Ναι βρε παιδί μου,εντάξει. Μου αρέσει η λογική να δείχνει όλες τις ομάδες. Όντως, έτσι προστατεύεις το προϊόν σου.Αλλά όταν πρόκειται για μεγάλα ντέρμπι, που γίνονται μάλιστα ακριβώς την ίδια ώρα με κάποια εντελώς αδιάφορα ματς,δεν γίνεται να μην μεταδίδονται αυτά.Δεν μπορώ να δω κιόλας τα ξένα πακέτα τι μεταδίδουν σήμερα, ώστε να βγάλω συμπέρασμα. Δεν νομίζω πάντως ότι όλα θα μεταδίδουν αυτή τη σούπα αντί της ντερμπάρας.Κρίμα πάντως, δίνουν έναν σκασμό λεφτά...Θα μπορούσαν να πάρουν καλύτερο πακέτο. Είναι και ο βασικότερος λόγος που έβαλα ΟΤΕ tv.
Όσο για το league pass,πριν από 5 χρόνια η εικόνα του ήταν απίστευτη. Η ποιότητά του τώρα έχει πέσει πάρα πολύ. Αν έχεις απαιτήσεις υψηλής ποιότητας, δεν αξίζει τον κόπο πλέον. Αν το ξαναφτιάξουν όπως ήταν, αξίζει και με το παραπάνω.
Όσο για το league pass,πριν από 5 χρόνια η εικόνα του ήταν απίστευτη. Η ποιότητά του τώρα έχει πέσει πάρα πολύ. Αν έχεις απαιτήσεις υψηλής ποιότητας, δεν αξίζει τον κόπο πλέον. Αν το ξαναφτιάξουν όπως ήταν, αξίζει και με το παραπάνω.
Last edited by a moderator: