Το reclock δεν χρειάζεται σε περιβάλλον Vista!

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Αυτή την δήλωση την είδα σε πάρα πολλά σημεία στο Internet χωρίς να καταφέρω να πάρω ένα "γιατί" συμβαίνει αυτό. Από ότι κατάλαβα τα Vista κάνουν ότι κάνει το reclock αυτόματα! Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας μας ενημερώσει γιατί σκέφτομαι σοβαρά να φτιάξω και ένα Partition με Vista να δω τι παίζει με την αναπαραγωγή HD.
Όποιος έχει πρόσφατες εμπειρίες για αναπαραγωγή HD σε Vista ας γράψει 2 κουβέντες να μαθαίνουμε και μεις :ernaehrung004:

***Φτιάξτε μου και τον τίτλο κύριοι διαχειρισται! Merci!

Re: Το reclock δεν ειναι χρειάζεται σε περιβάλλον Vista!

το reclock ετσι κι αλλιως δεν εχει βγει σε εκδοση "σβηστα"

Απάντηση: Re: Το reclock δεν ειναι χρειάζεται σε περιβάλλον Vista!

το reclock ετσι κι αλλιως δεν εχει βγει σε εκδοση "σβηστα"

Δεν έχει βγει γιατί δεν χρειάζεται να βγει!!!!

Περιμένω επιβεβαίωση από κανένα ψαγμένο. Όλοι στο net αυτό λένε πάντως...

Re: Απάντηση: Re: Το reclock δεν ειναι χρειάζεται σε περιβάλλον Vista!

Προσβολή κατά του μέλους havoc:furious3:

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Keep us updated nektar:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το reclock δεν ειναι χρειάζεται σε περιβάλλον Vista!

Ω ρε συ. Δεν το είπα γι αυτόν. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι μια χαρά του κολλάει :flipout:

Μου φαίνεται έχουν πάει για μπάνιο οι "ψαγμένοι". Από Δευτέρα που θα γυρίσω από τα μπάνια μου θα βάλω vista και θα σας πω εγώ ρε σεις. Μην ανησυχείτε :flipout:

Νουμπα της κακιας ωρας......HTPCα του γλυκου νερου τολμας να με αμφισβητεις?????

δεν εχει δωσει τον κωδικα ο τυπος που εγραψε το reclock .....και εχει γινει και αφαντος........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το reclock δεν ειναι χρειάζεται σε περιβάλλον Vista!

Νουμπα της κακιας ωρας......HTPCα του γλυκου νερου τολμας να με αμφισβητεις?????

δεν εχει δωσει τον κωδικα ο τυπος που εγραψε το reclock .....και εχει γινει και αφαντος........

Όχι ρε. Ότι πεις! Έτσι έχει πει ο γιατρός...:BDGBGDB55:

Θα το βγάλω άχρηστο το reclock :guitarist: Το έχω πάρει απόφαση, άμα μου μπει κάτι στο μυαλό εμένα ξέρεις τώρα... :BDGBDGB53:

nektar αυτός

κατι ξέρει κατί ξερει (τάδε έφι Βουτσάς)

ξέρει κι άλλα ξέρει κι άλλα (τάδε έφι Ηλιόπουλος)

:gossip:

Ξέρω εγώ που έχω βίστα...
Το ρικλοκ χρειάζεται σε περιβάλλον βιστα...
και εγώ δεν το είχα γιατί έτσι είχα διαβάσει και κάθε κόλλημα το απέδιδα αλλού...
μέχρι που ήρθε ένας καλός μου φίλος και του το είπα και μου λέει: "Άντε ρε με τα αμερικανάκια..." βάλαμε το ρικλόκ... και όλα ρολόι... Το ρικλοκ των εξ πι... όχι άλλο... αυτό που έχει στους οδηγούς...
απλά και όμορφα...

Απάντηση: Re: Το reclock δεν χρειάζεται σε περιβάλλον Vista!

Ξέρω εγώ που έχω βίστα...
Το ρικλοκ χρειάζεται σε περιβάλλον βιστα...
και εγώ δεν το είχα γιατί έτσι είχα διαβάσει και κάθε κόλλημα το απέδιδα αλλού...
μέχρι που ήρθε ένας καλός μου φίλος και του το είπα και μου λέει: "Άντε ρε με τα αμερικανάκια..." βάλαμε το ρικλόκ... και όλα ρολόι... Το ρικλοκ των εξ πι... όχι άλλο... αυτό που έχει στους οδηγούς...
απλά και όμορφα...

Ορθότατα μιλεί ο συνονόματος. Το ίδιο set-up με το reclock έχω και 'γω, και όλα κυλάνε ρολόι!!!!!!!!!