το "Νησί" του βόρειου πόλου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: το "Νησί" του βόρειου πόλου

αν εννοεις το περιηλιο και το αφηλιο,ειναι ενας κυκλος πολυ πιο μικρος απο αυτο που περιγραφεις,αν οχι,τοτε για να γινει κατι πολυ σοβαρο με επιπτωσεις στον πλανητη μας,θα περασουν ''αρκετα'' εκατομμυρια χρονια μεχρι τοτε.

Συμφωνώ Λάκη ως προς την χρονική διάρκεια, όντως θα περάσουν αρκετά....

Αλλά είμαι ανοικτός και στην "άλλη" όψη, την σκοτεινή, του 2012, δεν μου αρέσουν οι πολλές "συμπτώσεις", αστρολογικά και μη.

και οσον αφορα την εξαφανιση της ατμοσφαιρας και του νερου στον Αρη,γι αυτο ειναι υπευθυνο το μαγνητικο πεδιο του πλανητη που αποδυναμωθηκε γι αγνωστους λογους(θεωριες υπαρχουν),και δεν υπαρχει πλεον προστασια απο τον ηλιακο ανεμο,ο οποιος ''παρασυρει'' στο διαβα του την ατμοσφαιρα του Αρη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: το "Νησί" του βόρειου πόλου

Συμφωνώ Λάκη ως προς την χρονική διάρκεια, όντως θα περάσουν αρκετά....

Αλλά είμαι ανοικτός και στην "άλλη" όψη, την σκοτεινή, του 2012, δεν μου αρέσουν οι πολλές "συμπτώσεις", αστρολογικά και μη.

τα ιδια ελεγαν για την ελευση του 2000 και πιο πριν για το 1000 και παει λεγωντας,μην δινεις και πολυ βαση σε τετοιου ειδους καταστροφολογιες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: το "Νησί" του βόρειου πόλου

τα ιδια ελεγαν για την ελευση του 2000 και πιο πριν για το 1000 και παει λεγωντας,μην δινεις και πολυ βαση σε τετοιου ειδους καταστροφολογιες.

Δεν δίνω βάση, αλλά σαν άνθρωπος είμαι ανοικτός σε διάφορα πράγματα και γενικά την ψάχνω, όσο μπορώ.

Στο συγκεκριμένο για το 2012, το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι οι πολλές συμπτώσεις, αλλά και εγώ δεν έχω πειστεί για κάτι ακόμα.

Για τον Άρη είναι πολλές οι θεωρίες και περιμένω τα ρομποτάκια για να καταλήξω σε κάτι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: το "Νησί" του βόρειου πόλου

Δεν δίνω βάση, αλλά σαν άνθρωπος είμαι ανοικτός σε διάφορα πράγματα και γενικά την ψάχνω, όσο μπορώ.

Στο συγκεκριμένο για το 2012, το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι οι πολλές συμπτώσεις, αλλά και εγώ δεν έχω πειστεί για κάτι ακόμα.

Για τον Άρη είναι πολλές οι θεωρίες και περιμένω τα ρομποτάκια για να καταλήξω σε κάτι.

:a0210:

Παιδιά, ειλικρινά είναι πάρα πολύ ωραία όλα αυτά αλλά νομίζω πως ξεφεύγουμε από το θέμα σιγά σιγά!

Το αν θα καταστραφεί όλη Γη ή έστω πολλά φυτικά ή ζωικά είδη άρα και ο άνθρωπος, από κάποιου είδους φυσική αλλά εξωγήινη απειλή, είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό και μεγάλο θέμα και ίσως θα πρέπει να ασχοληθούμε και με αυτό σε κάποιο άλλο thread του forum μας. Οι πιθανοί τρόποι μάλιστα κρίνονται ως πολλοί.
Ωστόσο εδώ το θέμα είναι η σημαντικά σύντομη (σχεδόν ραγδαία) καταστροφή μας, από αποφάσεις και πράξεις δικές μας, καθαρά ανθρώπινης προέλευσης.
Το λέω έτσι γιατί είναι ξεκάθαρα αποδεδειγμένο, εδώ και πολύ πια καιρό, ότι οι διάφορες μεγάλες καταστροφές που δοκιμάζουν την αντοχή της ζωής πάνω στον πλανήτη μας, είναι δικιάς μας προέλευσης, ανθρώπινης!
Κανονικά θα έπρεπε να έδειχνε απίστευτο αλλά όλοι μας καταλαβαίνουμε το πόσο αληθινό είναι!

Re: Απάντηση: το "Νησί" του βόρειου πόλου

εδω ρε παιδια ο Μακειν(υποψηφιος προεδρος των ΗΠΑ),ορισε ως αντιπροεδρο του αν εκλεγει μια ''κυρια'' που πιστευει οτι το φαινομενο του θερμοκηπιου δεν ειναι αποτελεσμα ανθρωπινης δρασης,αλλα θελημα θεου!!!

Kαλα αυτο το ζωο εκανε σημαια επιθεσης την επιθυμια του Ομπαμα να αποχωρησει απο το Ιρακ γιατι ακουσον ακουσον η νικη ειναι πια πολυ κοντα.....

βαστα να αναλαβει αυτη να δεις ομορφιες.....θα λιωσει και την Ανταρκτικη για να την βαζει στο σκατς της....

