Το ψυχεδελικό μονοπάτι που οδηγεί στην απόλαυση (ακολουθήστε τα σημάδια, για να μην παραστρατήσετε).

Λοιπον μ'αρεσει αυτο το νημα και με εκφραζει γιατι καπως ετσι λειτουργω και γω.

Ανοιγω διαδρομους μουσικους και μπαινω μεσα ακολουθοντας.

Παιρνω τον κανονα των δεκα. Αλλα προσοχη θα μου παρει μερες, γιατι θα εκθετω τα αλμπουμς που ακουω καθε βραδυ.

Και δεν θα ειναι παρα ενα δυο καθε φορα, οπτε θα παρει κανα δεκαημερο, ειναι η ιεροτελεστεια μου. Ακροαση βραδυ, 2 αλμπουμς.

Αλλα αποψε θα κλεψω λιγο. Γιατι το ενα απο τα δυο θα ειναι 3 δισκοι.

Και αναλυω.

- Θα ακουσω πρωτα το Calm Before των Rising Storm
- Και μετα (και εδω ειναι το κλεψιμο) θα ειναι οι Hunger _ Strickly from Hunger αλλα αυτο το εχω σε τρεις δισκους.... και μου αρεσει τοσο που το ακουω και στους τρεις.
Και εξηγω Ειχα το αρχικο που ειχε ηχογραφηθει στην Psycho και το εψαχνα χρονια ηδη στην Ελλαδα και τελικα εκει το βρηκα καπου σε ενα δισκαδικο εντος πολυκατοικιας καπου στην Σταδιου νομιζω αν θυαμαμαι καλα. καπου το 93... πολυ αργοτερα βρηκα τον διπλο της Ακαρμα... ξερω ακουω τον Βλαντ να λεει "η Ακαρμα αισχρη εταιρια" αλλα αντε βρεστο αλλου.... δεν υπαρχει.
Γιατι και τα τρια ;
Απο αουντιοφιλ βιτσιο ; Οχι. Γιατι απλα οι εκτελεσεις ειναι διαφορετικες και εχει και μπονους. Και οταν λεμε διαφορετικες ειναι απο αυτες που εγω λεω.."μου αρεσουν ολες"

Και για να μακρυγορυσω επειδη ειναι το πρωτο μου ποστ... οι Hunger ειναι απο τα αγαπημενα μου γκρουπ. Απο αυτα τα δεκα που θα επαιρνα σε πυρηνικο καταφυγιο
Με εκφραζουν απολυτα σαν ανθρωπο και σαν αισθητικη προσεγγιση προς το Θειο, μια και ειναι νημα του θρησκου. Αυτο και το 20ο κονσερτο για πιανο του Μοζαρτ.

Τ
ωρα που γραφω ειμαι στην πλευρα των Rising Storm. Και αυτο το γκρουπ με αυτον το δισκο με συγκινει αφανταστα σε τετοιο βαθμο που αισθανομαι παντα ερωτευμενος. Σαν 17ρης η 20ρης. Πραγμα που ισως ειμαι στο απεραντο και αιωνιο νου του Αιωνιου Οντος.
-Αντε Ραντεβου αυριο βραδυ Θεου θελησαντος.

View attachment 274776View attachment 274777
Akarma,αισχρη εταιρία εις την νιοστή.Επωνυμο bootleg.Δεν γνωρίζω αν το κλείσιμο της ήταν αποτέλεσμα των μηνύσεων που είχε δεχθεί.
Πες μας πως έχεις και την original έκδοση του Calm before... των Rising Storm και θα φροντίσω προσωπικα να σου επιδωθει διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Το μόνο κακό που βρίσκω στον δίσκο εκτός του έντονου φυσηματος(μπρος στην γλυκα τι είν' ο πόνος)είναι οι πολλές διασκευές,συνηθισμένο φαινόμενο για την εποχή όμως μόνιμη ενόχληση για μένα.Αν θυμάμαι καλά,αυτές υπερτερούν των original συνθέσεων.
Το νήμα ανοίχθηκε από τον @Νότης.Με πρόλαβε ο "ατιμος"!

• Like
Reactions: protrudi
Ακουγοντας το Truth -το κομματι- των Hunger συνειρμητικα μου ηρθε το αλλο Truth
Αυτο του (η των-γιατι του Ντοναλντ του αρσε να παρουσιαζεται σαν κολλεκτιβα ) D.R. Hooker
Εφυγε νωρις σε ηλικια μολις 60 χρονων αλλα σιγουρα ειναι καλα εκει που ειναι.
Δουλεψε για καιρο στον τομεα της τεχνολογιας της πληροφορικης απο τα πρωτοπορα χρονια, αλλα ηταν κυριως γνωστος σαν τραγουδοποιος του Χριστου. Εκανε ενα γκρουπ που επαιζε ακομα και σε Σουπερμαρκετ και αμεσως μετα το αλμπουμ The Truth που ηταν αυτοπαραγωγη του Ντοναλντ Χουκερ το γκρουπ διαλυθηκε για λογους των υλικων αναγκαιοτητων των μελων. Επρεπε να φανε. Λεγεται οτι πολλα απο τα μελη δεν ακουσαν ποτε το τελικο αποτελεσμα η μετα πο πολλα χρονια στην αναπαραγωγη.

Καταπληκτικο αλμπουμ, αγγιγμενο απο τη χαρη οπως λιγα. Οπως τα αλμπουμς των Μπακλεϋ τοσο πατερα οσο και ιου που μαλλον θα ακουσω μετα. Με καταπληκτικα γυρισματα μελωδιας, συναισθημα και φωνητικα και φυσικα λογια που καταλαβαινεις, καταπληκτικο κειμενο, ακομα κι αν το αυτι σου ειναι βαρυ στα αγγλοσαξονικα.

Οταν ακουω αυτο το αλμπυμ μια λεξη μου ρχεται στο νου. Ευχαριστω. ευχαριστω που σωθηκε και εφτασε μεχρι εδω για να το ακουσω...

IMG_2734.JPGD.R. Hooker.jpg

Akarma,αισχρη εταιρία εις την νιοστή.Επωνυμο bootleg.Δεν γνωρίζω αν το κλείσιμο της ήταν αποτέλεσμα των μηνύσεων που είχε δεχθεί.
Πες μας πως έχεις και την original έκδοση του Calm before... των Rising Storm και θα φροντίσω προσωπικα να σου επιδωθει διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Το μόνο κακό που βρίσκω στον δίσκο εκτός του έντονου φυσηματος(μπρος στην γλυκα τι είν' ο πόνος)είναι οι πολλές διασκευές,συνηθισμένο φαινόμενο για την εποχή όμως μόνιμη ενόχληση για μένα.Αν θυμάμαι καλά,αυτές υπερτερούν των original συνθέσεων.

Ναι αυτα τα καποια που κυνηγαει η FBI και η Interpole τα κυνηγαω και γω.
Για το ανεκδοτο της ιστοριας, ηξερα οτι η Ακαρμα ηταν καπου στην Λιγουρια. Τυχαινε καποια περιοδο και περναγα συχνα απο εκει κατευθυνση Πιεμοντε.
Πηγα και εψαχνα στο μερος που υποτιθεται βρισκοταν.
Ομερτα
Καπως με κυταγαν και ειπα να φυγω.
Μπυτλεγκ ναι αλλα χωρις αυτο ;
Για το Calm Before δε λεω τιποτα... ουτε το ειδα, ουτε το ξερω :cool: :LOL:

• Haha
Reactions: Θρησκος
....
Ρε γαμωτο σας μπερδευω συχνα πυκνα,
Εκτος του μαιτρ ( τον grio ) που δεν μπερδευεται με τιποτα, εσυ και ο Νοτης γραφετε επι του θεματος.

