To σταματάς η όχι το κάπνισμα;!!!!

Ο τυχερός με το πακέττο ανά χείρας που πάει;Στο απέναντι μπαλκόνι;:flipout:

τρομερή μπούρδα με σκοπό το πλάγιο κέρδος από την υψηλά σε νούμερα πώληση του αγαθού καπνού και αποκόμιση κερδών από τους καπνιστές μέσω άλλων μεθόδων ... ( βλέπε ντρακς ) ......
άιντε στην υγειά σας

Η πουστιά στο διαφημιστικό είναι ο καπνιστής που τους γράφει όλους που παρόλο που τσακίστηκαν και πέθαναν ... αυτός πάει να καπνίσει .... άρα .... καπνιστής ίσον ΕΜΜΕΣΩΣ δολοφονικό υποκείμενο .....

ΕΧΕΙ ΤΈΧΝΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πουστιά στο διαφημιστικό είναι ο καπνιστής που τους γράφει όλους που παρόλο που τσακίστηκαν και πέθαναν ... αυτός πάει να καπνίσει .... άρα .... καπνιστής ίσον ΕΜΜΕΣΩΣ δολοφονικό υποκείμενο .....

μα δεν είναι? ο πρώτος που δολοφονεί συνειδητά είναι ο εαυτός του :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: To σταματάς η όχι το κάπνισμα;!!!!

ΕΧΕΙ ΤΈΧΝΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ορεξη έχεις πάλι Φονιά???:flipout::flipout:
Eχει χυθεί πολύ μελάνι για το θέμα..
Οχι άλλο μελάνι.:grandpa:-bye-:flipout::flipout:

Γειά σου JohnJohn.-bye-
Yποσημείωσα πώς έχει εξαντληθεί,κατά την γνώμη μου, το θέμα.
Οπως επίσης πώς εξαφανίστηκε και όλη η Μόλυνση τής Ατμόσφαιρας.
Τα λέμε σέ άλλο thread μέ άλλο θέμα.

α ούτε εγώ έχω όρεξη για τα ίδια μη νομίζεις.. εντωμεταξύ επειδή μιλάς για τη γενικότερη μόλυνση (και κανεις δεν είπε οτι σε αυτό έχεις άδικο) κάτι πρεπει να παιζει με τα κλιματιστικά στη δουλειά μου γιατί τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν διάφορα και παραπονιουνται ακόμα και καπνιστές (που σιγουρα ειναι πιο ανθεκτικοι από μένα) ότι δεν μπορουν να παρουν ανασα και ειμαστε ολοι σαν ζαλισμένα κοτόπουλα. και δεν ξερω πως μπορει να βγει ακρη με αυτό το θέμα.

α ούτε εγώ έχω όρεξη για τα ίδια μη νομίζεις.. εντωμεταξύ επειδή μιλάς για τη γενικότερη μόλυνση (και κανεις δεν είπε οτι σε αυτό έχεις άδικο) κάτι πρεπει να παιζει με τα κλιματιστικά στη δουλειά μου γιατί τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν διάφορα και παραπονιουνται ακόμα και καπνιστές (που σιγουρα ειναι πιο ανθεκτικοι από μένα) ότι δεν μπορουν να παρουν ανασα και ειμαστε ολοι σαν ζαλισμένα κοτόπουλα. και δεν ξερω πως μπορει να βγει ακρη με αυτό το θέμα.

Nά το κόψουν στούς κλειστούς χώρους να τελειώνει το πρόβλημα.
Οσο γιά τά κλιματιστικά άν δεν υπάρχει τακτική φροντίδα υπάρχει και η Νόσος τών Λεγεωναρίων(άσχετο αλλά σοβαρότατο θέμα)>

ύστερα από πολλές διαμάχες ευτυχώς έχει κοπεί το κάπνισμα στα γραφεία, αλλά η κλεισούρα και η έλλειψη οξυγόνου είναι έντονη και στα κλιματιστικά καθαρίζουν μόνο τα φίλτρα που και που. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό ειναι αρκετό. Υποθέτω ότι θα πρεπει να καθαρίζονται και τα στοιχεια με αντιβακτηριακά σπρέυ όπως και στα οικιακά μηχανήματα, αλλά ποτέ δεν είδα κάτι τετοιο. Δεν ξέρω αν γενικά στους επαγγελματικους χωρους η συντηρηση του κλιματισμού γίνεται by the book.. τι ειναι αυτη η νόσος που αναφέρεις ?

ύστερα από πολλές διαμάχες ευτυχώς έχει κοπεί το κάπνισμα στα γραφεία, αλλά η κλεισούρα και η έλλειψη οξυγόνου είναι έντονη και στα κλιματιστικά καθαρίζουν μόνο τα φίλτρα που και που. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό ειναι αρκετό. Υποθέτω ότι θα πρεπει να καθαρίζονται και τα στοιχεια με αντιβακτηριακά σπρέυ όπως και στα οικιακά μηχανήματα, αλλά ποτέ δεν είδα κάτι τετοιο. Δεν ξέρω αν γενικά στους επαγγελματικους χωρους η συντηρηση του κλιματισμού γίνεται by the book.. τι ειναι αυτη η νόσος που αναφέρεις ?

Eμφανίστηκε σε ένα συνέδριο Λεγεωναρίων από την διαρκή χρήση κλιματιστικών στην Φιλαδέλφεια το 76..
Σοβαρότατη μορφή πνευμονίας.
Ειδικά τά κλιματιστικά πού λειτουργούν με νερό,αλλά και τά κεντρικά συστήματα κλιματισμού πού διοχετευουν τον αέρα μέσω αγωγών πού είτε λόγω υγρασίας ,είτε λόγω σκουριάς μπορούν να ευοδώσουν τον πολλαπλασιασμού τού Υπευθυνου Βακτηρίου και είναι αρκετά επικίνδυνα.
Επίσης μπορεί να εμφανιστεί σέ Ξενοδοχεία εποχιακού τύπου αμέσως μετά το άνοιγμά τους όταν δέν έχουν ληφθεί οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής.

lighting-a-cigarette-off-a-100-candle-funny-old-la1.jpg