Το Μούτρο — The Mechanic

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,729
Λιβαδειά
avclub1mechanic.jpg

ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ
The Mechanic

» Παίζουν: Τζέϊσον Στέϊθαμ, Μπέν Φόστερ
» Σκηνοθέτης: Μάικλ Γουίνερ
» Διάρκεια: 90' λεπτά

» Κατηγορία: Περιπέτεια
» Διανομή: Odeon
» Ημ. Κυκλοφορίας: 13 Ιουνίου
» Έτος: 2011

» Γλώσσα: Αγγλικά
» Υπότιτλοι: Ελληνικά
» Κυκλοφορεί σε: DVD

» Υπόθεση:
Ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ο Άρθουρ Μπίσοπ, σκοπεύει να αποσυρθεί αλλά όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις,
συναντά δυσκολίες να το καταφέρει. Ένας νεαρός επίδοξος επαγγελματίας δολοφόνος, ο Στιβ ΜακΚένα, εμφανίζεται στον Μπίσοπ
και του ζητά να τον διδάξει την τέχνη του. Είναι αυτό όμως το μόνο που θέλει; Σύντομα θα βρεθούν μπλεγμένοι στα δίχτυα μιας
επικίνδυνης προδοσίας.

— AvCLUB.gr // Audio & Video Fanatics Area —

Last edited:
Πολυ καλη και λιγοτερο καγκουρικη περιπετεια απο αυτες που μας εχει συνηθισει ο Στεηθαμ.

ΥΓ.Το pro-ject που χρησιμοποιει στην ταινια το προσεξε κανεις? :p

:a0210:

Αν υποψιαστώ ότι θα αρχίσουν να καταστρέφουν (πέραν των πολυτελών αυτοκινήτων) και πικάπ...

βασισμένη σε μια φοβερή πρωτότυπη ταινία, η σύγκριση δυστυχώς είναι αμείλικτη...

πέρα από κάποιες ενδιαφέρουσες στυλιστικές επιλογές και την αξιοπρέπη παρουσία του πρωταγωνιστή, η γενική εικόνα είναι απογοητευτική.

με τα λεφτά που διατίθονται για μια τέτοια παραγωγή, δεν αρκεί να είναι τεχνικά άρτια, ζητάμε και λίγη έμπενυση από το σκηνοθέτη...

εγω τη βρηκα καλη παντως.....

Κι´ εγώ επίσης το ίδιο.
Σωστές δόσεις δράσης που δεν κουράζουν. Μετρημένος και λιγομίλητος ο statham-γι´ αυτό και μου άρεσε-, αλλά και ο Ben Foster ήταν καλός.
Η εικόνα είχε «κόκκο», ο ήχος όμως κορυφαίος.
Ψήφισα καλή.

χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, είχε στυλ και μπορώ να πω ότι με κράτησε...

Απάντηση: Re: Το Μούτρο — The Mechanic

βασισμένη σε μια φοβερή πρωτότυπη ταινία, η σύγκριση δυστυχώς είναι αμείλικτη...

πέρα από κάποιες ενδιαφέρουσες στυλιστικές επιλογές και την αξιοπρέπη παρουσία του πρωταγωνιστή, η γενική εικόνα είναι απογοητευτική.

+1

Έχω την εντύπωση ότι ήταν απλά ένα έναυσμα για να θυμηθούμε την κλασική ταινία.

Δεν μου αρέσει έτσι και αλλιώς ο ελάχιστες καλές ταινίες έχει κανει και αυτή δεν ήταν μια απο αυτές.