Το πρώτο κινητό της Microsoft!

Η Asus θα κατασκευάσει το πρώτο κινητό της Microsoft!

image_gallery

Θα κυκλοφορήσει την περίοδο των εορτών..

Περισσότερα εδώ..

εγω μια χαρα δουλεια βλεπω πως εκανε η ms παντως και πιστεύω πως θα διεκδικίσει ενα καλο κομματι της πίτας...

Νταξ... Αντί να πατάμε το C για να σβήσουμε ένα μήνυμα θα πηγαίνουμε από το Start -> Programs -> Accessories -> Mobile Explorer -> Phone -> Messages -> Delete -> "Are you sure?" -> "This message will be deleted. Do you want to continue?" -> "Did you ask your mom?" -> Close -> Desktop -> Recycle Bin -> Empty recycle bin -> "Are you sure?" -> Remaining time 4376573657463 seconds -> The program has caused a general protection fault at the address AAA0000BBB167. You have to restart your phone and think twice again before deleting a message!

εγώ πάντως αν δεν έχει start δεν το παιρνω... :silly:

ΥΓ:οτιδηποτε microsoft μακρια απο μενα.. δεν ξαναγυρναω ακομα και να με παρακαλει η τζουλια με σαμπανιες...

Χααχα έχετε πλάκα, τουλάχιστον θα τα κάνει ολα Out of the box, κατι που κανενα μηλαρακι δε θα κανει αν δεν αγορασεις/ χακαρεις ενα καρο εφαρμογές, να αγορασεις αμετρητα περιφερειακά, κανεις τα στραβά ματια για τις ανεκδιήγητες (ευτυχως λιγες πλεον) ελλειψεις...

Ας παίξουμε με τα wn7 πρώτα και βλέπουμε...

Re: Απάντηση: Το πρώτο κινητό της Microsoft!

Χααχα έχετε πλάκα, τουλάχιστον θα τα κάνει ολα Out of the box, κατι που κανενα μηλαρακι δε θα κανει αν δεν αγορασεις/ χακαρεις ενα καρο εφαρμογές, να αγορασεις αμετρητα περιφερειακά, κανεις τα στραβά ματια για τις ανεκδιήγητες (ευτυχως λιγες πλεον) ελλειψεις...

Δυστυχως δεν θα συμφωνησω μαζι σου... Τα μηλαρακια τα κανουν ολα πληρως, και η μονη ελειψη που υπαρχει στο τωρινο μηλαρακι ειναι οτι ΔΕΝ εχει καλη καμερα και οτι το "μπλε δοντι" του δεν δουλευει πληρως out of the box...

ΟΛΑ τα κινητα κολλανε... ποσο μαλλον αυτο που ειναι της microsoft... Το μηλαρακι ομως ΔΕΝ κολλαει με τίποτα... (ισως καποιες φορες ΠΟΛΥ σπανια μετρημενες στα δάκτυλα)

Για τις εφαρμογες που λες οτι πρεπει να χακαρουμε/αγορασουμε, ΠΟΙΟΣ μας λεει οτι και η MS δεν θα κανει το ιδιο στο δικο της κινητό ? Αφου ολα προς τα εκει οδευουν πλεον.... Στο να παιρνεις κατι ΗΔΗ πανακριβο και να πρεπει να μπεις και στο internet και να χαλασεις ΕΠΙΠΛΕΟΝ λεφτα για να αγορασεις και αλλες εφαρμογες προκειμενου να το εμπλουτισεις...

Για να εξηγουμαστε, ΔΕΝ ειμαι κατοχος ΚΑΝΕΝΟΣ προιοντος με σημα το μηλαρακι ( ακομα .... ) απλα τωρα τελευταια μου εμπνεουν μια ιδιαιτερη εμπιστοσυνη και σταθεροτητα τα τελευταια "προιοντα" που κυκλοφορουν...:grandpa:

Re: Απάντηση: Το πρώτο κινητό της Microsoft!

κοιτα εγω αντικειμενικος δεν ειμαι οποτε μην με υπολογιζεις στο τι λέω όσο αναφορα την apple..

η προσπαθεια της microsoft όμως φαινεται αρκετα δυνατη ειδικα με τα 7 στα mobile της.. αυτο μονο καλο κανει σε εμας τους καταναλωτες!

πλεον όλα τα "κινητα" ειναι καλα με χαρακτηριστηκα που μας φτανουν και περισσεύουν

το copy paste στα Windows Phone 7 Series δεν θα υπαρχουν στην πρωτη τους κυκλοφορια...

θυμίζει κατι?

μαλλον ακολουθούν την λογική της Apple...

αλλα δεν καταλαβαινω αυτο που ''κατηγορουσαν'' ολοι, το κανουν τωρα οι ιδιοι?

Last edited: