Σας ευχαριστω πολυ ολους...
Το ανεμηστηρι της καρτας γραφικων ξεχασα...
Δεν νομίζει κανείς οτι ενα τροφοδοτικό Zalman θα του έκαιγε το pc, ούτε οτι δεν είναι αξιόλογα, απλά σύμφωνα με τους περισσότερους που τα έχουν δοκιμάσει, τα Seasonic και Corsair είναι πιο αθόρυβα.
Όσο για το τροφοδοτικό που δοκίμασες (TX750), είναι απο τα "σκάρτα" της Corsair... Τα καλά μοντέλα της Corsair είναι κατασκευασμένα απο την Seasonic και έχουν αρκετά αθόρυβη λειτουργία. Το TX750 και VX550 είναι κατασκευής άλλης εταιρείας (CWT) και δεν είναι αντίστοιχα καλά. Δες τι λένε εδώ πχ.
edit: όσο για το s12II-430 της Seasonic που προτείνει ο φίλος, το έχω και εγώ, είναι σιγανό αλλά σίγουρα όχι αθόρυβοη σειρά s12II έχει ανεμιστηράκια υψηλότερων στροφών και δεν είναι εξίσου αθόρυβη με την παλιά s12. Απο Seasonic προτίμησε το s12 550 Energy+.
Κι εγω θα συμφωνησω με τον Σταθη. Το εχω 3 μηνες και δεν ακουγεται καθολου.
Ωστοσο, ο βασικος λογος που το προτιμησα ειναι οτι διαβασα σε πολλα reviews sto Internet οτι δινει τα πιο σταθερα ρευματα απ'ολα τα υπολοιπα στην κατηγορια του.
Οποτε μ'ενα σμπαρο 2 τρυγονια!
Σας ευχαριστω πολυ ολους...
Το ανεμηστηρι της καρτας γραφικων ξεχασα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.