Το Να Είσαι ΣΚΥΛΟΣ στην Ελλάδα!

ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΓΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 17 ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΘΗΛΥΚΕΣ. Η "ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ" ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΑΝΕΤΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΥΛΙΓΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΟΥ.

α καλα! ο δικος μας ο ενας που τον μαζεψαμε απεξω μεγαλο, πανω στο παιχνιδι βγαζει νυχια και ριχνει μερικες ξεγυρισμενες, αλλα μετα αρχιζει τις γλυκιες για να τον συγχωρεσεις...
οι αλλοι δυο που τους μαζεψαμε μωρα με κλειστα τα ματια ακομα, μεσα απο τα σκουπιδια, μονο χαδια και κοιλιες ξερουν να κανουν, τελειως φλωροι :BDGBGDB55:

φυσικα ο σκυλος μας, ενα λυκοσκυλο 45 κιλα, θηλυκια, καθεται και τα υπομενει η καημενη! τα αφηνει και την πειραζουν , τα πλενει, κλπ....
μονο μην δει κανενα αλλο ξενο εξω στην αυλη, ουε κι αλλοιμονο που εκανε το λαθος να περασει!!:music-smiley-005:

Last edited:
Απάντηση: Re: Το Να Είσαι ΣΚΥΛΟΣ στην Ελλάδα!

Και φυσικά η γνωστή φράση: "Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα".
Εννοουν σκυλακια και γατακια του σπιτιου.

Μην το λες....αν δεν παίξουμε πρώτα "ξύλο" δεν έρχεται για αγκαλιές....:2thumb22sup:

Έτσι είναι οι "απόλυτες" σχέσεις.

Εμένα αυτήν που αγαπάω περισσότερο, δε θέλει ούτε να με βλέπει...:Banane0:

ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΓΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 17 ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΘΗΛΥΚΕΣ. Η "ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ" ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΑΝΕΤΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΥΛΙΓΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΟΥ.

Φανταστικά ζωάκια! :smile:
Η δικιά μου δεν τρώει αν δεν την χαϊδέψω πρώτα. Επίσης πολλές φορές όταν με βλέπει να μιλάω με κάποιον ή στο τηλέφωνο ζηλεύει και έρχεται και μου "μιλάει" και με τραβάει από τα ρούχα.

Παμπόνηρη αλλά και στοργική! Πολλές φορές μου φέρνει διάφορα "πεσκέσια", τα οποία πάει και αφήνει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου! Μια φορά έφτασα στη δουλειά μου μέχρι να καταλάβω ότι υπήρχε ένα ποντικάκι στο σημείο που είναι οι υαλοκαθαριστήρες :flipout:

Η καλύτερή της είναι να πιάσει καμιά σαύρα να είσαι μπροστά και να της δείξεις ότι χαίρεσαι (να της πεις μπράβο, να τη χαϊδέψεις κλπ)! Τρελαίνεται από χαρά

Η δικιά μου έχει ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά μας. Μιά φορά έφερε ένα ζωντανό ποντίκι στο καθιστικό και προσπαθούσε να μάθει στο γιό μου και την κόρη μου να κυνηγάνε. Όταν τα παιδιά κάνουν μπάνιο κάθεται έξω από την πόρτα και νιαουρίζει παραπονεμένα για να τα λυπηθούμε και να πάψουμε να τα βασανίζουμε.

Μη με παρεξηγείτε αλλά εγώ δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τις γάτες, διότι αν χρειαστεί να της τις βρέξουμε γυρνάει και μας γραντζουνάει και συνήθως ύπουλα !

Αντιθέτως οι σκύλοι όσο και να χρειαστεί να τους τις βρέξουμε θα κάτσουν εκεί να το υπομείνουν και στο τέλος θα μας γλύψουν και το χέρι.

Το θέμα δεν είναι σε ποιον τις βρέχουμε και τι κάνει, απλά δείχνω την διαφορά αντιμετώπισης σε γάτες & σκύλους σε μια δύσκολη περίπτωση και για τα δύο.

Ο σκύλος όταν δει μωρό 99% θα πάει να το γλύψει ή να το προστατέψει σαν δικό του.

Εγώ θεωρώ δώρο Θεού τα σκυλιά στον άνθρωπο.

