Η πουστιά στο διαφημιστικό είναι ο καπνιστής που τους γράφει όλους που παρόλο που τσακίστηκαν και πέθαναν ... αυτός πάει να καπνίσει .... άρα .... καπνιστής ίσον ΕΜΜΕΣΩΣ δολοφονικό υποκείμενο .....
Η πουστιά στο διαφημιστικό είναι ο καπνιστής που τους γράφει όλους που παρόλο που τσακίστηκαν και πέθαναν ... αυτός πάει να καπνίσει .... άρα .... καπνιστής ίσον ΕΜΜΕΣΩΣ δολοφονικό υποκείμενο .....
ΕΧΕΙ ΤΈΧΝΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
α ούτε εγώ έχω όρεξη για τα ίδια μη νομίζεις.. εντωμεταξύ επειδή μιλάς για τη γενικότερη μόλυνση (και κανεις δεν είπε οτι σε αυτό έχεις άδικο) κάτι πρεπει να παιζει με τα κλιματιστικά στη δουλειά μου γιατί τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν διάφορα και παραπονιουνται ακόμα και καπνιστές (που σιγουρα ειναι πιο ανθεκτικοι από μένα) ότι δεν μπορουν να παρουν ανασα και ειμαστε ολοι σαν ζαλισμένα κοτόπουλα. και δεν ξερω πως μπορει να βγει ακρη με αυτό το θέμα.
ύστερα από πολλές διαμάχες ευτυχώς έχει κοπεί το κάπνισμα στα γραφεία, αλλά η κλεισούρα και η έλλειψη οξυγόνου είναι έντονη και στα κλιματιστικά καθαρίζουν μόνο τα φίλτρα που και που. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό ειναι αρκετό. Υποθέτω ότι θα πρεπει να καθαρίζονται και τα στοιχεια με αντιβακτηριακά σπρέυ όπως και στα οικιακά μηχανήματα, αλλά ποτέ δεν είδα κάτι τετοιο. Δεν ξέρω αν γενικά στους επαγγελματικους χωρους η συντηρηση του κλιματισμού γίνεται by the book.. τι ειναι αυτη η νόσος που αναφέρεις ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.