Το περιοδικό high fidelity υπάρχει ακόμα;

Περιοδικο, ειδικα τεχνολογιας, που η ηλεκτρονικη του μορφη δεν ειναι available για ipad δεν εχει καμμια τυχη...

Eίμαι σίγουρη ότι στο παρακάτω link θα βρείς το σωστό pdf App για το ipad σου.

http://www.educatorstechnology.com/2012/10/7-awesome-pdf-apps-for-your-ipad.html

Επίσης πιστεύω και εγώ πως η τύχη ενός περιοδικού δεν εξαρτάται από τα ipad, iphone κλπ. Παρόλα αυτά, το pdf είναι Interactive ώστε να μπορεί ο αναγνώστης να περιηγηθεί εύκολα σε αυτό.

Να δείτε σε λίγο καιρό καιρό που δεν θα έχει τύχη το ipad που θα διαβάζετε περιοδικά...

Αλίμονο αν η τύχη ενός περιοδικού εξαρτάται από το αν οι αναγνώστες έχουν ipad η όχι. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα με τέτοια επιχειρήματα... Αλίμονο αν είναι μείζον η συμβατότητα του περιοδικού με το ipad και έλασσον η θεματολογία, η ταυτότητά του και η ύλη του. Αξία έχει η ανάγνωση του εντύπου για ενημέρωση και όχι να το βλέπουμε στην οθόνη του ipad.

Και για να μην παρεξηγηθώ μιας και το πληκτρολόγιο είναι απρόσωπο, όλα τα παραπάνω τα λέω με φιλική διάθεση και καλοπροαίρετα. Η τύχη των περιοδικών κρίνεται από την εγκυρότητα της ενημέρωσης όπως και από την σοβαρότητα μαζί βέβαια και με άλλους παράγοντες δευτερεύουσας σημασίας
Σωστά, άλλο θεματολογία και άλλο το μέσο που διαβάζουμε εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία.
Αν μου επιτρέπεις όμως τα στοιχεία δείχνουν άλλα. Οι ταμπλέτες (ανεξάρτητα μάρκας) θα συνεχίσουν να υπάρχουν και όχι τα περιοδικά.
Και όμως δυστυχώς η τύχη ενός περιοδικού ( με ότι συνεπάγεται...), εφημερίδας κλπ είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους κατόχους τέτοιων μέσων.
Από τη στιγμή που ξεκίνησε η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια να προσφέρει πλέον την οποιαδήποτε θεματολογία και σε ηλεκτρονική μορφή
ο εκδοτικός χώρος έχει σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης.
Όπως λες κι εσύ "τα λέω με φιλική διάθεση και καλοπροαίρετα" αλλά δυστυχώς (για δεύτερη φορά η συγκεκριμένη λέξη) δεν είναι έτσι πλέον.

"Και για να μην παρεξηγηθώ μιας και το πληκτρολόγιο είναι απρόσωπο, όλα τα παραπάνω τα λέω με φιλική διάθεση και καλοπροαίρετα."
Μάλλον έπρεπε να κοπιάρω ολόκληρη τη φράση, που συμφωνώ (για τη συγκεκριμένη φράση) ότι το πληκτρολόγιο είναι απρόσωπο.
That's why χωρίς παρεξηγήσεις.

Σωστά, άλλο θεματολογία και άλλο το μέσο που διαβάζουμε εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία.
Αν μου επιτρέπεις όμως τα στοιχεία δείχνουν άλλα. Οι ταμπλέτες (ανεξάρτητα μάρκας) θα συνεχίσουν να υπάρχουν και όχι τα περιοδικά.
Και όμως δυστυχώς η τύχη ενός περιοδικού ( με ότι συνεπάγεται...), εφημερίδας κλπ είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους κατόχους τέτοιων μέσων.
Από τη στιγμή που ξεκίνησε η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια να προσφέρει πλέον την οποιαδήποτε θεματολογία και σε ηλεκτρονική μορφή
ο εκδοτικός χώρος έχει σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης.
Όπως λες κι εσύ "τα λέω με φιλική διάθεση και καλοπροαίρετα" αλλά δυστυχώς (για δεύτερη φορά η συγκεκριμένη λέξη) δεν είναι έτσι πλέον.

Το σχόλιο μου αφορούσε το ipad συγκεκριμένα. Όσο για την εξέλιξη συμφωνώ ότι το μέλλον ειναι στην ψηφιακή μορφή. Άλλα και πάλι μένεις στα στατιστικά στοιχεία που αφορούν την ανάγνωση του τύπου από ταμπλέτες.... Σημασία η ποιότητα του εντύπου και όχι από που θα το διαβάσεις. ΑΆλλωστε και το νήμα αναφέρεται σε συγκεκριμένο περιοδικό και μάλιςτα για το αν βγαίνει και όχι στο που το διαβάζουμε. Προσωπικά το διαβάζω σε όλες ης μορφές αλλά πάνω απ´ όλα το διαβάζω γιατί μου αρέσει σαν περιοδικό και όχι επειδή εμφανίζεται ωραίο στο tablet μου ή στι smartphone μου....

Αυτά...

