Θρησκος
Supreme Member
Akarma,αισχρη εταιρία εις την νιοστή.Επωνυμο bootleg.Δεν γνωρίζω αν το κλείσιμο της ήταν αποτέλεσμα των μηνύσεων που είχε δεχθεί.Λοιπον μ'αρεσει αυτο το νημα και με εκφραζει γιατι καπως ετσι λειτουργω και γω.
Ανοιγω διαδρομους μουσικους και μπαινω μεσα ακολουθοντας.
Παιρνω τον κανονα των δεκα. Αλλα προσοχη θα μου παρει μερες, γιατι θα εκθετω τα αλμπουμς που ακουω καθε βραδυ.
Και δεν θα ειναι παρα ενα δυο καθε φορα, οπτε θα παρει κανα δεκαημερο, ειναι η ιεροτελεστεια μου. Ακροαση βραδυ, 2 αλμπουμς.
Αλλα αποψε θα κλεψω λιγο. Γιατι το ενα απο τα δυο θα ειναι 3 δισκοι.
Και αναλυω.
- Θα ακουσω πρωτα το Calm Before των Rising Storm
- Και μετα (και εδω ειναι το κλεψιμο) θα ειναι οι Hunger _ Strickly from Hunger αλλα αυτο το εχω σε τρεις δισκους.... και μου αρεσει τοσο που το ακουω και στους τρεις.
Και εξηγω Ειχα το αρχικο που ειχε ηχογραφηθει στην Psycho και το εψαχνα χρονια ηδη στην Ελλαδα και τελικα εκει το βρηκα καπου σε ενα δισκαδικο εντος πολυκατοικιας καπου στην Σταδιου νομιζω αν θυαμαμαι καλα. καπου το 93... πολυ αργοτερα βρηκα τον διπλο της Ακαρμα... ξερω ακουω τον Βλαντ να λεει "η Ακαρμα αισχρη εταιρια" αλλα αντε βρεστο αλλου.... δεν υπαρχει.
Γιατι και τα τρια ;
Απο αουντιοφιλ βιτσιο ; Οχι. Γιατι απλα οι εκτελεσεις ειναι διαφορετικες και εχει και μπονους. Και οταν λεμε διαφορετικες ειναι απο αυτες που εγω λεω.."μου αρεσουν ολες"
Και για να μακρυγορυσω επειδη ειναι το πρωτο μου ποστ... οι Hunger ειναι απο τα αγαπημενα μου γκρουπ. Απο αυτα τα δεκα που θα επαιρνα σε πυρηνικο καταφυγιο
Με εκφραζουν απολυτα σαν ανθρωπο και σαν αισθητικη προσεγγιση προς το Θειο, μια και ειναι νημα του θρησκου. Αυτο και το 20ο κονσερτο για πιανο του Μοζαρτ.
Τωρα που γραφω ειμαι στην πλευρα των Rising Storm. Και αυτο το γκρουπ με αυτον το δισκο με συγκινει αφανταστα σε τετοιο βαθμο που αισθανομαι παντα ερωτευμενος. Σαν 17ρης η 20ρης. Πραγμα που ισως ειμαι στο απεραντο και αιωνιο νου του Αιωνιου Οντος.
-Αντε Ραντεβου αυριο βραδυ Θεου θελησαντος.
View attachment 274776View attachment 274777
Πες μας πως έχεις και την original έκδοση του Calm before... των Rising Storm και θα φροντίσω προσωπικα να σου επιδωθει διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Το μόνο κακό που βρίσκω στον δίσκο εκτός του έντονου φυσηματος(μπρος στην γλυκα τι είν' ο πόνος)είναι οι πολλές διασκευές,συνηθισμένο φαινόμενο για την εποχή όμως μόνιμη ενόχληση για μένα.Αν θυμάμαι καλά,αυτές υπερτερούν των original συνθέσεων.
Το νήμα ανοίχθηκε από τον @Νότης.Με πρόλαβε ο "ατιμος"!