DomieMic65
Supreme Member
Re: Απάντηση: Re: Το νέο παιχνιδάκι του Magellan...

Με την καλή έννοια....!!!!
Το θυμάται, το αποτέλεσμα θέλει να ξεχάσει.![]()
Με την καλή έννοια....!!!!
Το θυμάται, το αποτέλεσμα θέλει να ξεχάσει.![]()
Το ρωτάω γιατί έχω την αίσθηση οτι για να δουλέψουν τα εν λόγω μπλιμπλικια πρέπει να μπορουν να κινηθουν ελεύθερα επάνω στον δισκο και όχι να είναι σταθερά... ή μπορέι να παίζει ανάλογα με το ματ!
Εννοείτια οτι το θυμάμαι...
Καλύτερο και απο το FIM;;
Πάντως θυμάμαι έκανε ουσιαστική διαφορά στο Apollo...αυτό σιγουρα!
Και το JohnBlue κανει (πάντα πλέον παίζω με αυτό) αλλά έχω την αισθηση αυτό που δοκιμάσαμε ήταν πιο καλό... έχει περάσει και καιρός!
Επίσης θυμάμαι οτι το εν λόγω "έπαιξε" οταν το κουμπώσαμε μαζι με το δισκάκι στο player...
Γιώργο το εν λογω μόνο μεσω Internet ναι;
Ποιό είναι αλήθεια;
εχει αναφερθει παραπανω...
απλα πατας το στοπ, και περιμενεις λιγο πριν ανοιξεις το πορτακι...
και γω θελω να το ακουσω ...μπαι δε γουει..
Το ρωτάω γιατί έχω την αίσθηση οτι για να δουλέψουν τα εν λόγω μπλιμπλικια πρέπει να μπορουν να κινηθουν ελεύθερα επάνω στον δισκο και όχι να είναι σταθερά... ή μπορέι να παίζει ανάλογα με το ματ!
Εννοείτια οτι το θυμάμαι...
Καλύτερο και απο το FIM;;
Πάντως θυμάμαι έκανε ουσιαστική διαφορά στο Apollo...αυτό σιγουρα!
Και το JohnBlue κανει (πάντα πλέον παίζω με αυτό) αλλά έχω την αισθηση αυτό που δοκιμάσαμε ήταν πιο καλό... έχει περάσει και καιρός!
Επίσης θυμάμαι οτι το εν λόγω "έπαιξε" οταν το κουμπώσαμε μαζι με το δισκάκι στο player...
Γιώργο το εν λογω μόνο μεσω Internet ναι;
Ποιό είναι αλήθεια;
Δεν θα έχεις πρόβλημα Μιχαλάκη μ´.....Το FIM έχει πολύ λεπτό πάχος -0.25 του χιλιοστού- και δεν χειάζεται να κινήται ελεύθερα πάνω από το CD..
Εχω την εντύπωση ότι το τελευταίο το πήρε ο Διονύσης από τον Αντώνη, αν
και όπως έμαθα έρχονται κι άλλα, αλλά μετά το Πάσχα..
Μιχάλη το FIM είναι το καλύτερο.
Το άλλο ήταν το millenium, υστερεί έναντι του FIM, επίσης το FIM έχει 2 options λειτουργίας [υποκειμενικά].
Το FIM το βρήκα στη Stepcom, έχει και το millenium.
In drawer-type players, tight mechanical tolerances may cause dislocation during the insertion movement of the tray. As a result, the drive may jam; turn off the player, and find a qualified technician or your dealer to open the chassis of the player and remove the CF–1. FIM does not provide warranty for this malfunction. Το προβλημα οπως καταλαβαινεις δεν ειναι το πως το βγαζεις, αλλα το αν χωραει.Γι´ αυτο ρωταω αν ειχε προβλημα κανενας με συρταρωτο player..εχει αναφερθει παραπανω...
απλα πατας το στοπ, και περιμενεις λιγο πριν ανοιξεις το πορτακι...
και γω θελω να το ακουσω ...μπαι δε γουει..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.