Κάτι άλλο σχετικά με μια εξαιρετικα σπάνια έκδοση η οποία αφορά το νήμα και δεν θα ξεχάσω ποτέ.
Οι "ειδικευθεντες" στον Χαλκό(εξαιρείται ο @vlad66 )έχουν "ειδικευθει" και στο βινύλιο.Παρουσιαζουν την "μεταπτυχιακη" τους εργασία σ' έναν χώρο στην Ιερά Οδό,νύχτα Σαββάτου προς Κυριακή.Οι πελάτες των "επιστημόνων" προσέρχονται με τον φακό στο χερι κι αγοράζουν βινυλιο στην τιμή τσίχλας επί δραχμης αν και κάποια στιγμή η "μετεκπαίδευση" των πωλητών άρχισε να κοστίζει πολύ πιο ακριβά.
Μια Κυριακή,σε παζάρι δίσκων σε ανηλιαγο υπογειο-τεως sixties club-κοντα στο Σύνταγμα,ο απέναντι παγκιτης εμφανίστηκε με μια στοίβα δίσκους αρτι αφιχθεις εκ του "Πανεπιστημίου".
Ανάμεσα τους ήταν και η original έκδοση του Turn On των Music Machine,οπτικά,βινύλιο κι εξώφυλλο με την ζελατίνα(!!!) σαν καινουρια.Ειναι ο μονος δίσκος με "τρακτερωτη" κόψη που έχω δει ποτέ ώστε να ταιριάζει οπτικά με τα γρανάζια στο εξώφυλλο.
-Λεγε,πόσο.
-Λεω να τον βαλω 20€.Τους ξέρεις;
-Εγω τους ξέρω.Εσυ,καλύτερα να μην τους μάθεις ποτέ(κυρίως λαϊκά πουλουσε).Βλέπω πελάτη στον πάγκο μου.Πηγαίνω κι επιστρέφω για να πάρω τον δίσκο.
Ώσπου να γυρίσω,ο δίσκος είχε γίνει "πουλί".

• Like
  • Sad
Reactions: vlad66 and protrudi
Κάτι άλλο σχετικά με μια εξαιρετικα σπάνια έκδοση η οποία αφορά το νήμα και δεν θα ξεχάσω ποτέ.
Οι "ειδικευθεντες" στον Χαλκό(εξαιρείται ο @vlad66 )έχουν "ειδικευθει" και στο βινύλιο.Παρουσιαζουν την "μεταπτυχιακη" τους εργασία σ' έναν χώρο στην Ιερά Οδό,νύχτα Σαββάτου προς Κυριακή.Οι πελάτες των "επιστημόνων" προσέρχονται με τον φακό στο χερι κι αγοράζουν βινυλιο στην τιμή τσίχλας επί δραχμης αν και κάποια στιγμή η "μετεκπαίδευση" των πωλητών άρχισε να κοστίζει πολύ πιο ακριβά.
Μια Κυριακή,σε παζάρι δίσκων σε ανηλιαγο υπογειο-τεως sixties club-κοντα στο Σύνταγμα,ο απέναντι παγκιτης εμφανίστηκε με μια στοίβα δίσκους αρτι αφιχθεις εκ του "Πανεπιστημίου".
Ανάμεσα τους ήταν και η original έκδοση του Turn On των Music Machine,οπτικά,βινύλιο κι εξώφυλλο με την ζελατίνα(!!!) σαν καινουρια.Ειναι ο μονος δίσκος με "τρακτερωτη" κόψη που έχω δει ποτέ ώστε να ταιριάζει οπτικά με τα γρανάζια στο εξώφυλλο.
-Λεγε,πόσο.
-Λεω να τον βαλω 20€.Τους ξέρεις;
-Εγω τους ξέρω.Εσυ,καλύτερα να μην τους μάθεις ποτέ(κυρίως λαϊκά πουλουσε).Βλέπω πελάτη στον πάγκο μου.Πηγαίνω κι επιστρέφω για να πάρω τον δίσκο.
Ώσπου να γυρίσω,ο δίσκος είχε γίνει "πουλί".
Ω ρε γαμωτο. Αυτο ειναι ατυχια. Στην Ελλαδ εχει πολλους ψαγμενους. Βλεπω στους διεθνης χωρους ακομα και πωλητες, εχει πολλους Ελληνες. Κακο αυτο για τους συλεκτες στη Ελλαδα μεγαλη ζητηση, χασιμο ευκαιριων.
Φοβερος δισκος τον εχω σε επανεκδοση. Ρεπερτουαρ αν θυμαμαι καλα.
Και το Boniwell Music Machine επισης πολυ καλο. Ωστε ειχες παγκο και ετσι σε παζαρια ;
Θα εχεις ωραιες εμπειριες.

Tελειωνω την βραδυα η μαλλον την πρωϊα με Tim Buckley
Hello & Goodbye.
10364395-0160529565ca69f4c3fb465ca69f4c3fb5170776421265ca69f4c3fb7.jpg

Βαζω φωτο απο το ιντερνετ γιατι βαριεμαι να τραβαω φωτο τετοια ωρα να αναβω φωτα και να συνδεω με υπολογιστη.
Βινυλιο παντα ακουω.