Απάντηση: Re: Απάντηση: το "Νησί" του βόρειου πόλου

Kαλα αυτο το ζωο εκανε σημαια επιθεσης την επιθυμια του Ομπαμα να αποχωρησει απο το Ιρακ γιατι ακουσον ακουσον η νικη ειναι πια πολυ κοντα.....

βαστα να αναλαβει αυτη να δεις ομορφιες.....θα λιωσει και την Ανταρκτικη για να την βαζει στο σκατς της....

εχω δει οτι ειναι και πολυ καλη στην σκοποβολη με m16,μπορει να παει και καμια βολτα να ''καθαρισει'' αυτα τα αναθεματισμενα ζωα με την ασπρη γουνα ντε,που σουλατσαρουν πανω στους παγους και της χαλανε τα παγακια της!

Δεν με απασχόλεί καθόλου αν θα λιώσουν οι πάγοι και θα χαθεί η πολική αρκούδα. Εχουν εξαφανιστεί χιλιάδες αλλα είδη στο πέρασμα των αιώνων χωρίς αυτό να αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Δεν με απασχολεί εάν κάποια μέρα αποδειχθεί οτι καταγόμαστε απο μικρά πράσινα ανθρώπάκια που έκαναν σεξ με μεγάλα πορτοκαλί ντοματάκια.
Δεν με απασχολεί καν αν θα χαθεί όλη η ανθρωπότητα. Έτσι και αλλιώς δεν έχουμε προσφέρει τίποτα ούτε στη φύση, ούτε στο γαλαξία.

Με απασχολεί όμως που κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Η γή κάποτε ήταν σφαιρική και είχε μετρηθεί η περίμετρος της. Μετά εγινε επίπεδη και μετά πάλι σφαιρική για να καταλήξει όπως τη ξέρουμε.
Οι πλανήτες είχαν μετρηθεί και ονομάστηκαν απο διάφορους αρχαίους πολιτισμούς. Μετά εξαφανίστηκαν και τώρα ξαναεμφανίζονται.
Που είναι όλη η γνώση των αρχαίων πολιτισμών (όχι μόνο του Ελληνικού)?.
Οι εκκλησίες έχουν τεράστια αποθέματα γνώσης και το μόνο που κάνουν είναι να φοβερίζουν το κοσμάκι με αφορισμούς και διαβόλους.
Οι κυβερνήσεις είναι σάπιες μέχρι το κόκκαλο και υπόσχονται τα πάντα χωρίς να προσφέρουν τίποτα.
Και τέλος οτι εμείς οι ίδιοι δε φταίμε ποτέ αλλά οι άλλοι δε μας αφήνουν να προοδεύσουμε.

Απάντηση: Re: το "Νησί" του βόρειου πόλου

Δεν με απασχόλεί καθόλου αν θα λιώσουν οι πάγοι και θα χαθεί η πολική αρκούδα. Εχουν εξαφανιστεί χιλιάδες αλλα είδη στο πέρασμα των αιώνων χωρίς αυτό να αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Δεν με απασχολεί εάν κάποια μέρα αποδειχθεί οτι καταγόμαστε απο μικρά πράσινα ανθρώπάκια που έκαναν σεξ με μεγάλα πορτοκαλί ντοματάκια.
Δεν με απασχολεί καν αν θα χαθεί όλη η ανθρωπότητα. Έτσι και αλλιώς δεν έχουμε προσφέρει τίποτα ούτε στη φύση, ούτε στο γαλαξία.

Με απασχολεί όμως που κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Η γή κάποτε ήταν σφαιρική και είχε μετρηθεί η περίμετρος της. Μετά εγινε επίπεδη και μετά πάλι σφαιρική για να καταλήξει όπως τη ξέρουμε.
Οι πλανήτες είχαν μετρηθεί και ονομάστηκαν απο διάφορους αρχαίους πολιτισμούς. Μετά εξαφανίστηκαν και τώρα ξαναεμφανίζονται.
Που είναι όλη η γνώση των αρχαίων πολιτισμών (όχι μόνο του Ελληνικού)?.
Οι εκκλησίες έχουν τεράστια αποθέματα γνώσης και το μόνο που κάνουν είναι να φοβερίζουν το κοσμάκι με αφορισμούς και διαβόλους.
Οι κυβερνήσεις είναι σάπιες μέχρι το κόκκαλο και υπόσχονται τα πάντα χωρίς να προσφέρουν τίποτα.
Και τέλος οτι εμείς οι ίδιοι δε φταίμε ποτέ αλλά οι άλλοι δε μας αφήνουν να προοδεύσουμε.
Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με το δεύτερο σκέλος του post σου!

Με το πρώτο όμως θεωρώ ότι έχεις πάρει πολύ απόλυτη στάση και μάλιστα του "και καλά υπερβολικά άνετου"!
Ε, δεν είναι και τόσο απλά όλα αυτά ξέρεις. Στο κάτω κάτω αν αυτά ήταν τόσο άνευ σημασίας, τότε γιατί να έχουν τόση σημασία τα άλλα που λες μετά;!

Φυσικά άποψη σου και άποψη μου αλλά κάπου και η "υπερβολή βγάζει μάτι"!

μπορει να θεωρεις αχρηστο το ανθρωπινο ειδος,ομως δε φταινε τα υπολοιπα ειδη που ζουν στον πλανητη να τα απαξιωνεις μ'αυτον τον τροπο.