Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Τελικως τους πεταξαν απο το σκαφος του λιμενικου, τους χτυπαγαν τα χερια που προσπαθουσαν να κρατηθουν απο τα ρελια ή ολα αυτα ειναι ψεμματα ?

Μπορεί να μην μάθουμε τι και πώς ακριβώς έγινε,αλλά το αποτέλεσμα υπάρχει...Πνιγμένα γυναικόπαιδα...Ο ίδιος ο Βαρβιτσίωτης ομολόγησε,ότι υπάρχει πάγια τακτική "πίεσης" προς τα πίσω...απο κέι που ήρθαν.

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μπορεί να μην μάθουμε τι και πώς ακριβώς έγινε,αλλά το αποτέλεσμα υπάρχει...Πνιγμένα γυναικόπαιδα...Ο ίδιος ο Βαρβιτσίωτης ομολόγησε,ότι υπάρχει πάγια τακτική "πίεσης" προς τα πίσω...απο κέι που ήρθαν.

Αλλο η παγια τακτικη πιεσης προς τα πισω (που υπαρχει τετοια οδηγια στα σιγουρα), και αλλο να πετανε τους ανθρωπους στην θαλασσα, ή να τους κοπανανε να μην πιαστουν, ή να μην βοηθανε οσους πανε να πνιγουν...

Ξερεις,,, υπαρχει ενα ... ενστικτο να βοηθας οποιον εχει αναγκη οταν εισαι στην θαλασσα, δεν μπορω να το εξηγησω σε οποιον δεν εχει σχεση με αυτη...

Οι Πακιστανοί της Κεφαλονιάς συγκέντρωσαν τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους

Μια πραγματικά αξιέπαινη κίνηση αλληλεγγύης από Πακιστανούς που ζουν στο νησί, αλλά και Κεφαλλονίτες έγινε σήμερα προς τους σεισμοπαθείς του Ληξουρίου

Οι Πακιστανοί Μοχάμεντ Μαχμούντ, Μοχάμεντ Ιρφάν, Αντνάν Φαγιάζ και Αμπτούλ Γαφάρ, μαζί με τις κυρίες από την Κεφαλονιά Ρεγγίνα Τραυλού, Μαρίκα Κουρκουμέλη και Ειρήνη Τζαννάτου, μάζεψαν χρήματα και αγόρασαν είδη πρώτης ανάγκης τα οποία τα παρέδωσαν σήμερα το μεσημέρι στους «Γιατρούς του Κόσμου».

Πηγή: inkefalonia.gr

http://www.kar.org.gr/2014/02/13/οι-πακιστανοί-της-κεφαλονιάς-συγκέντ/

πφφφ...Απολίτιστοι....

BgY1MscIIAAUq1q.jpg:large

Πορεία από το Κέντρο Υποδοχής Λαυρίου ξεκίνησαν σήμερα οι Κούρδοι πρόσφυγες με σκοπό να είναι στην Αθήνα το Σάββατο 15/2....

:2thumb22sup:

^^

Εχω παει 2-3 φορες εκει ζουν οι Κουρδοι στο Λαυριο. Διπλα ακριβως (ουτε 30 μετρα) ειναι οι Αφγανοι. Στο ισογειο του κτηριου - το οποιο ηταν καποτε οι σταβλοι του βασιλια (ενα παραμελλημενο κτηριο) που ειναι οι Αφγανοι ειναι το τμημα αλλοδαπων της αστυνομιας... Ποιος θα το πιστευε....

Βραδυ, μονος δεν περνας ουτε απ' εξω (ειναι σκαχτερο). ΔΕΝ πειραζουν ποτε κανεναν.
Μεσα (στο προαυλιο) αν θα μπεις δεν θα βγεις ορθιος.

Κουρδικες σημαιες, οπως επισης και σημαιες με το προσωπο του Οτσαλαν, παντου. Ανα καποιες ωρες, ομαδες Κουρδων "παρελευνουν" στον δρομο εξω απο το προαυλιο φωναζοντας καποιο συνθηματα, μονο το "Οτσαλαν" μπορω να καταλαβω".

Ζορικη εμπειρια, διπλα μας ειναι...

και εγω εχω πάει πανω απο 5 φορές...και ξέρω ανθρώπους που πάνε καθημερινά.

καμία σχέση...με αυτά που αναφέρεις.

Για να μην ξεχάσουμε κιόλας τις δολοφονικές επιθέσεις των χρυσαυγιτών με την κάλυψη των μπάτσων.....

Ποια δεν εχουν καμια σχεση ?

Μιλαω για το Λαυριο, για τους Κουρδους και για το αλλοδαπων που ειναι 30 μετρα διπλα.

Ειμαι σιγουρος πως το μπερδευεις με κατι αλλο.

Σε προσκαλω να παμε οι δυο μας, και να διαπιστωσεις με τα ιδια σου τα ματια τις σχεσεις που εχουν με τους μπατσους του αλλοδαπων...

Δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου, μιας και εχω ιδιαν αποψη (βοηθαει οτι μενω εκει κοντα) για αυτα που περιγραφω.

Εαν αποδεχεσαι την προσληση μου (μπορω μονο Κυριακες) στειλε μου πμ να συννενοηθουμε. Θα κερασω και καφεδακι στο "ρολοι" ;-)

Last edited:
Για τους Κουρδους (και για τους Αφγανους και για το αλλοδαπων) μιλαω και εγω, αλλα ενταξει, δεν θα επανελθω στο θεμα.

Απλως, αν θελεις, μπορεις να μου πεις τι απο αυτα που εγραψα στο #6030, "δεν εχουν σχεση" οπως γραφεις στο #6031 ?

Επαναλαμβανω, αν θελεις

Last edited:
"Βραδυ, μονος δεν περνας ουτε απ' εξω (ειναι σκαχτερο). ΔΕΝ πειραζουν ποτε κανεναν.
Μεσα (στο προαυλιο) αν θα μπεις δεν θα βγεις ορθιος.

Κουρδικες σημαιες, οπως επισης και σημαιες με το προσωπο του Οτσαλαν, παντου. Ανα καποιες ωρες, ομαδες Κουρδων "παρελευνουν" στον δρομο εξω απο το προαυλιο φωναζοντας καποιο συνθηματα, μονο το "Οτσαλαν" μπορω να καταλαβω".

Ζορικη εμπειρια, διπλα μας ειναι... "

Γιατι να μην θέλω??

Το φιλο-ρατσιστικό σου σχόλιο....που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σορυ που επανερχομαι παρολο που εγραψα το αντιθετο παραπανω.

- Σκιαχτερο ηταν για εμενα τουλαχιστον την πρωτη φορα που πηγα (παρολο που γνωριζω καποιους μου μενουν εκει). Εξου και το "ζορικη εμπειρια"

- Σημαιες (και των Κουρδων, και του Οτσαλαν) υπαρχουν

- Πορειες μικρες ομαδω στον δρομο απ' εξω απο το προαυλιο, φωναζοντας μεταξυ αλλων "PKK - OTSALAN..." γινονται

Εαν επιμενεις πως τιποτε απο τα παραπανω δεν συμβαινουν εκει, με συγχωρεις αλλα φαινεται πως δεν εχεις αποψη.

Τελος, ΔΕΝ εκανα κανενα φιλο-ρατσιστικό σχολιο, ειλικρινα, και πολυ κακως που το χαρακτηρισες σαν τετοιο

Δεν θελω να ερθω σε καμια αντιπαραθεση μαζι σου, σε παρακαλω μην με χαρακτηριζεις αν θες -bye-

Ξαναδιάβασε τι γράφεις και θα καταλάβεις....

Το τι θέλεις να γράψεις(ζορικη εμπειρία απο το σκιαχτερο μέρος) απο αυτό που γράφεις έχουν μια απόσταση.

Τα υπόλοιπα δεν ανέφερα οτι δεν συμβαίνουν. Αλίμονο πολιτικοί πρόσφυγες είναι..... Πολύ καλά κάνουν οτι κάνουν.

Μετά την επεξήγηση σου το παίρνω πίσω το σχόλιο μου.

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μαθαίνω οτι ο εστιάτορας και γνωστός παπαγάλος προταγκον, θα έχει την ερχόμενη τρίτη εκπομπή.
Είμαι περίεργος να δω ....

ΜΑλιστα η Ελληνικη δικαιοσυνη απαγορεψε την μεταδοση της συγκεκριμενης εκπομπης. Το mega δηλωσε πως θα προβληθει κανονικα.

κόκκινα φανάρια, Άμστερνταμ ....

πρωτότυπη διαμαρτυρία ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

το βάζω εδώ μιας και δεν υπάρχει νήμα για την μετανάστευση γενικώς στην Ευρώπη ....