- 18 June 2006
- 1,131
Αγορασα σημερα το PS3 40 μαζι με τα Ηeavenly sword και Genji στα 510
Συνδεθηκε με 37" LCD LG με hdmi και με optical στον ενισχυτη
Αναβαθμιστηκε μεσω internet στην εκδοση 2,10
ολα δουλεψαν ρολοι
ωραιο μηχανακι και τωρα μερικες ερωτησεις
1) ποση ωρα κανει το sixaxis για να φορτισει? (πρεπει να μου πηρε 2 ωρες και) και αν καταλαβα καλα εχει σενσορα κινησης?
2) στις ρυθμισεις ηχου στο output βαζουμε bitstream η linear pcm? Αν δεν κανω λαθος στο bitstream στελνει την πληροφορια raw στον ενισχυτη σωστα? Το linear pcm τι κανει? Και γιατι στα online manual η Sony λεει οτι με το bitstream μπορει κομματια ηχου να μην ακουγονται?
3) στις ρυθμισεις εικονας τα FULL RGB , SUPER , CINEMA CONVERSION τα ενεργοποιουμε?
4) απο που ψωνιζετε games? και τι πρεπει να προσεχω οταν αγοραζω εκτος Ελλαδας? (region κλπ)
5) Το παιχνιδι God of war 2 αξιζει τπτ? (στο ps2 το πρωτο God of war μου αρεσε)
6) Τι ειδους σκληρους δεχεται, πως αλλαζεις τον σκληρο δισκο με μεγαλυτερο
Συνδεθηκε με 37" LCD LG με hdmi και με optical στον ενισχυτη
Αναβαθμιστηκε μεσω internet στην εκδοση 2,10
ολα δουλεψαν ρολοι
ωραιο μηχανακι και τωρα μερικες ερωτησεις
1) ποση ωρα κανει το sixaxis για να φορτισει? (πρεπει να μου πηρε 2 ωρες και) και αν καταλαβα καλα εχει σενσορα κινησης?
2) στις ρυθμισεις ηχου στο output βαζουμε bitstream η linear pcm? Αν δεν κανω λαθος στο bitstream στελνει την πληροφορια raw στον ενισχυτη σωστα? Το linear pcm τι κανει? Και γιατι στα online manual η Sony λεει οτι με το bitstream μπορει κομματια ηχου να μην ακουγονται?
3) στις ρυθμισεις εικονας τα FULL RGB , SUPER , CINEMA CONVERSION τα ενεργοποιουμε?
4) απο που ψωνιζετε games? και τι πρεπει να προσεχω οταν αγοραζω εκτος Ελλαδας? (region κλπ)
5) Το παιχνιδι God of war 2 αξιζει τπτ? (στο ps2 το πρωτο God of war μου αρεσε)
6) Τι ειδους σκληρους δεχεται, πως αλλαζεις τον σκληρο δισκο με μεγαλυτερο
Last edited: