το "Νησί" του βόρειου πόλου

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
αν δεν κάνουν κάτι άμεσα την έχουμε άσχημα !

33958916bi3.jpg

Φοβάμε ότι η κατάσταση είναι μή αναστρέψιμη πλέον! Ότι και να γίνει είναι λιγάκι αργά τώρα.
Θα τα φάμε και θα τα λουστούμε δυστυχώς...

Εγώ Μιχάλη μου δεν βλέπω καμιά φύση να εκδικείται. Είδη εξαφανίζονται.
Και τι θα γίνει σε μερικά χρόνια κλπ κλπ δεν νοιάζει κανέναν απ αυτούς που έχουν τις τύχες του πλανήτη στα χέρια τους, γιατί απλά δεν θα πάθουν τίποτα ούτε αυτοί, ούτε οι φαμίλιες τους.

Όταν λέω εκδικείται, εννοώ ότι εξαφανίζονται πλάσματα από την γη, αλλάζει το κλίμα κ.α.
Κάνουμε κατάχρηση σε όλα, όλους τους πόρους της γης...

ας την εχουμε και εμεις λιγο ασχημα...γιατι δλδ μονο τα ζωα..
ποιος τα προξενησε ολα αυτα,,,η χελωνα καρετα καρετα?...
εμεις φυσικα....
βαζουμε "φωτιες" με τον αερα πλεον να εχει γυρισει προς το σπιτι μας...

αυτο που δεν εχω καταλαβει τοσα χρονια ειναι γιατι οταν μια χωματερη
ερχεται στον τοπο μας την διωχνουμε...

οι αλλες περιοχες που δεν θα παει ειναι σε καλυτερη μοιρα??
λεω εγω τωρα,,,

-"ωχ καημενε που να τρεχω εγω στον καδο να πεταξω την σακουλα
με τα κουτακια και τα αποτσιγαρα.....ασε που μπερδευω και τους καδους.."

-"αληθεια ο μπλε σε τι να χρησιμευει αραγε??"

Ο άνθρωπος είναι η ασθένεια, το παράσιτο του πλανήτη.

Δυστυχώς δεν υπάρχει γιατρειά. Και δεν φταίνε οι πλανητάρχες. Φταίμε όλοι.

Ακόμα και 1 ζώο να μείνει κάποιος μαλ... κηνυγός θα βρεθεί να το τουφεκίσει για πλάκα, πρόσφατο παράδειγμα η τελευταία αρκούδα στον Όλυμπο.

Κάποιοι λίγοι που έχουμε "ευαισθησίες" είμαστε απλά καταδικασμένοι να βλέπουμε τη θλιβερή πορεία του πλανήτη προς την καταστροφή.

Είστε σίγουροι ότι φταίει ο ανθρώπινος παράγοντας ;
Φαντάζομαι έχετε ακούσει για το Nibiru , πλανήτης που περιστρέφεται γύρω από τον δεύτερο ήλιο του ηλιακού μας συστήματος , στον οποίο έχουμε πολλές αναφορές από το παρελθόν - αρχαία χρόνια , με κυριότερη αυτή των Μάγιας και με ημερομηνία αιχμής τον Δεκέμβριο του 2012 ... Πρόκειται για ένα επαναλαμβανόμενο αστρικό φαινόμενο και μάλιστα θεωρείται υπαίτιο για την καταστροφή του πλανήτη μεταξύ Αρη και Δία , όπου σήμερα υπάρχει η κύρια ζώνη αστεροειδών. Οι συχνότητες σεισμών και οι εντάσεις που αυξάνονται κάθε χρόνο , όπως και οι αυξήσεις του CO2 και πολλές άλλες λεπτομέρειες , οφείλονται στην διαταραχή του δίσκου του δικού μας ηλίου από την επίδραση του πλανήτη αυτού. Το τι θα ακολουθήσει εως μετά το 2012 δεν μπορούν να το προβλέψουν ...

Μιας και αναφέρθηκε το θέμα "Nibiru", και που είμαι σίγουρος ότι πολλοί δεν θα το έχουν υπ' όψιν τους ακόμα, θα σας παραπέμψω σε ένα link που αν και ανήκει σε ιστοχώρο που ασχολείται με όχι και τόσο αποδεκτές επιστημονικά έννοιες, ωστόσο καταφέρνει και περιγράφει με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο, τα περί "Nibiru" και των όποιων συνεπειών (σχετικών με το εδώ thread) μπορεί να τον συνοδεύουν.

Έχει αρκετό ενδιαφέρον η όλη αναφορά ιδιαίτερα μετά την 4η παράγραφο και ως το τέλος της.

Περί Nibiru

εδω ρε παιδια ο Μακειν(υποψηφιος προεδρος των ΗΠΑ),ορισε ως αντιπροεδρο του αν εκλεγει μια ''κυρια'' που πιστευει οτι το φαινομενο του θερμοκηπιου δεν ειναι αποτελεσμα ανθρωπινης δρασης,αλλα θελημα θεου!!!

για να μην υπαρχουν παρανοησεις σχετικα με τον δεκατο πλανητη θα πω τα εξης:
οντως εχει επισημανθει ενα σωμα σε πολυ μεγαλη αποσταση το οποιο ομως δεν μπορει να θεωρηθει πλανητης,γιατι πολυ απλα ειναι πιο μικρο ακομα και απο τον Πλουτωνα,ο οποιος προσφατα επαψε να υπολογιζεται ως πλανητης γιατι δεν πληροι τις προυποθεσεις και φυσικα δεν υπαρχει κανενας 2ος ηλιος γυρω απο τον οποιο περιφερεται αυτος ο λεγομενος νουμπιρου(ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε)

Ούτε εγώ παίρνω θέση υπέρ μιας άποψης που έχει να κάνει με το ότι σχεδόν όλα τα μεγάλα κακά που εξελίσσονται τόσο ραγδαία στον πλανήτη μας, συνδέονται αποκλειστικά με κάποια τόσο "εξωτερική" παρέμβαση όπως την ύπαρξη και κυρίως την τροχιά ενός ακόμα "περίεργου" πλανήτη μας.
Βέβαια αν πράγματι υπάρχει κάποιος τέτοιος και η τροχιά του είναι έτσι όπως αναφέρεται και η περίοδος αυτή που διανύουμε είναι τέτοια που βάσει της τροχιάς του έχει ξεκινήσει να μας "πλησιάζει επικίνδυνα" (με βάσει τα αστρονομικά μεγέθη μιλώντας), αν όλα αυτά συμβαίνουν τότε το θέμα θα είναι πραγματικά τραγικά πολύ σημαντικό για τον πλανήτη μας, με τεραστίων διαστάσεων αρνητικές επιπτώσεις. Δεν μπορούμε να το αγνοούμε καθόλου όσο κι αν δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες εξελίξεις.

Όσο αφορά πάλι για την ύπαρξη κάποιου ακόμα αστεριού δηλαδή 2ου ήλιου που να "περιφέρεται" εντός του ηλιακού μας συστήματος, οφείλω κι εγώ να πω πως με τις "φτωχές" μου γνώσεις, το κρίνω σχεδόν απίθανο για να μη φανώ απόλυτος και πω πως "αυτά δε γίνονται"!

Έχει αποδειχτεί με πολύ πιο "γήινες" μελέτες, πως το μεγαλύτερο κακό για τις τόσο γρήγορες και αρνητικές αλλαγές που συμβαίνουν στον πλανήτη μας, ευθυνόμαστε εμείς με την τόσο αλόγιστη χρήση που κάνουμε των πόρων του. Είτε σε πρωτογενή βαθμό είτε με τα παράγωγα τους.
Δυστυχώς είμαστε πια σε θέση σαν είδος, να καταστρέψουμε και από μόνοι μας, μια χαρά το "σπίτι που μας φιλοξενεί"! Είτε με τις "ευλογίες" και τις προτροπές σε κυβερνητικό επίπεδο είτε και από μόνοι μας σαν ξεχωριστές υπερκαταναλωτικές μονάδες που έχουμε καταντήσει.
Το πρόβλημα είναι πράγματι τεράστιο πια! Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει σταματημό, πόσο μάλλον και επιστροφή.
Δυστυχώς είμαστε όλοι άξιοι της μοίρας μας. Και όσοι φταίνε περισσότερο και όσοι δε φταίνε καθόλου.
Λυπάμαι που θα γίνουμε μάρτυρες του αφανισμού μας αλλά είχαμε το υλικό να μπορούμε να το αποφύγουμε όλο αυτό και εμείς απλά κλείναμε τα μάτια.

Ούτε εγώ παίρνω θέση υπέρ μιας άποψης που έχει να κάνει με το ότι σχεδόν όλα τα μεγάλα κακά που εξελίσσονται τόσο ραγδαία στον πλανήτη μας, συνδέονται αποκλειστικά με κάποια τόσο "εξωτερική" παρέμβαση όπως την ύπαρξη και κυρίως την τροχιά ενός ακόμα "περίεργου" πλανήτη μας.
Βέβαια αν πράγματι υπάρχει κάποιος τέτοιος και η τροχιά του είναι έτσι όπως αναφέρεται και η περίοδος αυτή που διανύουμε είναι τέτοια που βάσει της τροχιάς του έχει ξεκινήσει να μας "πλησιάζει επικίνδυνα" (με βάσει τα αστρονομικά μεγέθη μιλώντας), αν όλα αυτά συμβαίνουν τότε το θέμα θα είναι πραγματικά τραγικά πολύ σημαντικό για τον πλανήτη μας, με τεραστίων διαστάσεων αρνητικές επιπτώσεις. Δεν μπορούμε να το αγνοούμε καθόλου όσο κι αν δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες εξελίξεις.

Όσο αφορά πάλι για την ύπαρξη κάποιου ακόμα αστεριού δηλαδή 2ου ήλιου που να "περιφέρεται" εντός του ηλιακού μας συστήματος, οφείλω κι εγώ να πω πως με τις "φτωχές" μου γνώσεις, το κρίνω σχεδόν απίθανο για να μη φανώ απόλυτος και πω πως "αυτά δε γίνονται"!

Έχει αποδειχτεί με πολύ πιο "γήινες" μελέτες, πως το μεγαλύτερο κακό για τις τόσο γρήγορες και αρνητικές αλλαγές που συμβαίνουν στον πλανήτη μας, ευθυνόμαστε εμείς με την τόσο αλόγιστη χρήση που κάνουμε των πόρων του. Είτε σε πρωτογενή βαθμό είτε με τα παράγωγα τους.
Δυστυχώς είμαστε πια σε θέση σαν είδος, να καταστρέψουμε και από μόνοι μας, μια χαρά το "σπίτι που μας φιλοξενεί"! Είτε με τις "ευλογίες" και τις προτροπές σε κυβερνητικό επίπεδο είτε και από μόνοι μας σαν ξεχωριστές υπερκαταναλωτικές μονάδες που έχουμε καταντήσει.
Το πρόβλημα είναι πράγματι τεράστιο πια! Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει σταματημό, πόσο μάλλον και επιστροφή.
Δυστυχώς είμαστε όλοι άξιοι της μοίρας μας. Και όσοι φταίνε περισσότερο και όσοι δε φταίνε καθόλου.
Λυπάμαι που θα γίνουμε μάρτυρες του αφανισμού μας αλλά είχαμε το υλικό να μπορούμε να το αποφύγουμε όλο αυτό και εμείς απλά κλείναμε τα μάτια.

θα σου πω το εξής αστρονομικό γεγονός

το 90% των ηλιακών συστημάτων στο σύμπαν αυτό είναι με 2 ήλιους , και εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση ...

Άσχετο: Θα σε παρακαλούσα, όταν θες να σχολιάσεις ένα μόνο κομμάτι από κάποιο post, ιδιαίτερο αν το post είναι και κάπως μεγάλο, να προσπαθείς στην παράθεση που συμπεριλαμβάνεις του αρχικού κειμένου του post αυτού, να περιέχει μόνο το κομμάτι στο οποίο αναφέρεσαι και όχι ντε και σόνι όλο το κείμενο του post. Για την ευκολότερη παρακολούθηση της ροής των posts του thread το προτείνω αυτό.

θα σου πω το εξής αστρονομικό γεγονός

το 90% των ηλιακών συστημάτων στο σύμπαν αυτό είναι με 2 ήλιους , και εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση ...
Αν και δε γνωρίζω συγκεκριμένα νούμερα και ποσοστά, δεν αντιλέγω στο αν υπάρχει έντονα ένα τέτοιο φαινόμενο γενικότερα! Ωστόσο εγώ μίλησα συγκεκριμένα, για το τι συμβαίνει στο αρκετά γνωστό πια, δικό μας ηλιακό σύστημα.
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου απλό ξέρεις, να υπάρχει και 2ος ήλιος σε ένα ηλιακό σύστημα! Αν κάτι τέτοιο πράγματι συνέβαινε στο δικό μας, δεν θα ήταν θέμα που θα χρειαζόταν να το συζητάμε καν υπό την όποια πιθανή αμφισβήτηση στο Χ φόρουμ. Θα ήταν απλά ξεκάθαρο από αιώνες πριν σε όλους και χωρίς καν εξοπλισμούς παρακολούθησης!

Last edited:
ούτε καν ερασιτέχνης αστρονόμος δεν είμαι , απλά αυτές τις πληροφορίες τις έχω διαβάσει τόσο στο internet όσο και στις εφημερίδες

μπορει οπως λες και εχεις δικιο σ'αυτο,οτι δηλαδη τα περισσοτερα ηλιακα συστηματα να ειναι διπλα,τριπλα,αλλα και πολλαπλα,στην περιπτωση του δικου μας δεν ισχυει,ειμαστε στο μικρο ποσοστο με ενα αστρο(υπαρχει και μια θεωρια που λεει οτι προυποθεση για εναν πλανητη να φιλοξενισει ζωη,ειναι να ανηκει σε συστημα με ενα αστρο).

Άσχετο: Θα σε παρακαλούσα, όταν θες να σχολιάσεις ένα μόνο κομμάτι από κάποιο post, να προσπαθείς στην παράθεση που συμπεριλαμβάνεις του αρχικού κειμένου του post αυτού, να περιέχει μόνο το κομμάτι στο οποίο αναφέρεσαι και όχι ντε και σόνι όλο το κείμενο του post. Για την ευκολότερη παρακολούθηση της ροής των posts του thread το προτείνω αυτό.

Αν και δε γνωρίζω συγκεκριμένα νούμερα και ποσοστά, δεν αντιλέγω σε αυτό! Ωστόσο εγώ μίλησα συγκεκριμένα, για το τι συμβαίνει στο αρκετά γνωστό πια, δικό μας ηλιακό σύστημα.
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου απλό ξέρεις, να υπάρχει και 2ος ήλιος σε ένα ηλιακό σύστημα! Αν κάτι τέτοιο πράγματι συνέβαινε στο δικό μας, δεν θα ήταν θέμα που θα χρειαζόταν να το συζητάμε καν υπό την όποια πιθανή αμφισβήτηση στο Χ φόρουμ. Θα ήταν απλά ξεκάθαρο από αιώνες πριν σε όλους και χωρίς καν εξοπλισμούς παρακολούθησης!

είσαι ερασιτέχνης αστρονόμος , ή απλά βασίζεσαι στην κοινή λογική που έχει άγνοια σε αρκετά θέματα ;