Το μυστρί κάνει τους άντρες!!!!

τι να κανει ο ανθρωπος δηλαδη?ολη μερα μεσα στον ηλιο φορεσε κατι ελαφρυ για να μη πυρωνει,αμεσως να πεσετε να τον φατε...τσ τσ τσ (ντροπη και αισχος σας,φτου σας,αυτο εχω μονο να πω).:stoned:

Εμένα πάντως κάτι δεν μου πάει και κάτι μυρίζομαι. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που κάνει αυτή την δουλειά να έχει τόσο κάτασπρο παντελόνι. Μόνο κάποιος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του θα το πίστευε!

Ρε συ, μη μπερδεύεις τον κόσμο!

Το σήμα του Robin παραμένει αυτό:
robin3.jpg

Αλλά ο Guybrush αναφέρεται στον πρώτο Robin (Dick Grayson) που ενηλικιώθηκε και άλλαξε από Robin σε Nightwing:
nightwing_133.jpg

Re: Απάντηση: Το μυστρί κάνει τους άντρες!!!!

Αλλά ο Guybrush αναφέρεται στον πρώτο Robin (Dick Grayson) που ενηλικιώθηκε και άλλαξε από Robin σε Nightwing:

A, τέτοιες λεπτομέρειες δεν ξέρω... Ούτε γνωρίζω τον κύριο Nightwing...

Εγώ για σήμα του Robin γνωρίζω το R μέσα σε κύκλο και το μόνο που θα μου θύμιζε τον κύκλο τουλάχιστον θα ήταν η κοιλιά μου μετά από καμία high end βραδιά με Τεχλικίδη... :BDGBGDB55:

Όχι ρε, εννοώ το σύμβολο (στο στήθος της στολής) από το ανεκδιήγητο κινμηματογραφικό "Batman Forever" και την ακόμα χειρότερη συνέχειά του.

Δε θυμάσαι τις στολές, Λευτέρη;

Υ.Γ. BTW, όντως ο αγαπημένος μου ήταν πάντα ο Grayson...

Απάντηση: Re: Το μυστρί κάνει τους άντρες!!!!

Όχι ρε, εννοώ το σύμβολο (στο στήθος της στολής) από το ανεκδιήγητο κινμηματογραφικό "Batman Forever" και την ακόμα χειρότερη συνέχειά του.

Δε θυμάσαι τις στολές, Λευτέρη;

Αααααα..... και ποιος σου λέει ότι τα είδα; -bye-

Για τους φίλους του Dick Grayson, ελπίζω να έχετε δει το σχετικό fan film. :grinning-smiley-043

Πως τα καταφέρατε και από το εσώρουχο (ο ύψιστος να το κάνει!) του οικοδόμου πήγατε τη συζήτηση στον Ρόμπιν... υπάρχει κανένα υπονοούμενο εδώ για τον βοηθό του νυχτερίδα?

Πως τα καταφέρατε και από το εσώρουχο (ο ύψιστος να το κάνει!) του οικοδόμου πήγατε τη συζήτηση στον Ρόμπιν... υπάρχει κανένα υπονοούμενο εδώ για τον βοηθό του νυχτερίδα?

Iσως,το πρωί να δουλεύει και αυτός οικοδομή,και το βράδυ να ανεβαίνει σκεπές να βοηθάει τον νυχτερίδα!:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Το μυστρί κάνει τους άντρες!!!!

Iσως,το πρωί να δουλεύει και αυτός οικοδομή,και το βράδυ να ανεβαίνει σκεπές να βοηθάει τον νυχτερίδα!:flipout::flipout::flipout:

ναι και από την βιασύνη του βάζει το βρακί πάνω από το παντελόνι !

Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο αυξάνει τις πιθανότητές του για να βρει ...ότι θέλει να βρει.Δεν μπορεί τόσοι άντρες, κάποιος θα κάτσει...

Σα να χεις δίκιο.
Είδες τον μελαψό με το καπέλο απο πάνω του,πως τον ''κόβει''?