το SNR ΑΠΟ 99% στο 1%

αλλαξε καλωδιο μηπως εχει βραχυκυκλωσει το καλωδιο απο την υγρασια η καπου μπορει να εχει κοπει.αλλαξε και lnb.

αλλαξε καλωδιο μηπως εχει βραχυκυκλωσει το καλωδιο απο την υγρασια η καπου μπορει να εχει κοπει.αλλαξε και lnb.

Ελεος ρε παιδιά, μην απαντάτε αν βαριέστε να διαβάσετε όλο τον διάλογο με τον φίλο. Ποιό καλώδιο και υγρασία; Αφού ανέφερε ότι δοκίμασε με Dreambox φίλου και έπαιξε κανονικά.

εγω θα ρωτησω κατι αλλο , εχει προβλημα σε ολες τις συχνοτητες ? οριζοντιες καθετες ? πχ τα eurosport παιζουν ? αν ναι υπαρχει το γνωστο θεμα με το smd στη θεση q 72

Η εγκατάσταση είναι πρόσφατη δηλαδή 2 μηνών το πολύ.Τα καλώδια και όλα τα εξαρτήματα καινούργια.Επαναλαμβάνω οτι έπαιζε όλες τις συχνότητες κανονικά για πάνω απο 40 μέρες δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Απλά τώρα φαίνεται οτι μια παίζει μια δεν παίζει.Θα δοκιμάσω αύριο να ξαναπεράσω το image σαν πρώτη λύση που ανέφερε φίλος παραπάνω.

Απο εκει και πέρα το βλέπω δοκιμάζοντας , αλλά η λογική τι λέει για το πρόβλημα?

Ο δέκτης φταίει, άλλαξε το τροφοδοτικό και θα είσαι κομπλέ.

Το ίδιο ακριβώς πάθαινα και εγώ.
Είναι ευαίσθητα τα tuner τους και θέλουν "καλό" ρεύμα.

Δε σημαίνει πως οι δέκτες είναι ίδιοι, αν ο ένας είναι κλώνος και ο άλλος original, μπορεί και να έχουμε θέματα. :)

Επανέρχομαι μετά απο μέρες. Έδωσα τον δέκτη σε ένα φίλο με τα ίδια συστήματα, τον δοκίμασε 3 μέρες και έπαιζε κανονικά.Οπότε το πρόβλημα ήταν με την εγκατάσταση στον δικό μου χώρο.Άλλαξα lnb και παίζει κανονικά και μου φέρνει κιόλας και τα νούμερα που πρωτοείχα δηλαδή SNR 99%.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια :7SFGSFG: