική χώρα (η οποία είναι χώρα υποδοχής εφόσον τον στέλνουν πίσω)...
Αστοχη φράση που αλλάζει όλο το νόημα... Ε, συμβαίνουν αυτά, συνήθισέ τα... :)

Last edited: