Το παρθενικό μου σύστημα...

vasilistsagaras

New member
25 January 2014
7
Χαιτετώ σας όλους! Δεν έχω εμπειρία στο "άθλημα" και αποφάσησα να απευθυνθώ σε πιο έμπειρους για να βγάλω άκρη.
Στο θέμα μας λοιπόν... θέλω λάμπα για ενισχυτή και καλοβλέπω τον cav t6 με πικαπ thorens td320 mk2 και ηχεία rois acoustics-emphasis 314.
Δεν έχω ακούσει το συνδιασμό ( μόνο τον cav t6 κατάφερα να βρω και να ακούσω αλλά με άλλα ηχεία και cd και μου άρεσε). Εδώ στο Πάτρα δεν έχω τη δυνατότητα και την πολυτέλεια να ακούσω διάφορους συνδιασμούς ώστε να συγκρίνω, γι' αυτό και η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

ps. Είναι φανερό πως μιλάμε για μια low budget λύση (1600-1700 σύνολο) γι αυτό και τυχόν προτάσεις να είναι στο ίδιο επίπεδο.
Ρουφι@ν@ τρόικα...

Καλώς ηρθες στο φορουμ Βασίλη.

Το ποσο που σκέφτεσαι να διαθεσεις χωρις να ειναι μεγαλο δεν ειναι και μικρο, θα ελεγα μια πολυ καλη αρχη. Ειμαι βεβαιος οτι τα παιδια εδω θα σου κανουν διαφορες προτάσεις, οποτε καλο θα ηταν να ακουσεις οσο περισσότερα μηχανηματα και συνδιασμους μπορεσεις.

Επισης εχει ενδιαφέρον να σκεφτεις και τα μεταχειρισμένα. Πολλά μηχανηματα βρισκονται στο μισο η και λιγοτερο της αρχικης τιμης.

Και για κατι πιο συγκεκριμενο, θα κοιταζα τους Ελληνικης κατασκευης λαμπατους των αδερφων Τσακιριδη. Σε αυτη την κατηγορια απο τους καλύτερους.

Καλώς τον Βασίλη!

Από τα μηχανήματα που έχεις επιλέξει να συνδυάσεις για να στήσεις το σύστημα σου
η μόνη ένσταση που προσωπικά εχω, είναι( όπως είπε και ο Dr Pan K) ο ενισχυτής.

Σαφέστατα και η δική μου πρόταση είναι σύμφωνη με την επιλογή ενός από τους ενισχυτές της Tsakiridis Devices..
Mάλλον κατά Aeolos μεριά..10 επιπλέον watt ανά κανάλι σε σχέση με τον Cav...

Last edited:
Καλημέρα και επανέρχομαι.... Κοίταξα λοιπόν πάλι το θέμα του ενισχυτή και ομολογώ ότι reviews και σχόλια μελών του φόρουμ με έπεισαν. Οπότε πάω για φούλ made in Greece ήχο :fahne90: Πολύ μου αρέσει η ιδέα... Tsakiridis aeolos με Rois acoustics emphasis 314. Not bad... Και τώρα αρχίζουν τα προβλήματα! Στην τριτοκοσμική για τον ήχο Πάτρα, αν εξαιρέσεις τον Ορφέα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις δοκιμή συστήματος πόσο μάλλον στο χώρο μου! Αν πάω στη λύση "γουρούνι στο σακί" πόσες πιθανότητες έχω να απογοητευτώ? Δηλ. πόσο χάλια μπορεί να είναι αυτός ο συνδυασμός ώστε και με μικρές παραχωρήσεις να μη μου αρέσει καθόλου? Άρα πρέπει να έρθω Αθήνα, καθημερινή, να κανονίσω άδεια απ' τη δουλειά... Πωωω βουνό μου φαίνεται! :blink::blink::blink::blink:

Μήπως κάποιος έχει κάτι αντίστοιχο για να συλλέξω εντυπώσεις? PLZ HELP!

Βασιλή καλησπέρα, επείδη μένω και εγώ πάτρα, μπορούμε να τα πούμε και απο κόντα να πουμε και στο rolexakia να παμε για καφε. Σου στέλνω το τηλεφώνο μου και τα λέμε απο κοντά. Σπύρος,

Απάντηση: Re: Το παρθενικό μου σύστημα...

Ή μπορείτε να έρθετε όλοι σε εμένα,ο Κώστας τον ξέρει τον δρόμο:ears:.

Μπραβο παιδες, πολυ χαιρομαι που θα βοηθήσετε τον νεο μας μελος για να βρει τον "σωστο" δρομο.

Αμα μαζευτείτε στο Αιγιο και εχω λασκα, μπορει να σας κανω και μια επισκεψη απο Αθηνα.

Παναγιώτη,ευπρόσδεκτος και με μεγάλη χαρά!
Να μπει ο Βασίλης στον σωστό δρόμο εξ αρχής.
Προτείνω λοιπόν συνεννόηση μεταξύ σας ώστε η συνάντηση να σας βολεύει όλους,εμένα απλώς πείτε μου το πότε.
Αντώνη κακούργε,τι σου έκαναν τα προβατάκια;(Νηστικοί δεν θα μείνουμε πάντως..:aetsch:)

Tnx Σωκρατη. Δεν υπαρχει αμφιβολια για την φιλοξενία, αλλα οπως γνωρίζεις κινουμε βαση εφημεριων. Μολις εχω μια πιο ξεκαθαρη εικονα των επόμενων ημερων θα ενημερώσω και αν η παρεα θελει και κανα Αθηναιο θα το κανονίσουμε.

Εξυπακούεται βεβαια οτι αυτο που προέχει ειναι το δικο σας προγραμμα...

Εγώ μια απλή ερώτηση έκανα και κοίτα που καταλήξαμε... σε φαγοπότια και σφαγή αμνοερίφιου! Ωραία λοιπόν...Αμα μου τα ξεμπερδέψετε και μέσα στο κεφάλι μου που είναι όλα ΕΤΣΙ θα σας είμαι υπόχρεος!