Το παραχ@σανε τα αμερικανακια....

10 October 2007
311
Limhamn-Sweden
Απο την 1η Αυγουστου, οι ταξιδευοντες προς τις ΗΠΑ πρεπει τουλαχιστον 72 ωρες πριν το ταξιδι τους, να ενημερωσουν τις αρμοδειες αρχες των ΗΠΑ και να απαντησουν σε μερικες ευαισθητες ερωτησεις.
Αναμεσα στα αλλα και ...

The traveler must provide (in English) biographical data including name, birth date, and passport information, as well as travel information such as the flight number and destination address in the United States. The traveler will also be required to answer VWP eligibility questions regarding communicable diseases, arrests and convictions for certain crimes, and past history of visa revocation or deportation, among others.

Πηγη http://www.dhs.gov/xnews/releases/pr_1212501117599.shtm

Είδες, ο κόσμος της πληροφορίας, μιλάμε γιά πολύ φακέλλομα!
Η τρομοκρατία είναι το άλλοθι (που οι ίδιοι δημιούργησαν), γιά αυτά
τα μέτρα. Ο σκοπός είναι ο έλεγχος της ''μάζας'', ένας από τους τρόπους
λοιπόν, είναι οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα. Οι υπόλοιποι
τρόποι είναι πάρα πολλοί, σηκώνει τρομερά μεγάλη κουβέντα και δεν ξέρω
αν αφορούν το παρόν θέμα!

η μεγαλύτερη προσπάθεια για φακέλωμα νομίζω είναι το facebook !
και μάλιστα με την συγκατάθεση των χρηστών !

η μεγαλύτερη προσπάθεια για φακέλωμα νομίζω είναι το facebook !
και μάλιστα με την συγκατάθεση των χρηστών !

εισαι μεγαλη μουρη εσυ τελικα......

και σου βγαζω το καπελλο.....

ενιωθα οτι ειμαι ο μονος που ακομα ανθισταμαι σε αυτην την βλακεια.

Άσε με έχει φάει ο αδερφός μου να κάνω λογαριασμό, έχει βρει λέει όλους τους γνωστούς -δικούς μας και μη. Μέχρι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μου έδειξε. Τώρα δεν ξέρω εάν τον έδειξε για να με πείσει, πάντως κάπου εκεί του είπα "μπριτς!"

:flipout::flipout:

Μεγαλύτερο φακέλωμα απ τον kokar δεν κάνει κανένας. Πια KGB, CIA, MOSAD κλπ. :D :D
Πέρα απ την πλάκα, το facebook είναι μια μ@λακία και μισή και απορώ πως την βρίσκουν κάποιοι.....

Απάντηση: Re: Το παραχ@σανε τα αμερικανακια....

εισαι μεγαλη μουρη εσυ τελικα......

και σου βγαζω το καπελλο.....

ενιωθα οτι ειμαι ο μονος που ακομα ανθισταμαι σε αυτην την βλακεια.

Βάλε και εμένα που το θεωρώ την μεγαλύτερη απόδειξη ανασφάλειας και ματαιοδοξίας και γίναμε τρείς...:firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Το παραχ@σανε τα αμερικανακια....

Βάλε και εμένα που το θεωρώ την μεγαλύτερη απόδειξη ανασφάλειας και ματαιοδοξίας και γίναμε τρείς...:firstprize:

...γίναμε 4

Στο facebook γράφτηκα κατόπιν πίεσης του αδερφού μου, αλλά πέραν των 1-2 πρώτων ημερών, έχω νάσχοληθώκάνα μήνα...Το σώζω γιατρέ;

ψιλομπουρδίτσα είναι...προτιμώ τον "ζωντανό" διάλογο...

Μιά απορία:Γιατί προκαλεί εντύπωση αυτή η στάση των Αμερικανών σε αυτό το θέμα;Πάντα σχεδόν έτσι δεν ήταν;

Αν κάποιος τρομοκράτης θέλει να μπεί στις ΗΠΑ ,δεν νομίζω ότι θα τον εμποδίσουν τέτοιου είδους μέτρα.

Πρόσφατα, φιλικό ζευγάρι ταξίδεψε για Νέα Υόρκη.Έζησε από κοντά τη υστερία των Αμερικανών για την "ασφάλεια".Δεν άκουσα αρνητικές εντυπώσεις γι'αυτό.

Υπάρχει κανείς που δεν θα ταξίδευε στις ΗΠΑ γιατί υπάρχουν αυτά τα μέτρα σε ισχύ;Αυτοί που θέλουν, θα πάνε.

Το να ενημερώνεις τις αρχές και να αιτιολογείς γιατί και πως και που, είναι σίγουρα παρατραβηγμένο.

Το να έχουν τα στοιχεία σου και να σε θεωρούν πιθανό τρομοκράτη επειδή είσαι μελαμψός, είναι τουλάχιστο ακραίο και απαράδεκτο.