Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

Re: Απάντηση: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

Στην ανακοίνωση το μόνο που με προϊδεάζει είναι η πιθανότητα ύπαρξης του BBC HD στο πακέτο. Αν το καταφέρουν αυτό νομίζω ότι αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι θα ενδιαφερθούν!!!

γιατι το discovery hd , eurosport hd

που τα πας?

Πρόσφατα έμαθα ότι έχω γνωστό που είναι μέσα στο όλο εγχείρημα του νέου πακέτου.Δεν μου έχει αναφέρει κάτι για συμφωνία με κάποιο κανάλι του εξωτερικού.Αν μου σφυρίξουν τίποτα θα σας πω.

Πρόσφατα έμαθα ότι έχω γνωστό που είναι μέσα στο όλο εγχείρημα του νέου πακέτου.Δεν μου έχει αναφέρει κάτι για συμφωνία με κάποιο κανάλι του εξωτερικού.Αν μου σφυρίξουν τίποτα θα σας πω.

Επισήμως δεν υπάρχει ακόμη κάποια συμφωνία, σκεφτείτε μαλιστα ότι πλέον θα υπάρχουν 2 πλατφόρμες στην Ελλάδα να ζητάνε τις ίδιες HD εκδοχές συγκεκριμένων καναλιών, οπότε δυστυχώς τα roayalties που θα πληρωθούν θα ανέβουν. Παντως στα διεθνή κανάλια (με λίγες εξαιρέσεις) είναι εφικτό συνήθως να εχουν τα δικαιώματα πολλές πλατφόρμες στην ίδια χώρα (το βλέπουμε στους Ρουμάνους...που έχουν πέντε!) οπότε πολύ λογικά μπορεί να δούμε Discovery HD και απο ΟΤΕ και απο Νοβα

Το BBC προχωρά στη δημιουργία του καναλιού BBC HD Europe για συνδρομητικές πλατφόρμες. Εαν γινει αυτο θα δουμε και εμεις εδω στα νοτια

Το BBC προχωρά στη δημιουργία του καναλιού BBC HD Europe για συνδρομητικές πλατφόρμες. Εαν γινει αυτο θα δουμε και εμεις εδω στα νοτια

τι δειχνει το bbc hd

γενικως?

απο εικονα πως παει?

Σουπερ νεο. Ευχαριστω :SFGSFGSF:

Εστω κι αργά κάτι φαίνεται να κινείται και στη χώρα μας σε HD. To θέμα τώρα είναι να ξεκαθαρίσουν οι πλατφόρμες, να επιλέξουν τα κανάλια τους για να δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε....
Προσωπικά πολύ θα με βόλευε η "αναβάθμιση" της Nova με HD κανάλια, γιατί που να τρέχεις τώρα να προσθέτεις πιάτα για Hellas Sat....

Πάντως καλύτερα να έχετε μικρό καλαθάκι! ... Ειδικά όταν πρόκειται για ελληνικούς φορείς. Από λόγια χορτάσαμε. Να θυμίσω ότι για 4-5 χρόνια ο ΟΤΕ είχε πακέτο (!!!) στον Hotbird με το TV Magic και άλλα κανάλια αναλόγου ποιότητας. Το να κλείνουν συμφωνίες και να πληρώνουν δικαιώματα δεν τους κοστίζει τίποτα!

Οπότε, ας κάνει πρώτα κάτι, ας είναι καλό, και μετά να πούμε μπράβο. (Μακάρι!)

Επίσης, αν υπάρξει ποτέ BBC Europe HD ίσως να δείχνει πολύ διαφορετικό πρόγραμμα απ' ότι το BBC HD της Αγγλίας, λόγω δικαιωμάτων.Ειδικά για μπάλα, μου φαίνεται απίθανο να δείξει το BBC κάτι στην υπόλοιπη Ευρώπη!

Απάντηση: Re: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

Επίσης, αν υπάρξει ποτέ BBC Europe HD ίσως να δείχνει πολύ διαφορετικό πρόγραμμα απ' ότι το BBC HD της Αγγλίας, λόγω δικαιωμάτων.Ειδικά για μπάλα, μου φαίνεται απίθανο να δείξει το BBC κάτι στην υπόλοιπη Ευρώπη!

Ακριβώς το ίδιο πράγμα σκέφτομαι κι εγώ Νίκο κι εάν γίνει κατά πάσα πιθανότητα, αυτό και θα πραγματοποιηθεί. Οπότε πάλι στην απ' έξω θα μείνουμε...:afro:

Μα από την στιγμή που θα είναι συνδρομητικό, γιατί να μη δείξει μπάλα;

Συγγνωμη , αλλα τι μπαλα εχει το BBC και εχετε φαγωθει?
Μονο κανενα Αγγλια - Ουαλια να δειχνει.

