Το "NBA" αποκλειστικά στο πακέτο του COSMΟΤΕ από την περίοδο 2012-2013

Re: Ο ΟΤΕ πήρε NBA!

ρε παιδιά, μετά από ένα μήνα, δεν έχουμε κάτι νεώτερο σχετικά με το nba; προφανώς δε θα γίνει τίποτα με το θέμα...
εγω νόμιζα ότι είχε κλέισει η συμφωνία...αλλά νομίσματα...

Μάλλον πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του νήματος, Ο ΟΤΕ ΔΕΝ πήρε NBA!

Δε νομίζω ότι τα είχε πάρει ποτέ όλα τα δικαιώματα. Κάποια παιχνίδια είχε πάρει, αν θυμάμαι καλά αυτά που είχε ο ΣΚΑΙ παλιά. Ούτε εκπομπές ούτε τίποτα. Τώρα τι λένε ότι έχουν πάρει για να μαζέψουν κόσμο άλλο θέμα.

πάντως εδώ και 2 μήνες δεν έχει δείξει τίποτα όπως θα ξέρετε, οπότε κάτι χάλασε λογικά στην όποια συμφωνία (;;;) υπήρχε...

πάντως εδώ και 2 μήνες δεν έχει δείξει τίποτα όπως θα ξέρετε, οπότε κάτι χάλασε λογικά στην όποια συμφωνία (;;;) υπήρχε...

εμ αυτό είναι το θέμα. αφού δεν έχει δείξει τίποτα τότε τι πήρε? στα χαρτιά? μου φαινεται ότι όταν άνοιξε η πλατφόρμα πετάγανε ότι θα έχουν το ένα και το άλλο για να γίνει ντόρος και τελικά τίποτα!

Re: Ο ΟΤΕ πήρε NBA?

Δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα; Εγώ νομίζω είχε δείξει ένα παιχνίδι (ή είχαν πει ότι θα έδειχνε ένα παιχνίδι) αλλά δεν είχα δώσει σημασία ούτως ή άλλως γιατί πάντα πιο πολύ μου άρεσαν οι εκπομπές. Αγώνα δύσκολα να κάτσω να δω μέσα στο ξημέρωμα. Τώρα τι έχει πάρει, τι έχουν πει, και τι θα δείχνει στο τέλος, θα δείξει μόνο όταν μπουν στο πρόγραμμα.

τελικά έχει δείξει κανά αγώνα ο ΟΤΕ?
πάντως διάβασα ότι η nova πήρε το NCAA (http://www.gazzetta.gr/euroleague/article/item/273138-ste-nova-ncaa). Σόρρυ για το offtopic αλλά δεν έβρισκα αντίστοιχο τόπικ για τη Nova.

To NCAA είναι ήδη στο ESPN America στον ΟΤΕ. Μάλιστα τώρα τρέχει το March Madness, προλαβαίνεις να βάλεις κ να το απολαύσεις! Πανικός μιλάμε ...

To NCAA είναι ήδη στο ESPN America στον ΟΤΕ. Μάλιστα τώρα τρέχει το March Madness, προλαβαίνεις να βάλεις κ να το απολαύσεις! Πανικός μιλάμε ...

μωρέ το ξέρω το March madness. δεν ήξερα για το ESPN. Απλά το είδα και είπα να το αναφέρω. Τι αγώνες δείχνει το ένα και τι το άλλο?

Οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι πολύ κοντά να κλείσει το NBA για τα επόμενα 3 χρόνια, δεν ξέρω ακριβώς τι περιλαμβάνει το πακέτο

Οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι πολύ κοντά να κλείσει το NBA για τα επόμενα 3 χρόνια, δεν ξέρω ακριβώς τι περιλαμβάνει το πακέτο
μακαρι φιλε.

ξερει καποιος ποτε ληγει το συμβολαιο πουχει με τη nova;

βασικά δεν ξέρω κατα πόσο παίζει αποκλειστικότητα στο Nba, οπότε το θέμα είναι κατα πόσο μπορείς να τα σπρώξεις για να έχεις δικαιώματα του Nba γιατί με ένα αγώνα κάθε κυριακή δεν κάνεις χαίρι.

Φίλε imcan μιλάς και σε αυτό και σε άλλα posts σαν να μιλάς από μέσα............
Εγώ σε πιστεύω πάντως.........

ΟTE TV
Εξασφάλισε και τα δικαιώματα του NBA. Εξάωρο καθημερινό πρόγραμμα με προβολή ενός αγώνα και ενός επιπλέον “ρετρό”. Aγώνες θα συνεχίζει να δείχνει και η NOVA, όμως για συνολική κάλυψη μόνο NBA Greece.!!

http://media.sport24.gr/

απιστευτα νεα!!!!!!!!!
αρχιζει και δυναμωνει αρκετα η πλατφορμα του οτε με το nba και το καναλι με τις ταινιες.