Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

Re: Απάντηση: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

φιλε petasis που προσφατα εβαλες το Τ90 αν θελεις πες μας την περιοχη σου καθως και τι ποιοτητα σου δειχνει για καθε δορυφορο

Γενικά η ποιότητα είναι στην περιοχή 95-100 στα περισσότερα κανάλια. Σε ενδιαφέρει κάποιος δορυφόρος/κανάλι, η γενικά 1 τυχαίο κανάλι από κάθε δορυφόρο;

το μονο μετρο συγκρισης ειναι αυτα που μου κατεβαζει τιο σταθερο μου απο αστρα και χοτ μπερντ επισης τι κατεβαζει το χελας σατ που ενδιαφερομαι να εχω λογω..νεας πλατφορμας και χα-ντε
εχω βασικη απορια αν η οποια ποιοτικη διαφορα απο ενα Τ 90 με ενα σταθερο πιατο σαν το δικο μου ειναι ορατη με γυμνο ματι...

Ναι άλλα μην φτάσουμε στο άλλο άκρο και λέμε ότι το Τ90 δεν είναι καλό.
Μου τοποθέτησαν 1 την προηγούμενη εβδομάδα, και έχω ικανοποιητική λήψη σε:
  • Hot Bird 6/7A/8 13.0E
  • Hellas Sat 39.0E
  • Sirius 4 4.8E
  • Eurobird 9 9.0E
  • Eutelsat W2 16.0E
  • Astra 1F/1G/1H/1KA/1L 19.2E
  • Badr 3/4/6 26.0E
  • Astra 2A/2B/2C/2D 28.2E
Τώρα για τον Αστρα 28.2 δεν φαντάζομαι να πιάνω τα πάντα, αλλά μερικά κανάλια πιάνουν. Αν και ειναι κλειδωμένα τα περισσότερα.
Και ο Hellas Sat είναι στο ένα άκρο (18 μοίρες από κέντρο), ενώ ο Sirius στις 20 μοίρες στο αντίθετο άκρο...

Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πως η Τ90 δεν ειναι καλη κεραια. Εξαλλου αυτην προτεινα και σε καλο φιλο μου εδω. Κανει μαλιστα πολυ καλα τη δουλεια της αναμεσα 5W-39E φυσικα σε συναρτηση με την τοποθεσια μας που ευνοει θεσεις σαν 19.2Ε/23.5Ε/28.2Ε αλλα απωλειες υπαρχουν π.χ. στις 1W λογω Thor 5 T1 Beam.

Το μονο που ηθελα να προλαβω αρκετους που νομιζουν πως ισοδυναμει με μια 90εκ σε ολες (δλδ και στις πολυ παρακεντρες) τροχιακες θεσεις που λαμβανει. Το οτι βγαζεις αρκετες συχνοτητες απ αυτα που αναφερεις απλα σημαινει πως θα βγαιναν και με μικρες offset κεραιες, απλα η Τ90 εξυπηρετει διοτι γλυτωνεις χωρο. Μονο η λεπτομερης συγκριση ανα συχνοτητα και θεση δειχνει το ποσο καλη ειναι η Τ90. Το σχημα toroidal ειναι απλα ενας συμβιβασμος. Απο υλικο θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερη, αλλα θα ανεβαζε και αλλο το κοστος που σημαινει λιγοτεροι αγοραστες.

Last edited:
Απάντηση: Re: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

Κανένα νέο απο το πακέτο έχουμε, πάει και ο Σεπτέμβρης

Αμα από τις 13 τελειώνει ο Σεπτέμβριος , τι να πω για τον Φλεβάρη που τελειώνει σε 3 μέρες ...

Βγηκαν πριν 1 μηνα εκεινα τα σποτακια με τον τσεληγκα και το Internet εδειξε HD μια Κυριακη λητουργεια απο εκλησια μου φενεται καπου ειδα και θεμα φιλου στο Forum μας που εδεινε και βιντεακι!!!!!!!!!!!

Κλειδωμένο το βλέπω σήμερα το δοκιμαστικό του hellas sat HD, δεν ξέρω αν είναι λόγω δοκιμών ή μόνιμο...

Παιδια αμα βαλλουν το discovery HD και ελληνικο
{την επομενη μερα παω για συνδρομητης}
:elefant::elefant::elefant::elefant::elefant: