Το ψυχεδελικό μονοπάτι που οδηγεί στην απόλαυση (ακολουθήστε τα σημάδια, για να μην παραστρατήσετε).

Πραγματικά με κάνεις και γελάω !!

Σε σύγκριση με το 90% των παραγωγών που ακούς εσύ η akarma είναι reference !!!
Το ζήτημα δεν είναι τι είναι η Akarma έναντι των εταιριών μου αλλά έναντι των άλλων εταιριών που τύπωσαν τις ίδιες εκδόσεις μ' αυτήν.
Εκεί,η Akarma αποδεικνύεται πάντοτε η χειρότερη.Αν βάλεις διπλα-διπλα τον ίδιο δίσκο από άλλη εταιρία, θα μετανοήσεις κι εγώ ως μεγαθυμος θα σε συγχωρήσω.
No comparison,no opinion.Οπως με τα μηχανήματα.

Το ζήτημα δεν είναι τι είναι η Akarma έναντι των εταιριών μου αλλά έναντι των άλλων εταιριών που τύπωσαν τις ίδιες εκδόσεις μ' αυτήν.
Εκεί,η Akarma αποδεικνύεται πάντοτε η χειρότερη.Αν βάλεις διπλα-διπλα τον ίδιο δίσκο από άλλη εταιρία, θα μετανοήσεις κι εγώ ως μεγαθυμος θα σε συγχωρήσω.
No comparison,no opinion.Οπως με τα μηχανήματα.

Και εδώ κάνεις λάθος... υπάρχουν και έχω πολύ χειρότερες παραγωγές από την Akarma.

Σε σχέση με ότι έχω στο σύνολο της δισκοθήκης μου , οι 2 δίσκοι της Akarma θεωρούνται μέτριας ποιότητας ήχου και όχι κακής όπως πολλοί άλλοι.

Και εδώ κάνεις λάθος... υπάρχουν και έχω πολύ χειρότερες παραγωγές από την Akarma.

Σε σχέση με ότι έχω στο σύνολο της δισκοθήκης μου , οι 2 δίσκοι της Akarma θεωρούνται μέτριας ποιότητας ήχου και όχι κακής όπως πολλοί άλλοι.
Δίσκο και εταιρία λοιπόν τον οποίο έχεις και σε Akarma.

Σιγά μη κυνηγάω ένα άλμπουμ σε διάφορες εκδόσεις !

Στο σύνολο της δισκοθήκης μου έγραψα !
Τότε πως κρίνεις μια έκδοση αφού δεν έχεις ακούσει ποτέ το "αντίπαλον δέος";
Δεν λέω να πάρεις σβαρνα όλες τις εκδόσεις όπως έκανε ο υποφαινομενος και γι αυτό μιλά εκ του ασφαλους.
Μόνο μια,αρκεί.

Τότε πως κρίνεις μια έκδοση αφού δεν έχεις ακούσει ποτέ το "αντίπαλον δέος";
Δεν λέω να πάρεις σβαρνα όλες τις εκδόσεις όπως έκανε ο υποφαινομενος και γι αυτό μιλά εκ του ασφαλους.
Μόνο μια,αρκεί.

Πρέπει να έχω "αντίπαλον δέος" για να κρίνω μια ηχογράφηση ;;; πλάκα μου κάνεις ;;;;

Πρέπει να έχω "αντίπαλον δέος" για να κρίνω μια ηχογράφηση ;;; πλάκα μου κάνεις ;;;;
Καθόλου.Εξ' άλλου δεν σου ζήτησα να κρίνεις την ηχογράφηση αλλά την συγκεκριμένη εκδοση βάσει σύγκρισης.
Μπορείς να κρίνεις την ηχογράφηση μόνο αν έχεις την πρωτοτυπη έκδοση.Ειναι η μόνη περίπτωση που δεν χρειάζεται σύγκριση.