Το σχόλιο μου αφορούσε το ipad συγκεκριμένα. Όσο για την εξέλιξη συμφωνώ ότι το μέλλον ειναι στην ψηφιακή μορφή. Άλλα και πάλι μένεις στα στατιστικά στοιχεία που αφορούν την ανάγνωση του τύπου από ταμπλέτες.... Σημασία η ποιότητα του εντύπου και όχι από που θα το διαβάσεις. ΑΆλλωστε και το νήμα αναφέρεται σε συγκεκριμένο περιοδικό και μάλιςτα για το αν βγαίνει και όχι στο που το διαβάζουμε. Προσωπικά το διαβάζω σε όλες ης μορφές αλλά πάνω απ´ όλα το διαβάζω γιατί μου αρέσει σαν περιοδικό και όχι επειδή εμφανίζεται ωραίο στο tablet μου ή στι smartphone μου....

Αυτά...
Ναι κατάλαβα ότι έλεγες μόνο για το ipad. Απλά ορμώμενος από τη φράση σου "Αλίμονο αν η τύχη ενός περιοδικού εξαρτάται από το αν οι αναγνώστες έχουν ipad η όχι"
το πήγα λίγο παραπέρα λέγοντας ότι η ψηφιακή μορφή καπακώνει την έντυπη.Τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν την ανάγνωση από ψηφιακά μέσα (επειδή έχω ασχοληθεί και επαγγελματικά με το θέμα μπορώ να σου δώσω ότι στοιχείο θέλεις) εκπλήσσουν. Το ποσοστό που διαβάζει από ψηφιακά μέσα κάθε μορφής είναι πενιχρό,
και αναφέρομαι πάντα για Ελλάδα. Προσωπικά πάντως διαβάζω και προτιμώ την έντυπη μορφή έκδοσης με όλες τις αισθήσεις της!!
Αυτά...για να μην είμαι off topic αφού το νήμα αναφέρεται σε συγκεκριμένο έντυπο.

Οι ταμπλέτες (ανεξάρτητα μάρκας) θα συνεχίσουν να υπάρχουν και όχι τα περιοδικά.

Σχεδόν off topic, αλλά δε νομίζω. Τα ψηφιακά trends, τα φορμά και οι συμβατότητες αλλάζουν όπως τα καιρικά φαινόμενα. Τι έχεις δει σταθερό τα τελευταία 5 χρόνια; Τα έντυπα, απ' την άλλη, έχουν κάτι αιώνες ζωής.

Σχεδόν off topic, αλλά δε νομίζω. Τα ψηφιακά trends, τα φορμά και οι συμβατότητες αλλάζουν όπως τα καιρικά φαινόμενα. Τι έχεις δει σταθερό τα τελευταία 5 χρόνια; Τα έντυπα, απ' την άλλη, έχουν κάτι αιώνες ζωής.
Μάλλον γράφαμε ταυτόχρονα.Είμαι τελείως off topic και όχι σχεδόν. Άλλο έγραψα και αλλού αναφέρεσαι.

Για το off topic, αναφερόμουν στο δικό μου ποστ. :ernaehrung004: Και όχι, δεν αναφέρομαι αλλού: θεωρώ ότι, όσο κι αν η ψηφιακή ανάγνωση καπακώνει την έντυπη, η δεύτερη δεν θα σβήσει. Κι ένας σοβαρός λόγος είναι πως τα ψηφιακά εξελίσσονται και αλλάζουν σε τέτοιο βαθμό, που αργά ή γρήγορα υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας κ.λπ. Ένας άλλος λόγος, ακόμα σοβαρότερος, είναι πως θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι -όπως κι εσύ!- που αγαπούν το έντυπο ως μέσο. Η ηλεκτρονική ανάγνωση έχει τις ευκολίες της, αλλά μέχρι εκεί...

Τέσπα, τέλος το off topic από μένα... -bye-

ποιο ειναι το προβλημα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν διαβαζεται στο ipad και επεσε τοσο offtopic
δεν το εχω αγορασει και δεν εχω δει τι παιζει.

Για το off topic, αναφερόμουν στο δικό μου ποστ. :ernaehrung004: Και όχι, δεν αναφέρομαι αλλού: θεωρώ ότι, όσο κι αν η ψηφιακή ανάγνωση καπακώνει την έντυπη, η δεύτερη δεν θα σβήσει. Κι ένας σοβαρός λόγος είναι πως τα ψηφιακά εξελίσσονται και αλλάζουν σε τέτοιο βαθμό, που αργά ή γρήγορα υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας κ.λπ. Ένας άλλος λόγος, ακόμα σοβαρότερος, είναι πως θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι -όπως κι εσύ!- που αγαπούν το έντυπο ως μέσο. Η ηλεκτρονική ανάγνωση έχει τις ευκολίες της, αλλά μέχρι εκεί...

Τέσπα, τέλος το off topic από μένα... -bye-
Αν μας ενδιαφέρει το θέμα της ψηφιακής ανάγνωσης και των μέσων της γενικότερα, θα πρέπει μάλλον να ξεκινήσει κάποιο ξεχωριστό νήμα
κάπου αλλού για να πούμε τις απόψεις μας.
Τέλος κι από μένα τα off topics (στα δικά μου αναφέρομαι).-bye-