Το ψυχεδελικό μονοπάτι που οδηγεί στην απόλαυση (ακολουθήστε τα σημάδια, για να μην παραστρατήσετε).

Πραγματικά με κάνεις και γελάω !!

Σε σύγκριση με το 90% των παραγωγών που ακούς εσύ η akarma είναι reference !!!
Το ζήτημα δεν είναι τι είναι η Akarma έναντι των εταιριών μου αλλά έναντι των άλλων εταιριών που τύπωσαν τις ίδιες εκδόσεις μ' αυτήν.
Εκεί,η Akarma αποδεικνύεται πάντοτε η χειρότερη.Αν βάλεις διπλα-διπλα τον ίδιο δίσκο από άλλη εταιρία, θα μετανοήσεις κι εγώ ως μεγαθυμος θα σε συγχωρήσω.
No comparison,no opinion.Οπως με τα μηχανήματα.

Το ζήτημα δεν είναι τι είναι η Akarma έναντι των εταιριών μου αλλά έναντι των άλλων εταιριών που τύπωσαν τις ίδιες εκδόσεις μ' αυτήν.
Εκεί,η Akarma αποδεικνύεται πάντοτε η χειρότερη.Αν βάλεις διπλα-διπλα τον ίδιο δίσκο από άλλη εταιρία, θα μετανοήσεις κι εγώ ως μεγαθυμος θα σε συγχωρήσω.
No comparison,no opinion.Οπως με τα μηχανήματα.

Και εδώ κάνεις λάθος... υπάρχουν και έχω πολύ χειρότερες παραγωγές από την Akarma.

Σε σχέση με ότι έχω στο σύνολο της δισκοθήκης μου , οι 2 δίσκοι της Akarma θεωρούνται μέτριας ποιότητας ήχου και όχι κακής όπως πολλοί άλλοι.

Και εδώ κάνεις λάθος... υπάρχουν και έχω πολύ χειρότερες παραγωγές από την Akarma.

Σε σχέση με ότι έχω στο σύνολο της δισκοθήκης μου , οι 2 δίσκοι της Akarma θεωρούνται μέτριας ποιότητας ήχου και όχι κακής όπως πολλοί άλλοι.
Δίσκο και εταιρία λοιπόν τον οποίο έχεις και σε Akarma.

Σιγά μη κυνηγάω ένα άλμπουμ σε διάφορες εκδόσεις !

Στο σύνολο της δισκοθήκης μου έγραψα !
Τότε πως κρίνεις μια έκδοση αφού δεν έχεις ακούσει ποτέ το "αντίπαλον δέος";
Δεν λέω να πάρεις σβαρνα όλες τις εκδόσεις όπως έκανε ο υποφαινομενος και γι αυτό μιλά εκ του ασφαλους.
Μόνο μια,αρκεί.

Τότε πως κρίνεις μια έκδοση αφού δεν έχεις ακούσει ποτέ το "αντίπαλον δέος";
Δεν λέω να πάρεις σβαρνα όλες τις εκδόσεις όπως έκανε ο υποφαινομενος και γι αυτό μιλά εκ του ασφαλους.
Μόνο μια,αρκεί.

Πρέπει να έχω "αντίπαλον δέος" για να κρίνω μια ηχογράφηση ;;; πλάκα μου κάνεις ;;;;

Πρέπει να έχω "αντίπαλον δέος" για να κρίνω μια ηχογράφηση ;;; πλάκα μου κάνεις ;;;;
Καθόλου.Εξ' άλλου δεν σου ζήτησα να κρίνεις την ηχογράφηση αλλά την συγκεκριμένη εκδοση βάσει σύγκρισης.
Μπορείς να κρίνεις την ηχογράφηση μόνο αν έχεις την πρωτοτυπη έκδοση.Ειναι η μόνη περίπτωση που δεν χρειάζεται σύγκριση.

Καθόλου.Εξ' άλλου δεν σου ζήτησα να κρίνεις την ηχογράφηση αλλά την συγκεκριμένη εκδοση βάσει σύγκρισης.
Μπορείς να κρίνεις την ηχογράφηση μόνο αν έχεις την πρωτοτυπη έκδοση.Ειναι η μόνη περίπτωση που δεν χρειάζεται σύγκριση.

Για να βρεις και να αγοράσεις τις πρωτότυπες εκδόσεις από τους 2 δίσκους της Akarma που έχω πρέπει να δώσεις ένα νεφρό για τον καθένα.

Να μην σχολιάσω περαιτέρω το σκεπτικό σου.. το σταματάω εδώ και καλά να είμαστε...

δεν είναι η κόπια σου ... ήταν χαρακτηριστικό της εποχής ... είχα όλα τα προυνς σε βινύλια νέος, και όπως τα λες τα θυμάμαι .... δισκάρες, ποιος το γαμεί που είναι οι φωνές σε σχέση με τα όργανα ....

Ευχαριστω με εβγαλες απο αδικες διαδικασιες.

• Like
Reactions: Δημοκηδής
Λοιπον αποψε ειχαμε παραγγελιες απο την συντροφο. Οποτε ξανακουσαμε Rising Storm και Anonymous.

Oποτε δεν προχωραμε πολυ την σημερον μολις ενα επιπλεον δισκο θα βαλω στο μονοπατι.

Fallen Angels _ It's a Long Way Down.

IMG_2738.JPG

DΔεν αντεχω στο πειρασμο να βαλω και το οπισθοφυλλο

Ειναι πολυ βαθυα ανησυχητικο, σκεφτομαι πολυ περισσοτερο δαιμονικο απο κατι μεταλ που βαζουν δηθεν διαβολπους τριβολους πτωματα και τετοια.

IMG_2739.JPG

• Love
Και φτανουμε στο Νο 8. Κουτσου-κουτσου φτανουμε στο τελος δεν μενουν παρα δυο θεσεις και αυτο με κανει νευρικο και μου δημιουργει αγχος.
Δυο θεσεις δεν ξερω τι να πρωτοβαλω. Οταν εχεις δεκα πας αραδα αλλα οταν στενευει δεν ξερεις τι να διαλεξεις...

Τεσπα.

Αποψε θα βαλω μονο ενα
Οπως ειπα βαζω αυτα που ταυτοχρονα ακουω γιατι ετσι μου ερχονται. Μονο πρωτα μου ερχοντουσαν 1-2 καθε φορα, τωρα μου ερχονται καμμια εικοσαρια και σπροχνονται να βρουν θεση.

Μεγαλη πιεση...

Αποφασισα να βαλω και να ακουσω αυτο. Και μπαινει στην 8η θεση. Αλλα θα κανω οπως ο Νοτης θα βαλω και ενα μπονους μετα.

8η θεση λοιπον.

Zerfas _ eτσι απλα και ξερα. Απο το Ονομα των αδελφων που εφτιαξαν το γκρουπ.

Ρε τι καναν τα παιδια τοτε....

IMG_2740.JPG

• Like
Δυο μονο θεσεις μεινανε. Μεγαλη πιεση. Ειπα να βαλω ενα Στοουνς και ενα Μπητλς που θα ακουσω επειτα και να τελειωνει και το αγχος της επιλογης και το αισθημα της αδικιας ... Αλλα οχι ευκολακι.

Θα μπει ενα που μου ηταν ενα γκρααλ για καμποσο καιρο, και οταν το ακουσα στο πλατώ μου ηταν και ενα "φλας".

Cold Sun _ Darks Shadows

IMG_2742.JPG

Eμεινε μονο μια θεση.
Και οι μνηστηρες στριμοχνονται στην πορτα με βια....
Ολοι θελουν να μπουν.
Εβγαλα τους πιο γνωστους αλλα ισως και πιο αγαπητους. Quicksilver, Jefferson, Love, το τριτο των Seedς, 13 Floor Elevetors κλπ να δωσω ευκαιρια σε λιγοτερο βυσματουχους.

Αποψε ακουω αυτους :
The Freak Scene_Psychedelic Psoul
C.A. Quintet _ Trip Through Hell
The Millenium _ Begin
The Head Shop
The End Introspection ( & Retrospection )

IMG_2743.JPG

To κακο, οχι λαθος- δεν ειναι κακο, καλο ειναι αλλα περιεργο... ειναι οτι ακουω ολο τους επομενους και το μυαλο μου δουλευει ακομα τους προηγουμενους που ακουσα πριν η χτες.
Περιεργη φαση...
Ειναι να μην ψυχεδελιστεις.

Δεν θα αποφανθω αποψε για την τελευταια θεση στην δεκαδα.

Θα τα ακουσω και ξανακουσω στα ονειρα μου και θα αποφανθω αυριο.