Εγώ πάντως όταν λέω μπάλα δεν εννοώ αποκλειστικά το ποδόσφαιρο.
Βλέπω στο πρόγραμμα του ότι έχει όλο το Euro2008, το Wimbledon και ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς.
Δεν θα ήταν άσχημα να έμπαινε ο Σεπτέμβριος με BBC HD και EurosportHD στην πλατφόρμα του ΟΤΕ και να δούμε για πρώτη φορά Ολυμπιακούς σε HD αλλά.......πολύ χλωμό.

Αφού μας είπαν Σεπτέμβριο το περιμένω κάπου μέσα στο 2009 και αν...

Απάντηση: Re: Το Σεπτέμβριο η πλατφόρμα από ΟΤΕ και Hellas Sat

Συγγνωμη , αλλα τι μπαλα εχει το BBC και εχετε φαγωθει?
Μονο κανενα Αγγλια - Ουαλια να δειχνει.

Δείχνει και κύπελλο Αγγλίας όπως και άλλες διοργανώσεις κατά καιρούς. Γενικά είναι πάρα πολύ καλό κανάλι, αρκεί να είναι η αγγλική έκδοση κι όχι η international.

Για να δείξει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα το BBC θα πρέπει να αγοράζει πανευρωπαϊκά δικαιώματα και αυτά είναι ακριβά και μάλλον δεν το συμφέρει. Το ίδιο ισχύει και για νέες δημοφιλείς σειρές. Γι αυτό νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να μην δείχνει τέτοια πράγματα, αλλά να δείχνει μόνο τις δικές του παραγωγές που έχει όλα τα δικαιώματα. Βέβαια, υποθετικά μιλάμε. Ας υλοποιηθεί πρώτα με το καλό και μετά θα μάθουμε τι θα έχει!

απο satleo:

Υπάρχει περίπτωση να δούμε κανάλι ΕΡΤ HD τον Αύγουστο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (μέσω Hellas Sat 2 με κάρτες Conax) ή θα πρέπει να περιμένουμε κάποια…μελλοντική Ολυμπιάδα;
Κώστας Πρέντας

το ποσταρω και εδω...

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι με σταθερό δεν πιάνεις hotbird και hellas sat με το ίδιο πιάτο.
Μόνο με wave frontier κάτοπτρο η κινητό, η δεύτερο πιάτο.

Αλλά ας απαντήσει πιο σίγουρα κάποιος που είναι περισσότερο ειδικός.

Παίδες ξαναρωτώ γιατί δεν το έχω καταλάβει:
για κάποιον που θα βάλει τώρα για πρώτη φορά την όλη δορυφ.εγκατάσταση,
τι λύσεις υπάρχουν για να πιάνει αστρα-χοτμπερντ και ελλάσατ ταυτόχρονα εκτός από τα 2 πιάτα;
1. ένα μεγάλο πιάτο πάνω από 1,40 με 4 μάτια;
2. το wavefrontier που έχει 4 lnb;
3. kινητό πιάτο

τι είναι φθηνότερο, τι είναι αποτελεσματικότερο ανεξαρτήτως κόστους;

Εγω ψηφίζω 3. δηλαδή κινητό, αφου μπορει να πιάσει οποιονδηποτε αλλο δορυφόρο του τοξου και...δεν ειναι λίγοι! Οσο μεγαλώνουν οι διαστασεις του φυσικά το κόστος ανεβαίνει...μη γεωμετρικά αλλά ειναι πάντα η συνολικά αποτελεσματικότερη λύση ανεξαρτητως κόστους.
Οι διάφορες "βλακείες" που ακουω κατα καιρούς ότι δεν εχεις γρηγορο ζαππινγκ σε καναλια διαφορετικών δορυφόρων δεν εχουν σοβαρή βαση, αφου άν και όταν αποφασίσεις να δεις κατι, κουνάς το πιάτο έγκαιρα και στήνεσαι να το δεις! Το να επείγομαι να δω κατι στις 93.5 ανατολικά ενω βρίσκομαι στις 43 δυτικά...δεν μου έτυχε ποτε τόσα χρόνια! (Αυτά ειναι τα δυο ακρα μου και θελω περιπου εναμισυ λεπτο για να φτασω απο το ένα στο άλλο....)

Πάντα παίζει η εκδοχή Νο 3: wavefrontier, όχι μονο με 4 lnb, αλλά και με 14 αν θέλεις.
Βέβαια, το κινητό είναι κινητό και είσαι μέσα σε όλα! (με λίγη υπομονή)