Το νέο WEISS "DAC202"

Θα κυκλοφορίσει και σε μαύρο..

Και κάποιες φωτο....

Ευχαριστώ

Στις φωτογραφίες αυτές είναι το silver DAC-202.
Τα μαύρα απ τα ασημένια ξεχωρίζουν απ το μπροστινό μέρος.Τα καπάκια
και στα δύο είναι γκρί σκούρο, όπως στα MINERVA

Τα DAC202 παραλαμβάνονται σήμερα. Θα υπάρχει προς ακρόαση και θα οδεύσει ένα προς πλήρη "διερεύνηση" στο avmentor.

Kαλησπέρα σε όλους!!!

βρέθηκα σήμερα στην Location Sound και ζήτησα από τον Κο Ζαφειρόπουλο να ακούσω το DAC202....το άκουσα με το 40άρι και το 50άρι και τα ενισχυτικά της ATC.....άκουσα υλικό σε 16/44.1 και 24/96...

ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα πολύ από αυτά που άκουσα...

εξαιρετικό!!!

Μέσα από τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις διαφορές μεταξύ του minerva και του dac202.
(Δύο φωτος με ανοιγμένα καπάκια)

Το προηγούμενο σαβ/κο μάς παραχώρησε ο Θέμης ένα demo 202 και το ακούσαμε με τον kotsidisjohn.

Είχα την ευκαιρία να το αντιπαραβάλλω με το Minerva, του οποίου μέχρι πρότινος ήμουν κάτοχος.

Σε μένα το σύνδεσα:
1) στο σετ προ/τελικού Clearaudio Balance οδηγώντας τα ATC SCM40,
2) ως προενισχυτή κατ'ευθείαν στον τελικό Atma-sphere S30 οδηγώντας τα Klipsch Heresy,
3) ως ενισχυτή των ακουστικών Sennheiser HD800.

minervavsdac202.jpg

Εκανα κι εγω αρκετες ακροασεις κ μονος κ μαζι με τον ΤΖΟ κ με παρεα 3 ατομων και καταληξαμε στα ιδια συμπερασματα.Το απογευμα ελπιζω να ποσταρω κ φωτο...

Οι διαφορές είναι εμφανέστατες, ειδικά στα μεσοϋψηλά, όπου το dac202 κυριολεκτικά "κεντάει".

Θα έλεγα είναι μια κλάση ανώτερη του Minerva. Το κόστος του Minerva ως μεταχειρισμένου πλέον αντικατοπτρίζει και την ηχητική διαφορά των δύο dac.

Αρκεί να αναφέρω, ότι ήδη έχω καταθέσει την προκαταβολή για το dac202 και το περιμένω με ανυπονονησία να το παραλάβω σε 15 μέρες!

Ακουσαμε επισης το νεο Naim DAC, το πολυδιαφημιζομενο Buffalo 32 με καλα Placid τροφοδοτικα, το παλιο Βenchmark και βεβαια το νεο Weiss 202 - Weiss Minerva.

Ακουσαμε επισης το νεο Naim DAC, το πολυδιαφημιζομενο Buffalo 32 με καλα Placid τροφοδοτικα, το παλιο Βenchmark και βεβαια το νεο Weiss 202 - Weiss Minerva.

λεγε βρεεεεεεεεε........

Μπράβο !!! Καλορίζικο !!!!

Ευχαριστώ! Θα το χρησιμοποιήσω ως προ/dac κατ' ευθείαν στον Atma-sphere S30 με τα τροποποιημένα Heresy. Αν και προβλέπω να το πηγαινοφέρνω και στα άλλα συστήματα στο σπίτι, στα Purity και στα ATC.