Δεν έχω προσωπική γνώμη, αλλα το DxoMark το βγάζει κορυφαίο. Προφανώς όμως και το Note πρέπει να έχει εξαιρετική κάμερα.
xaxa βασικά κοροϊδεύουν το DXO στα σχόλια από κάτω. χμμμμμ
Δεν έχω προσωπική γνώμη, αλλα το DxoMark το βγάζει κορυφαίο. Προφανώς όμως και το Note πρέπει να έχει εξαιρετική κάμερα.
xaxa βασικά κοροϊδεύουν το DXO στα σχόλια από κάτω. χμμμμμ
Στο σπίτι του κρεμασμένου (slow down των android με τον καιρο), δεν μιλάνε για σχοινί...![]()
Λογικά θα λες για note 3 που βγήκε το 2013 και note 4. Note 6 δεν υπάρχει. Εκτός αν μιλάς για άλλο πράγμα.Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο ουτε στο Ν5 ουτε στο Ν6. Το δε Ν5 που το αγορασα τη μερα που βγηκε (Νοεμβρης '13 προς αντικατασταση ενος HTC 4G) το εδωσα σε δικο μου προσωπο και ακομα παει σφαιρα. Για το Ν6 εχω μονο καλα να πω εδω και 2+ χρονια που το εχω, με μια μικρη παρασπονδια: εσπασα την οθονη και μαλλον επειδη ειναι OLED χρειαστηκε $180 για επισκευη.
Λογικά θα λες για note 3 που βγήκε το 2013 και note 4. Note 6 δεν υπάρχει. Εκτός αν μιλάς για άλλο πράγμα.
Send From Note 3 With S8 Port Rom
Λάθος κατάλαβα. Όντως τα nexus με καθαρό Android πάνε σφαίρα και μετά από πολλά χρόνια χωρίς εκκαθάριση.Για το Nexus 6 μιλάει
Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο ουτε στο Ν5 ουτε στο Ν6. Το δε Ν5 που το αγορασα τη μερα που βγηκε (Νοεμβρης '13 προς αντικατασταση ενος HTC 4G) το εδωσα σε δικο μου προσωπο και ακομα παει σφαιρα. Για το Ν6 εχω μονο καλα να πω εδω και 2+ χρονια που το εχω, με μια μικρη παρασπονδια: εσπασα την οθονη και μαλλον επειδη ειναι OLED χρειαστηκε $180 για επισκευη.
To Nexus ίσως να είναι ειδική περίπτωση (λόγω μαμάς που φτιάχνει το λειτουργικό). Η δική μου εμπειρία πάντως με το Galaxy S4 (όχι τώρα, μιλάω για το 2013 που ήταν flagship) ήταν τουλάχιστον τραγική και μ'εκανε να γυρίσω τρέχοντας στα Μήλα. Μιλάμε για format κάθε 3 μήνες για να λειτουργεί ανεκτά.
Τώρα βέβαια το Note μου'χει γυαλίσει αρκετά και σκέφτομαι να την ξανακάνω τη δοκιμή, έχουν περάσει και 4 χρόνια, ίσως να'χει στρώσει.
Το bloatware παραμένει το ίδιο, ξέρει κανείς;
To Nexus ίσως να είναι ειδική περίπτωση (λόγω μαμάς που φτιάχνει το λειτουργικό). Η δική μου εμπειρία πάντως με το Galaxy S4 (όχι τώρα, μιλάω για το 2013 που ήταν flagship) ήταν τουλάχιστον τραγική και μ'εκανε να γυρίσω τρέχοντας στα Μήλα. Μιλάμε για format κάθε 3 μήνες για να λειτουργεί ανεκτά.
Τώρα βέβαια το Note μου'χει γυαλίσει αρκετά και σκέφτομαι να την ξανακάνω τη δοκιμή, έχουν περάσει και 4 χρόνια, ίσως να'χει στρώσει.
Το bloatware παραμένει το ίδιο, ξέρει κανείς;
Από την 5 και μετά βασικά. Από την 6 και μετά απλά έγινε ακόμα καλύτερο και πλήρες λειτουργικό.καμια σχεση.το android απο την εκδοση 6 και μετα φυσαει.ξεχασε οτι ηξερες....
Από την 5 και μετά βασικά. Από την 6 και μετά απλά έγινε ακόμα καλύτερο και πλήρες λειτουργικό.
Send From Note 3 With S8 Port Rom
Παιδιά το Android out of the box γαμάτο ήταν και στην 4 που είχα εγώ. Το θέμα είναι τι γινόταν μετά από 2-3 μήνες που το τηλέφωνο μπούκωνε, ακόμα και με φειδωλή χρήση apps.