OK..
Η μόνη συμφέρουσα αγορά είναι μόνο από Αμέρικα..αλλά που να βρείς γνωστό:rifle:
Και μετά λένε πως τα Mac είναι πανάκριβα!
Νά τι πληρώνουμε..Έχετε δεί πιο λεπτό αλλά τόσο...awesome usb stick?
Και μετά λένε πως τα Mac είναι πανάκριβα!
Νά τι πληρώνουμε..Έχετε δεί πιο λεπτό αλλά τόσο...awesome usb stick?
Αρα εντάξει στα .mkv . Ισως το μόνο που θα έχει πρόβλημα θα είναι σε κανά video rendering.
Να σε ρωτήσω: ο ήχος από το Laptop λέει τίποτα; ακούγεται τίποτα ή είναι αστείο; επειδή δεν βλέπω πάνω στο σασί τρύπες.
Τα "beats" δεν έχουν μικρόφωνο. Απλά τα "άκουσα" στο apple store και σε σχέση με τα Bowers & Wilkins P5, που υπήρχαν παντού προς δοκιμή, ήταν μέρα με την νύχτα η ποιότητα του ήχου για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.Τα σκουστικά έχουν και μικρόφωνο;
Τα "beats" δεν έχουν μικρόφωνο. Απλά τα "άκουσα" στο apple store και σε σχέση με τα Bowers & Wilkins P5, που υπήρχαν παντού προς δοκιμή, ήταν μέρα με την νύχτα η ποιότητα του ήχου για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.
Ακυρο, δεν είναι μικρόφωνο, είναι χειριστήριο για control τραγουδιών για ipod/iphone.
Κάποια μοντέλα έχουν και μικρόφωνο πάνω στο καλώδιο βλέπω. Είναι καλύτερα και από τα AKG MK II;
Μεγιές!
Ηδη ψύνομαι κι εγώ, φεύγει φίλος για Αμέρικα!!
Προς το παρών "πειραματίζομαι " με Ιντελ ΜΑΚ
Νίκος;1443775 said:Αντε Σίμο.. Welcome to the Apple Side.
![]()
Πολύ ποιοτική κατασκευή. Είναι τόσο καλά ζυγισμένο που όταν σηκώνεις την οθόνη με το δάχτυλό σου ο υπολογιστής μένει καρφωμένος κάτω. Ο Ive έκανε πάλι το θαύμα του.
Kαλοριζικο και απο εμενα , να το χαρεις !!
Αυτο με την οθονη συμβαινει σε ολα τα Macbook :a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.