TO MHΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ.

Εμενα παλι δεν θα με χαλαγε και ενα ταξιδακι σε μερικα απο τα μεγαλητερα εργοστασια κατασκευης μερικων εταιριων του χορου!!! -bye-

Morfea, εχω μονο εναν κυλινδρο Pathe και ενα ΕΜΤ 950, θα στα γραψω στην διαθηκη.
Τι ραδιο ειναι αυτο κατω απο τον προ Quad acoustica με το καντραν κυκλος?Ειναι μαυρο.Ισως καποιο Sansui?
χαιρετησματα

Morfea, εχω μονο εναν κυλινδρο Pathe και ενα ΕΜΤ 950, θα στα γραψω στην διαθηκη.
Τι ραδιο ειναι αυτο κατω απο τον προ Quad acoustica με το καντραν κυκλος?Ειναι μαυρο.Ισως καποιο Sansui?
χαιρετησματα

Μη ξεχάσεις και τα 288!

Γίνομαι αχάριστος αλλά δεν κρατιέμαι...

καλα, σε καταλαβα απο νωρις τι ρακοσυλλεκτης εισαι!
Χωρις αστεια παντως, εγω θα κληρονομισω απο τον φιλο μου τον Johan αυτoν τoν τορνο, μπροστα απο το Nakamichi 700(παλαιο δικο μου, εχω αλλα 2 τωρα)Εχει μερικους δισκους λευκους, λεμε να κανουμε μια ηχογραφιση μια μερα για να ακουσουμε τις φωνες μας!Εγγυημενα low-fi.
Μεσα στην διαθηκη βαζω και ενα δισκο της Hillary Hahn με αυτογραφο της μεσα!Ξερω οτι σου αρεσει η δεσποινις!
Τελικα ειναι Sansui αυτο το ραδιο?

Attachments

• Pathe svarv.jpg
    Pathe svarv.jpg
    107.4 KB · Views: 85
Μιλαμε για 2 διαφορετικα πραγματα εδω.
Εγω ρωταω για το μαυρο ραδιο με το κυκλικο καντραν στην συλλογη του Γιαπωνεζου, αν ξερει κανεις τι ειναι!Ειναι στην δεκατη φωτογραφια.
Οσο για τον τορνο ειναι ενα παλαιο μηχανημα υπαγορευσεως, πολυ κοινο στα ιατρικα και δικηγορικα γραφεια εδω στις αρχες του 1900, σημερα ειναι πολυ δυσευρετα, τα βρισκεις μονο σε μουσεια και σε ιδιωτικες συλλογες. Αυτο της φωτογραφιας ειναι κομπλεττ, κατι ακομα ακομα ποιο σπανιο!
Ξεφυλιζοντας το αλμπουμ απο το σπιτι του φιλου Johan, βρισκω μερικες ενδιαφερουσες φωτογραφιες που ισως εχουν καποιο ενδιαφερων σε μερικους νοσταλγους.
Τα Α7 εχουν τις 311/90 τωρα πανω τους, πρωην δικες μου και αντι για τα JBL φιλτρα τα N500-F και αυτα πρωην δικα μου!
Η τομη του ξυλου που βλεπετε ειναι του σωστου ξυλου για να κατασκευασει κανενας Α-7, το πως λεγονται αυτα τα ξυλα και απο ποιο δασος της Αμερικης, μπορω και αυτο να το ρωτησω αν καποιος ενδιαφερεται για να τα κατασκευασει ακριβως οπως η Altec εκανε μια εποχη!
χαιρετησματα

Ασε καλύτερα, προς το παρόν βολέψου μ' αυτήν

PJzBORGr6b.jpg

Internet King δεν με χαλάει ιδιαίτερα αλλά προτιμώ τις μελαχροινές πιό μεσογειακές και πιό πολύ του γούστου μου, αλλά στο κομμάτι του Criterion είμαι αμετακίνητος.
Άλλωστε είναι θέμα μουσικής παιδείας (λέμε τώρα).
Φίλε Larry για τον σκύλο θα κάνω μια παραχώρηση λόγω εορτών.
-bye-

Ολιγαρκείς σας κόβω. Ζητήστε βρε από τον Άγιο, τσάμπα είναι. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι ο Άγιος είναι συνφορουμιτης -μόνο που δεν ξέρω ποιος είναι- και νομίζω ότι καταλαβαίνει το πάθος μας και θα ικανοποιήσει της επιθυμίες μας ζητώ αυτό το σετακι
:drummer::drummer::drummer::drummer:

IMG_4988_peq.jpg

Αλλά δεν χωράνε από την καμινάδα.

Ολιγαρκείς σας κόβω. Ζητήστε βρε από τον Άγιο, τσάμπα είναι. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι ο Άγιος είναι συνφορουμιτης -μόνο που δεν ξέρω ποιος είναι- και νομίζω ότι καταλαβαίνει το πάθος μας και θα ικανοποιήσει της επιθυμίες μας ζητώ αυτό το σετακι
:drummer::drummer::drummer::drummer:

View attachment 18530

Αλλά δεν χωράνε από την καμινάδα.

49511_gt2_3_1280x1024_122_955lo.jpg

Αν ειναι ετσι, αλλαζω και εγω,

Αυτα μαλλον τις καμιναδες του εργοστασιου παραγωγης της ΔΕΗ στην Πτολεμαιδα χρειαζονται,για να χωρεσουν

Φιλε μου ΝΙΚΟΛΑΕ ευχομαι απο τα βαθος της καρδιας μου η ευχη σου να πραγματοποιηθει συντομα.
Ειναι καταθεση ψυχης.

Να είσαι καλά Σάκη.Σε ευχαριστώ πολύ.Είναι μακρύς ο δρόμος όμως και μεγάλη ή ανηφόρα.

φτάνεις όμως στην πιο όμορφη κορυφή του κόσμου μετά απ' αυτήν την ανηφόρα...

ήταν η πιο όμορφη ευχή που άκουσα για το 2007!:grinning-smiley-043

σου εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου, μιας και είμαι νέος πατέρας και ξέρω τι απίστευτη χαρά είναι ένα μωρό, να πραγματοποιηθεί η ευχή σου μέσα στο 2008.:2thumb22sup:

-bye-