Eυφραινεται η ψυχη και το πνευμα. Εμπνευσμενη μουσικη.
Αλλα υπνος δεν ερχεται.
Παρ ολα αυτα σταματαω εδω.
Εχουμε λοιπον 4 σηματα (σημα στην αρχαι Ελλαδα σημαινε και το νεκροταφειο) στο δρομο. Rising Storm, Hunger, D.R. Hooker, και Tim Buckley:
Μενουν 6 θεσεις για να μας γνεψουν.

Τοσα πολλα για να μπουν τοσα λιγα...
Ι I have to much to dream this night....too much to dream...
Χα ξερω τι θα βαλω στη συνεχια αλλα δε το λεω. Εριξα ψηγμα.
Καλο ξημερωμα.

Tελειωνω την βραδυα η μαλλον την πρωϊα με Tim Buckley
Hello & Goodbye.
10364395-0160529565ca69f4c3fb465ca69f4c3fb5170776421265ca69f4c3fb7.jpg

Βαζω φωτο απο το ιντερνετ γιατι βαριεμαι να τραβαω φωτο τετοια ωρα να αναβω φωτα και να συνδεω με υπολογιστη.
Βινυλιο παντα ακουω.

Eυφραινεται η ψυχη και το πνευμα. Εμπνευσμενη μουσικη.
Αλλα υπνος δεν ερχεται.
Παρ ολα αυτα σταματαω εδω.
Εχουμε λοιπον 4 σηματα (σημα στην αρχαι Ελλαδα σημαινε και το s) στο δρομο. Rising Storm, Hunger, D.R. Hooker, και Tim Buckley:
Μενουν 6 θεσεις για να μας γνεψουν.

Τοσα πολλα για να μπουν τοσα λιγα...
Ι I have to much to dream this night....too much to dream...
Χα ξερω τι θα βαλω στη συνεχια αλλα δε το λεω. Εριξα ψηγμα.
Καλο ξημερωμα.
Electric Prunes θα βάλεις,ανάποδε άνθρωπε!
Αντίθετα από σένα,ο Tim Buckley πρώτα αποχαιρετά και ύστερα χαιρετά.
Ομολογω πως δεν γνώριζα τον D.R.Hooker. Χριστιανικό Beat πιο πριν και Χριστιανικό Metal μετά,ναι.

• Like
Reactions: Cicadelic Ranger

Εγώ στεναχωρήθηκα όταν έκλεισε η Akarma.

Μόνο 2 δίσκους της έχω αλλά είναι και οι 2 (σπανιότατες) δισκάρες !
Ο ένας στο prog και εκτός θέματος, ο άλλος στο μονοπάτι του θέματος (αλλά μη μου ζητήσετε να τον βρω)..

Αυτό που θέλω να γράψω για την Akarma είναι ότι ναι μεν δεν έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου, αλλά έχει κάτι το ιδιαίτερο.. είναι αυτό που ονομάσαμε με 2 φίλους από την δουλειά (που και εκείνοι έχουν τα άλμπουμς) "συνειδητά σκοτεινό"

• Wow
Reactions: Θρησκος
Εγώ στεναχωρήθηκα όταν έκλεισε η Akarma.

Μόνο 2 δίσκους της έχω αλλά είναι και οι 2 (σπανιότατες) δισκάρες !
Ο ένας στο prog και εκτός θέματος, ο άλλος στο μονοπάτι του θέματος (αλλά μη μου ζητήσετε να τον βρω)..

Αυτό που θέλω να γράψω για την Akarma είναι ότι ναι μεν δεν έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου, αλλά έχει κάτι το ιδιαίτερο.. είναι αυτό που ονομάσαμε με 2 φίλους από την δουλειά (που και εκείνοι έχουν τα άλμπουμς) "συνειδητά σκοτεινό"
Συνειδητά (κακο)αντιγραμμένο.
Χαράμι το χασαποχαρτο και το "βαρυ" βινύλιο που χρησιμοποιούσε.Ανακυκλωμενο θα ήταν κι αυτό.

Συνειδητά (κακο)αντιγραμμένο.
Χαράμι το χασαποχαρτο και το "βαρυ" βινύλιο που χρησιμοποιούσε.Ανακυκλωμενο θα ήταν κι αυτό.

Αν έρθεις από δω όσο έχω ακόμα το Sony του dimmanoukas θα σου βάλω να ακούσεις δίσκο Akarma..

Και θα δούμε αν δεν αλλάξεις γνώμη....