Επίσης οι σκύλοι πάμπολες φορές έχουν προσπαθήσει να σώσουν ζωή ανθρώπου !

Σημ: Είχα 16 χρόνια 3 κόλλεϋ σκυλιά & 6 γάτες σε εξοχικό (πιθανών να ήταν πιο άγριες επειδή ήταν στην εξοχή).
Τις στιγμές με τα σκυλιά δεν τις αλλάζω με τίποτα !

Εμένα η δικιά μου πάντως έχει γεννήσει πρόσφατα και είναι απόλαυση να παρατηρώ τον τρόπο που λειτουργεί το μητρικό της ένστικτο.Εχει τα γατάκια στην αγκαλιά της συνέχεια και δεν ξεκολάει απο εκεί ούτε για να φάει..

Ασε που σχεδόν κάθε βράδυ τα πιάνει απο το σβέρκο και μου τα φέρνει στο κρεβάτι..άγνωστο γιατί...

dsc00058wz.jpg

Ασε που σχεδόν κάθε βράδυ τα πιάνει απο το σβέρκο και μου τα φέρνει στο κρεβάτι..άγνωστο γιατί...
Σου τα δειχνει και περιμενει επιβεβαιωση.
Το ιδιο ακριβως εκανε κι η δικια μου και το σταματησε μολις την ειπα "μπραβο" κτλ...

:flipout::flipout:

εχουνε μείνει δύο...γεννήθηκαν τέσσερα άλλα τα δύο πέθαναν την δεύτερη μέρα..:bigcry:

Οχι ρε,κρίμα..

Πάντως η φωτό είναι καταπληκτική ,δεν χορταίνω να την βλέπω και ειδικά τα μωρούλια.
Πως θα θελα να μουν εκεί !!!

Ωραίο θέμα για σκύλους !!!!!!!! :D

Είμαι γνωστό πως ο θεός έφτιαξε τους σκύλους για να δείχνουμε το κόμπλεξ του εγωισμού μα (μέσω της φάσης αφεντικού - δούλου) και τους γάτους να μας προσγειώνουν.

Είμαι γνωστό πως ο θεός έφτιαξε τους σκύλους για να δείχνουμε το κόμπλεξ του εγωισμού μα (μέσω της φάσης αφεντικού - δούλου) και τους γάτους να μας προσγειώνουν.

Ειδικά ο δικός μου με προσγειώνει (και με γειώνει) τακτικότατα ο π@@στης !
Αλλά μετά έρχεται και τρίβεται στα μούτρα μου,φρρ φρρ φρρ και αποζημιώνομαι.
Καλά,οι αδελφές του είναι πιό ζαβές (καθότι..γυναίκες) αλλά δεν μπορούμε πλέον χωρίς αυτά..

Υ.Γ.Σίγουρα αν είχα τον χώρο και τον χρόνο θα είχα και σκύλο.
Είναι άλλη φάση αλλά δεν μπορώ να φυλακίσω και να καταδικάσω ένα ζώο που ουσιαστικά είναι σαν παιδί.

Οντως ο σκύλος είναι σαν μικρό παιδί και είναι πολυ κρίμα να του στερείς την ελευθερία του εγκλωβίζοντας τον σε ένα διαμέρισμα.Επίσης ο σκύλος είναι και πολύ μεγάλη ευθύνη ,πρέπει πάντα να του αφιερώνεις χρόνο και δεν μπορεί να αντέξει μακριά σου ούτε μέρα. Η γάτα είναι διαφορετική,είναι φοβερά αυτόνομη και σχεδόν αυτάρκης ,υπάρχει περίπτωση να σε δεί μετά απο αρκετές μέρες απουσίας και να μην σου δώσει κάμία σημασία διότι εκείνη την στιγμή είσαι πιο ασήμαντος απο την μύγα που έχει βάλει στο μάτι της.Βέβαια έχει την χάρη της, Θαυμάζω τις δινές ικανοτητες της στο να αντιλαμβάνεται, να αντιδρά, να κυνηγά και γενικά αυτό το άγριο ένστικτο επιβίωσης που έχει έμφυτο μέσα της.

Γενικά τα ζώα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στη ζωή μας ,όπως και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ είναι ο σεβασμός που εμείς πρέπει να δείχνουμε απεναντί τους.Μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη και έχουνε τα ίδια δικαιώματα με εμάς. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε.