Το περιοδικό Digital TV σας προσκαλεί στην Electronica

ένα μοντέλο που μοιράζει τα περιοδικά......

Κρίση και στα μοντέλα; Γιατί ένα παρακαλώ; Βάλτε δύο. Και τρία να βάλετε ακόμη καλύτερα, δεν λέμε όχι.

Ηρθα χθες στην έκθεση, αλλά έμεινα στους προβολείς στο ισόγειο. Θα περάσω κάποια στιγμή και απ' το περίπτερό σας, σήμερα ή αύριο, ούτως ή άλλως μένω αρκετά κοντά στο ΕΚΕΠ.

-bye-

Σας αναμένουμε με αγωνία, όποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα στην είσοδο ή στα σεμινάρια να δηλώσει ότι είναι προσκαλεσμένος του περιοδικού Digital TV. έχω συννενοηθεί για να μη υπάρξει πρόβλημα.

Χαρήκαμε φίλε Αργύρη που τα είπαμε από κοντά!
Να 'μαστε καλά, να τα ξαναπούμε και στην επόμενη έκθεση σε δύο χρόνια...

Χάρηκα που συναντήσαμε τους φίλους AFam και Voreios και τα είπαμε, έστω και λίγο.

Η "παλιο"-παρέα του SDTV.gr :music-smiley-005:

Last edited:
Kαι απο εμένα τα συγχαρητήρια για την πρωτότυπη ιδέα και υλοποίηση για τα ελληνίκα δεδομένα hd επίγεια μετάδοση σας.Πολύ καλή προσπάθεια η οποία στέφθηκε με πολυ μεγάλη επιτυχία.Να είσαστε παντα "γεροί" για να μπορούμε και εμείς να θαυμαζουμε την νεα τεχνολογία.Θα μου επιτρέψετε, μέσω του δικού σας περιπτέρου, ξαναείδα και παλι τον μεγάλο δάσκαλο για εμάς τους τεχνικούς (θανάση κυριακόπουλο) να του εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την διαθεσή του,τις απίστευτες γνώσεις που εχει πρόθυμα πάντα να τις μοιράζετε μαζί μας.(Χαμός στο περίπτερο του Digital TV info!) όποιος δεν πέρασε....απλά....έχασε.