TO PARKING ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ.... ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!!

Μιας και μιλαμε για γουστα εγω αυτο γουσταρω:music-smiley-006:

Nissan Skyline R35 !!!...!!!...!!!

Last edited:
Απο αυτά που συζητάνε αυτοί που τράβηξαν το video , πρόκειται για το πάρκινκγ του ξενοδοχείου REX στην πόλη Mamaia , γνωστό παραθεριστικό κέντρο, που νομίζω ανήκει στον ποδοσφαίριστή Hagi.

Τώρα για τους τύπους που κυκλοφοράν/κατέχουν τέτοια αυτοκίνητα, οι μισοί τουλάχιστον πουλάνε γυναίκες , ναρκωτικά κτλ . Μπορεί μερικά να ανήκουν σε ξένους , σε βουλευτές με 150 επιχειρήσεις ( κάτι σαν τους δικούς μας...), υψηλά πρόσωπα της αστυνομίας, επιχειρηματίες και αρκετά απο αυτά ανήκουν σε γύφτους ( όχι σαν τους δικούς μας ) οι οποίοι κινούν πολλά νήματα στη Ρουμανία και στο εξωτερικό ( μιλάμε για ποοοοολύ κλεψιά ).

Όπως γράφτηκε και πρίν όταν ένας λαός 22 εκατομμυρίων με το 70% τουλάχιστον να δουλέυει 15 ώρες τη μέρα για 150 και 200 ευρώ , λογικό είναι κάποιοι να πλουτίζουν πάααααρα πολύ. Και να σκεφτούμε οτι υπάρχουν χωριά που δεν ξέρουν τι θα πεί άσφαλτοστρωμένος δρόμος , νοσοκομείο κτλ.

Τα είδα απο πρώτο χέρι και δυστυχώς απογοητεύτηκα.

Καλα μην τρελενεσαι Μιχαλη. Εγω μετρησα 4 SLR!!! 4 SLR που βρεθηκαν στην Ρουμανια μου λες? Εχουνε και Ρουμανικες πινακιδες. Μιλαμε για 1 αυτοκινητο που δεν κυκλοφορει γενικοτερα. Αμφιβαλω εαν υπαρχει εστω και 1 SLR στην Ελλαδα. Φυλασομενο παρκινγκ φυσικα θα ειναι τι αλλο περιμενες??? Και δεν ειναι αστυνομια security ειναι.

Στην Ελλαδα κυκλοφορουν τουλαχιστον 3 SLR, εκ των οποιων η μια εφαγε μια στουκα στο πλαι απο κυρατσα που περασε STOP επειδη χαζευε. Αν εχει παθει ζημια το σασσι που ειναι ανθρακονηματινο (δεδομενου οτι την εφαγε στο μαρσπιε), τοτε μιλαμε για τρελλη ζημια...

Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης.

Θυμάστε ένα τραγούδι του Λουκιανού Κηλαϊδόνη που έλεγε:
"έχει αμάξι, έχει σπίτι, όλα τάχει κι όμως πλήτει και ξαφνικά παθαίνει συγκοπή.
Κάνει μια ζωή στρωμένη, με γυναίκα κι ερωμένη και ξαφνικά παθαίνει συγκοπή."

Κάποτε ένα γνωστό μου πρόσωπο που δεν είναι μαζί μας πλέον, είχε καταφέρει με πολλές μπαγαποντιές να οικονομήσει πολλά λεφτά.
Πήρε διαμέρισμα πολυτελείας σε ακριβή περιοχή, εξοχικό, κότερο, αμαξάρα που την ζηλεύανε όλοι, εκδρομές, ταξίδια, νυχτερινές διασκεδάσεις σε μπουζουξίδικα με τρελλούς λογαριασμούς κ.λ.π.

Όλα κράτησαν 1,5 χρόνο.
Μετά έπαθε έμφραγμα. Αυτό όμως κράτησε πολύ, μέχρι που μας άφησε αλλά όχι πλήρης ημερών.
Έφυγε νωρίς. Λένε ότι τον είχαν ρίξει κατάρα αυτοί που αδικήθηκαν απ´αυτόν.
Τι τα θες. Καλό είναι και το ΝΙSSAN.

Στην Ελλαδα κυκλοφορουν τουλαχιστον 3 SLR

H μια απο τις τρεις ανηκει στο Λατση απο οτι εχω ακουσει. Εχω δει και φωτογραφιες που ειχε ανεβασει καποιος με το αμαξι να κυκλοφορει στους δρομους της Αθηνας.

Οι δυο απο οσο ξερω και αν δεν ειναι ραδιο αρβυλα, ανηκουν στους αδερφους Δαβαρη (Hyundai Hellas κλπ). Μια στον καθενα. Απο κει και περα, το σημαντικοτερο ειναι οτι εχω δει την μια να ανοιγει μπροστα μου στον Κηφισο και εμεινα
wanker.gif

Απο αγγλικά μέτρησα μια Rolls,μία Bentley cabrio και ένα ταπεινό Range Rover.

Mάλλον συνέδριο των μεγάλων αφεντικών είναι... :smile:

Πάντως όλα με ρουνάνικες πινακίδες.. Στην Ελλάδα οι μισοί θα είχαν γερμανικές..

Κάποτε ένα γνωστό μου πρόσωπο που δεν είναι μαζί μας πλέον, είχε καταφέρει με πολλές μπαγαποντιές να οικονομήσει πολλά λεφτά.
Πήρε διαμέρισμα πολυτελείας σε ακριβή περιοχή, εξοχικό, κότερο, αμαξάρα που την ζηλεύανε όλοι, εκδρομές, ταξίδια, νυχτερινές διασκεδάσεις σε μπουζουξίδικα με τρελλούς λογαριασμούς κ.λ.π.

Όλα κράτησαν 1,5 χρόνο.
Μετά έπαθε έμφραγμα. Αυτό όμως κράτησε πολύ, μέχρι που μας άφησε αλλά όχι πλήρης ημερών.
Έφυγε νωρίς. Λένε ότι τον είχαν ρίξει κατάρα αυτοί που αδικήθηκαν απ?αυτόν.
Τι τα θες. Καλό είναι και το ΝΙSSAN.

"Τον πλούσιο πολλοί εμίσησαν,
τον φτωχό κανείς..."

Βέβαια υπάρχει και το :

"Καλύτερα πλούσιος και υγιής
παρά φτωχός και άρρωστος" :D