Το παραχ@σανε τα αμερικανακια....

δηλαδή ρε παιδιά αν ένας θέλει να κάνει μια τρομοκρατική ενέργεια και τον ρωτήσουν "γιατί θέλετε να πάτε στην Αμερική ?" περιμένουν να τους
απαντήσει "θέλω να βάλω μια μπομπιτσα"
εδώ οι άλλοι εκπαιδεύτηκαν σαν πιλότοι για να πάρουν το αεροπλάνο
και να κάνουν τους δίδυμους φίλο και φτερό .

Εγώ πάντως γράφτηκα στο facebook.

Αλλά έτσι κι αλλιώς από 1/1/2009, θα είναι συνδρομητικό, οπότε... γεια σας!

Μήπως τους ..."χτυπήσανε" τίποτα δίσκοι, και φακελώνουν τον κόσμο από την αρχή; :flipout:

Εκτος απο αυτα υπαρχει και το εισπρακτικο κομματι της υποθεσης, καθως για την εκδοση βιζας πρεπει να πληρωσεις γυρω στα 100 ευρω, και αν θες οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με την συμπληρωση της αιτησης σου σε παραπεμπουν σε νουμερο 090

Γνωρίζω μικρούλες απ' όλη τη γη!

Μου την έπεσε και μια Λιθουανή προχτές... αμέ...;)

θα έμαθε το setup που έχεις και ότι έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά για
τα ηχητικά σου και θα σε νόμισε για ματσωμένο ρε :flipout:

Προ εξαμηνου εκανα ανανεωση αμερικανικης βιζας στο εδω Προξενειο τους.Ηταν ευγενικοτατοι! Δεν μου κοιταξαν καν το αρχειο που κουβαλουσα παραμασχαλα,-πηγα προετοιμασμενη για ολα!-στην ολη διαδικασια προστεθηκε ενα ηλεκτρονικο αποτυπωμα....Τι να ηταν ομως....:chinscratch:Η ιριδα του ματιου...η απλο δακτυλικο.....?Δεν θυμαμαι....:flipout:

Τωρα για το Φεις Μπουκ....Αληθεια,πως μπορω να βγω απο εκει?Το Χαι φαιβ το εχει κανεις υπ οψιν του?Ειναι ανωδυνο?Το Μαι σπεις?Ολα αμερικανικα πια εγιναν????:slapface:

καλα ρε Χριστινα..το facecontrol να το δεχθω αλλα το
www oρτσα 5 να χεις.com τι το θελες?

βλέπω άρχισες τις σκ@τοπαρέες εεεε? :flipout::flipout:

ε βεβαια Κοκαρ μου τριπλος Διαχειριστης ειναι.... σε ενα απο το πιο ΙΝ κλαμπαδικο της υδρογειου

ειναι να μην ψαρωνει η γκομενα..

eeee Miss my name is Brush

GuyBrush.....im Hydritic member of famous AVclub and also triplemoderetoras (HiFi ,HI END,and Music) do u like and oral one here down of the screen?...eeee im Thesalonikios too

Δεν φταιω.....Οποιου του χτυπησει, θα μου στειλει τα νεωτερα προγραμματα...- ε,μην μεινω πισω.....να συμβαδιζω κι εγω με την εποχη...-και το θεμα ειναι πως δεν "σκαμπαζω γρυ"....πρεπει παλι να ρωταω....κοκ...φαυλος κυκλος...Δεν τα παω καλα με την τεχνολογια...

Εξαλλου...κι αυτα απαιτουν χρονο,τον οποιο δεν εχω!:bike: