Το Reclock εξελίσσεται... από την SlySoft !?

Δεν υποστηριζει mkv?
Στα avi των 23.97fps με 50Hz την οθονη κανει μια χαρα το pulldown και το εικονιδιο ειναι πρασινο...
Με το που βαζω mkv 720p 23.97fps λεει να βαλω στην οθονη refresh "πιο" παραπλησιο του 24 (ε, αφου πιο κοντα απο 50 δε παει) απο αυτο που εχω και γινεται το εικονιδιο κοκκινο φυσικα και δε κανει τιποτα...

Δεν είναι πρόβλημα το PAL, τη στιγμή που τα 75Hz είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του 25Hz/fps.

Μάλλον ο διαμαρτυρόμενος φίλος παραπάνω κάτι δεν έχει καταλάβει..

Ναι μπερδεύτηκα και εγώ....72Hz θα εννοεί....

Re: Απάντηση: Το Reclock εξελίσσεται... από την SlySoft !?

Δεν υποστηριζει mkv?
Στα avi των 23.97fps με 50Hz την οθονη κανει μια χαρα το pulldown και το εικονιδιο ειναι πρασινο...
Με το που βαζω mkv 720p 23.97fps λεει να βαλω στην οθονη refresh "πιο" παραπλησιο του 24 (ε, αφου πιο κοντα απο 50 δε παει) απο αυτο που εχω και γινεται το εικονιδιο κοκκινο φυσικα και δε κανει τιποτα...

Πάει στο 72Ηz!!!!-bye-

δε ξερω τι προρζεκτορ εχεις αλλα η καρτα γραφικων μου αφηνει μονο τα 50 ή 60... ειτε για τον ονκυο ειτε για τον επσον...

Τι το ήθελα το καταραμένο???????

Μου διέλυσε το σύμπαν!!!!!!!!! Codecs, KMplayer, MPC, όλα διαλύθηκαν.....τα ξηλώνω όλα, ξαναπερνάω codecs και KM.....τίποτα. Το ξανακάνω.........τίποτα επίσης. 200 errors και 300 δεν περνάς Κυρά Μαρία.....

Μετά από 2 ώρες πάλης...........αναζητείται ακόμα λύση.........

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ RECLOCK!!!!!!!!!!!!!!:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Το Reclock εξελίσσεται... από την SlySoft !?

Eχεις powerstrip??

Εχω... οτι και να του βαλω ομως το info παραμενει στα 50 ή 60hz... δηλαδη... δουλεια δε κανει...

Σημερα του εδωσα απο την καρτα 1080p @ 24, 25, 30, 50, 60Hz και παλι το reclock ηταν κοκκινο... η καρτα ειναι η G45... (που αντιθετα απο οτι λενε υποστηριζει μια χαρα τα 24...)
Το προβλημα ειναι οτι εγω προσπαθω τo reclock να δουλεψει τα 23.97fps στα 720p που θελω...

Latest News!!!!

Οι 2 τελευταίες release....

1.8.1.2 - 23/09/2008
* New: Support for Blu-ray playback with ArcSoft TMT
* New: Added hotkey to show the properties window (default is CTRL+ALT+SHIFT+R)
* New: Hotkeys can be modified (currently via regedit only, sorry)
* New: Config tool doesn't need to run under admin account
* New: Added option to accept SPDIF as input (disabled by default). This is important, because Windows Media player under Vista will always try to use SPDIF if possible, which isn't quite the right way when using ReClock.
* Change: Removed obsolete option to make ReClock the default renderer
* Change: uses proper OS function to register the hotkeys to avoid conflicts. As a side effect, this could cause slightly improved playback
* Change: logfile location will be the user's desktop
* Fix: Sync problems when using the real time AC3 encoder. Fixes startup problems with PowerDVD and TMT. Works fine now! :-)
* Fix: Access rights for registry keys weren't set correctly (Windows Vista)
* Various fixes and improvements

1.8.1.1 - 20/09/2008
* New (experimental): Added real time AC3 encoding. Only bitrates of 48kHz and up to 6 channel input is supported. Doesn't seem to work well with PowerDVD.
* New: Frame rates detected by the estimators can now be adjusted manually
* Support for ~120fps anime with built-in estimator
* Some minor fixes and improvements

http://forum.slysoft.com/showthread.php?t=19931