To νέο μου Air

Και μετά λένε πως τα Mac είναι πανάκριβα!
Νά τι πληρώνουμε..Έχετε δεί πιο λεπτό αλλά τόσο...awesome usb stick?

Attachments

• IMG_0560.jpg
    IMG_0560.jpg
    59.8 KB · Views: 62
  • IMG_0558.jpg
    IMG_0558.jpg
    74.8 KB · Views: 60
Απάντηση: Re: To νέο μου Air

Φυσικά!

nanodisk-2_11231.jpg

4/8/16gb 10 -37 -bye-

Μεγεια το Air!! όμορφο μεν ακριβό δε!

Απάντηση: Re: To νέο μου Air

Εννοείται. Εδώ και κανά χρόνο 32GB
http://cgi.ebay.com/Super-Talent-32...C_Drives_Storage_Internal&hash=item2eb1630f60

και γρήγορο, τεσταρισμένα.

Και ψήνομαι για το νέο 64άρι αλλά λένε ότι δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το 32άρι.

Last edited:
Πάντως δικαίως παραπονούνται για το μη φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Εγώ έχω το Air της πρώτης γενιάς (με τον 1,8 ghz) και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εξυπηρετεί. Φάουλ της Apple αυτή τη φορά... Όπως και να χει όμως, καλορίζικο. Θα το χαρείς πολύ, trust me.:a0210:

Δοκίμασα να δώ το Avatar (Avatar.2009.EXTENDED.1080p.BDRip.x264.DTS-ViSiON) στο Air, το οποίο τα πήγε περίφημα!
Παραθέτω μερικές photo απο την αναπαραγωγή με το VLC player.

http://img12.imageshack.us/i/screenshot20101202at105.png/

http://img574.imageshack.us/i/screenshot20101202at105.png/

ΥΓ. α) Ανεμιστήρα από την κάρτα γραφικών δεν άκουσα καθόλου κατά την
διάρκεια της ταινίας..
β) Τα "beats by dr. dre" τα..σπάνε:operator:

Attachments

• IMG_0567.jpg
    IMG_0567.jpg
    90.8 KB · Views: 37
Αρα εντάξει στα .mkv . Ισως το μόνο που θα έχει πρόβλημα θα είναι σε κανά video rendering.

Να σε ρωτήσω: ο ήχος από το Laptop λέει τίποτα; ακούγεται τίποτα ή είναι αστείο; επειδή δεν βλέπω πάνω στο σασί τρύπες.

Τα σκουστικά έχουν και μικρόφωνο;

Re: Απάντηση: To νέο μου Air

Αρα εντάξει στα .mkv . Ισως το μόνο που θα έχει πρόβλημα θα είναι σε κανά video rendering.

Να σε ρωτήσω: ο ήχος από το Laptop λέει τίποτα; ακούγεται τίποτα ή είναι αστείο; επειδή δεν βλέπω πάνω στο σασί τρύπες.

Καλημέρα Τάσο..

Ο ήχος από το air είναι...αέρινος! Το εργαλείο, έχει στερεοφωνικά ηχεία τα οποία ούτε καν τα βλέπεις. Έχω πάθει πλάκα:firstprize:

Ο ήχος είναι πολύ καλός. Ο ήχος της ματρόσκας ήταν super DTS και μπορούσα εύκολα να καταλάβω το δεξί-αριστερό. Ειδικά στις σκηνές με δράση, ήταν εντυπωσιακό :)

Να σημειώσω, πως έχω δει διάφορα στο yουtube HD 1080p και σε λίγα δευτερόλεπτα η κάρτα γραφικών παίρνει φωτιά. Άρα, μακρυά από flash 1080p!

Τα σκουστικά έχουν και μικρόφωνο;
Τα "beats" δεν έχουν μικρόφωνο. Απλά τα "άκουσα" στο apple store και σε σχέση με τα Bowers & Wilkins P5, που υπήρχαν παντού προς δοκιμή, ήταν μέρα με την νύχτα η ποιότητα του ήχου για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.

Attachments

• air speakers.jpg
    air speakers.jpg
    53.8 KB · Views: 33
Μεγιές!
Ηδη ψύνομαι κι εγώ, φεύγει φίλος για Αμέρικα!!
Προς το παρών "πειραματίζομαι " με Ιντελ ΜΑΚ

Απάντηση: Re: Απάντηση: To νέο μου Air

Τα "beats" δεν έχουν μικρόφωνο. Απλά τα "άκουσα" στο apple store και σε σχέση με τα Bowers & Wilkins P5, που υπήρχαν παντού προς δοκιμή, ήταν μέρα με την νύχτα η ποιότητα του ήχου για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.

Κάποια μοντέλα έχουν και μικρόφωνο πάνω στο καλώδιο βλέπω. Είναι καλύτερα και από τα AKG MK II;

Re: Απάντηση: To νέο μου Air

 Νίκος;1443775 said:
Αντε Σίμο.. Welcome to the Apple Side.

images

Νίκο, αν "έσπρωχνα", τώρα το πισι θα το έπερνα από δω από φίλο με εγγύηση, αλλά....
αστο θέλω να ακούσω τι τιμή θα μου πεί.

Πολύ ποιοτική κατασκευή. Είναι τόσο καλά ζυγισμένο που όταν σηκώνεις την οθόνη με το δάχτυλό σου ο υπολογιστής μένει καρφωμένος κάτω. Ο Ive έκανε πάλι το θαύμα του.

Kαλοριζικο και απο εμενα , να το χαρεις !!

Αυτο με την οθονη συμβαινει σε ολα τα Macbook :a0210:

Kαλοριζικο και απο εμενα , να το χαρεις !!

Αυτο με την οθονη συμβαινει σε ολα τα Macbook :a0210:

Ευχαριστώ πολύ & καλή χρονιά:)

Μου έκανε εντύπωση η όλη κατασκευή μετά απο τα χρόνια με διάφορα PC-ιά!
Μόλις ήρθε και το νέο Air ενός φίλου μου με 4 GB μνήμη και όπως ήταν φυσικό... έπαθε την πλάκα του!

Κάναμε κι ενα τέστ με τον χρόνο που κάνει boot σε σχέση με το δικό μου με 2 GB μνήμη αλλά δεν υπάρχει διαφορά. Προφανώς σε κάποιο παιχνίδι - που δεν παίζουμε - ή κάνα photoshop, να αποδειχθεί πιο γρήγορο

http://www.youtube.com/watch?v=fvQJ-Rx5FtM

Attachments

• IMG_0604.jpg
    IMG_0604.jpg
    72.6 KB · Views: 23