Το πηδηχτούλικο TheaterTek

18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη

Εδώ και καιρό και ενώ βλέπω τις ταινίες μου για κάποιο περίεργο τρόπο εκεί που αναπαράγει κανονικά πηδάει chapterείτε προς είτε πίσω . Και αυτό συμβαίνει 2 – 3 φορές κατά την διάρκεια της ταινίας . Υπάρξει λύση?

Οι ταινιες που παιζεις ειναι γνησιες?
Εαν ναι! Εξετασε την περιπτωση καθαρισμου.
Αλλιως κατι παιζει με την συμπιεση της ταινιας!
Αυτο φαινεται στα τελευταια track συνηθως.

Απάντηση: Re: Το πηδηχτούλικο TheaterTek

Εαν ναι! Εξετασε την περιπτωση καθαρισμου.
Αλλιως κατι παιζει με την συμπιεση της ταινιας!
Αυτο φαινεται στα τελευταια track συνηθως.
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα . Οι ταινίες είναι ριπαρισμένες στο σκληρό από τα αυθεντικά DVDχωρίς κανένα πρόβλημα . Δεν είναι κάποιο πρόβλημα σε συγκεκριμένο σημείο της ταινίας αφού μόλις ξανά επιστρέψω εκεί που έβλεπα το περνάει κανονικά

Θυμάμαι σαν όνειρο να το έχει πάθει και κάποιος ακόμα από την εδώ παρέα.. Κάνε ένα καλό search στο φόρουμ και θα βρεις τι έφταιγε. Νομίζω ότι είχε κάτι να κάνει με ασύρματο ποντίκι / πληκτρολόγιο ή κάτι τέτοιο..

Απάντηση: Re: Το πηδηχτούλικο TheaterTek

Θυμάμαι σαν όνειρο να το έχει πάθει και κάποιος ακόμα από την εδώ παρέα.. Κάνε ένα καλό search στο φόρουμ και θα βρεις τι έφταιγε. Νομίζω ότι είχε κάτι να κάνει με ασύρματο ποντίκι / πληκτρολόγιο ή κάτι τέτοιο..

Σε εμένα αναφέρεσαι.
Τελικα δεν μπόρεσα να κανω κατι.
Απλως πλεον δεν χρησιμοποιώ το mouse και ολες οι λειτουργίες γίνονται μεσω του τηλεκοντρολ.

Αν εννοούμε το ίδιο και σε μένα (σε bluetooth ποντίκι-πληκτρολόγιο) γινόταν ξαφνικά scrolling, αλλά και στα windows (menu κ.τ.λ.). Αν στην κίνηση αυτή στο ποντίκι (ή στα βελάκια στο πληκτρολόγιο) έχεις αντιστοιχήσει αλλαγή chapter στο theatertek, λογικά θα κάνει αυτό.
Χρειάζεται απλά αντικατάσταση των μπαταριών!

Η κατάλληλη ερώτηση στο κατάλληλο άτομο. :grinning-smiley-043

(Βρε λες να βγάλουμε λαβράκι; )

Κατέβασε αυτό το ζιπάκι και χρησιμοποίησε το image για το imon σου. :)

Με αφορμή την ερώτηση του Κωστα να πω γι ένα προβληματάκι που εχω με το Imon και το Theater tek.
Ενώ το εχω ρυθμίσει ( το Imon) και δουλεύει χωρις προβλήματα με το Theater κατά διαστήματα μουλαρώνει και δεν υπακούει σε καμιά εντολη.
Χρησιμοποιώ ως εναλλακτική λυση το mouse και μετα από λιγο ξεκολλά και ξαναλειτουργεί.
Αυτό συμβαίνει μονο στο Theater-tek .
Στο powerdvd και στο KMplayer δεν εχει συμβει ποτε.
Το εχει συναντήσει κανεις;