To PS3 καλύτερο από HTPC!?!?!?!

Re: Απάντηση: To PS3 καλύτερο από HTPC!?!?!?!

Εμενα μου την σπαει που "αγνοουν" τα HD-DVD players που και φθηνοτερα ειναι και δεν υπολειπονται σε ποιοτητα εικονας ενω πολλες φορες υπερτερουν κιολας οδηγωντας τον κοσμο να αγορασει BLU-RAY

ως συνηθως....ειναι φανερο οτι αυτο που θελουν να περασει.το εχουμε ξαναδει το εργο....-bye-

Παιδια, θα γελασετε...
Ειμαι σιγουρος για την πατατια που εχουν κανει!
Διαβασα το "τεστ" και αναφερεται σε περιεργα χρωματα και gamma απο το HTPC που χαλουσαν την εικονα... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι στο powedvd 7.3 ΔΕΝ επελεξαν ως color profile το original αλλα το vivid (default) το οποιο οντως κανει την εικονα "κουκουρουκου"!!!
Δεν εξηγειται αλλιως!
Αφου το player αναφορας τους (το Toshiba) το παταει χαλαρα σε ποιοτητα εικονας ενα σωστα στημενο HTPC!!

Τάκη συμφωνώ... μάλον δεν άνοιξαν καθόλου τις ρυθμίσεις και άφησαν το clev ενεργοποιημένο... εντελώς κατα λάθος πάντα βέβαια

Κοιταξε, ενας σωστος συντακτης οφειλει να το ψαξει λιγο παραπανω πριν δημοσιευσει συμπερασματα τα οποια θα επηρεαζουν πολυ κοσμο που θα διαβασει... Εκει βρσκεται για εμενα το φαουλ του περιοδικου και οχι σε ηθελημενη προσπαθεια να προωθησουν καποια agenda (αν και δεν αδικω αυτους που κλεινουν προς αυτη την εκδοχη...)

Τάκη συμφωνώ... μάλον δεν άνοιξαν καθόλου τις ρυθμίσεις και άφησαν το clev ενεργοποιημένο... εντελώς κατα λάθος πάντα βέβαια

Λέτε να ξέχασαν και την ανάλυση της κάρτας γραφικών στα 800 x 600 με 256 χρώματα; :flipout: :flipout:

Σοβαρά όμως, τη στιγμή που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά, είναι επιεικώς απαράδεκτοι.

Κοιταξε, ενας σωστος συντακτης οφειλει να το ψαξει λιγο παραπανω πριν δημοσιευσει συμπερασματα τα οποια θα επηρεαζουν πολυ κοσμο που θα διαβασει... Εκει βρσκεται για εμενα το φαουλ του περιοδικου και οχι σε ηθελημενη προσπαθεια να προωθησουν καποια agenda (αν και δεν αδικω αυτους που κλεινουν προς αυτη την εκδοχη...)

Το αν η προσπάθεια είναι ηθελημένη ή όχι μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί αν σταλούν τα σχετικά γράμματα, με εμπεριστατωμένες αναλύσεις για τα σφάλματα της δοκιμής. Αυτός που θέλει να κάνει σωστή δουλειά θα ανταποκριθεί ανάλογα.