To STAR παίζει ταινία κατεβασμένη απο TORRENTS!

Re: To STAR παιζει ταινια κατεβασμενη απο TORRENTS!

Φανταστείτε το εξής σενάριο το οποίο όσο το σκέφτομαι, τόσο μου μοιάζει πιθανότερο να έχει συμβεί:

STAR (19:00 στα γραφεία προγράμματος)

Διευθυντής προγράμματος: Πάνο! Τι έχουμε απόψε για ταινία στο πρόγραμμα?

Υπεύθυνος ροής: Μάλιστα κε διευθυντά για να κοιτάξω! Νομίζω είναι μια περιπέτεια...α ναι θυμήθηκα το Red dragon με τον Hannibal και τον Νorton! Γ@μώ τις ταινίες!

Διευθυντής προγράμματος: Αυτά είναι!

Υπεύθυνος ροής: (Πηγαίνει στο γραφείο του όπου δέχεται ένα τηλέφωνο από το αρχείο)

Υπεύθυνος αρχείου: Κε Πάνο έχουμε πρόβλημα!

Υπεύθυνος ροής: Τι πρόβλημα!

Υπεύθυνος αρχείου: Κάποιος μ@λ@κ@ς έκανε μπάνιο την κασέτα με τον φρέντο καπουστίνο μου!

Υπεύθυνος ροής: Και ?

Υπεύθυνος αρχείου: Πάει η κασέτα!

Υπεύθυνος ροής: Όχι ρε π@υστη μου δεν είναι δυνατόν! Τώρα?

Υπεύθυνος αρχείου: Δεν έχουμε άλλο αντίγραφο!

Υπεύθυνος ροής: @#$%^&&*()_ !@#$%^&*^$#

Υπεύθυνος ροής: Κε διευθυντά έχουμε ένα προβληματάκι!

Διευθυντής παραγωγής: Τι συμβαίνει ρε Πάνο? Γιατί είσαι έτσι σαν κηδεία!

Υπεύθυνος ροής:....εεεε ναα, χάλασε η ταινία που θα δείχναμε απόψε!

Διευθυντής παραγωγής: Τι έγινε λέει? Χάλασε? Τι χάλασε ? Πως χάλασε δηλαδή?

Υπεύθυνος ροής: Εεεεε....κάποιος έχυσε καφέ στην κασέτα και ......!

Διευθυντής παραγωγής: Εντάξει μη φέρνεις και την καταστροφή, δεν έγινε και τίποτε βρε παιδί μου! Αυτά εξάλλου είναι ανθρώπινα! Λάθη γίνονται! Το θέμα είναι απλό, ας βάλουμε άλλη ταινία!

Υπεύθυνος ροής: (Εντωμεταξύ του έρχεται φλασιά :idea: ) Εεεε.... κε δ/ντα δε χρειάζεται να βάλουμε άλλη ταινία έχω τη λύση!!!!!

Διευθυντής παραγωγής: Για πες, για πες!

Υπεύθυνος ροής: Έχει ένα βιντεο κλαμπ εδώ παρακάτω να πάω να δω αν το έχει!

Διευθυντής παραγωγής: Γειά σου ρε Πάνο με τις ιδέες σου!!! Γι'αυτό σε αγαπάω, γιατί είσαι γρήγορος! Άντε, άντε πήγαινε!

Υπεύθυνος ροής: (τρέχει στο γραφείο του σηκώνει το τηλ) Έλα Κωστάκη (ο μπουφετζής) !!!

Κωστάκης: Ναι κε Πάνο!

Υπεύθυνος ροής:Ρε Κωστάκη, κάνε μου τη χάρη και πήγαινε να πάρεις από το βιντεο κλαμπ το Red dragon σε DVD!

Κωστάκης: Μάλιστα κε Πάνο.

Κωστάκης: (μετά από 5 λεπτά) Κε Πάνο

Υπεύθυνος ροής: Έλα γύρισες κιόλας!

Κωστάκης: Το βίντεο κλάμπ είναι κλειστό!

Υπεύθυνος ροής: Φτού!!

Υπεύθυνος ροής: Την κάτσαμε τη βάρκα! Αλλά.....όχι! Το βρήκα!

Υπεύθυνος ροής: (τρέχει στον υπολογιστή, μπαίνει στο internet και ανοίγει το torrent tracker, κάνει αναζήτηση και.....)

Υπεύθυνος ροής: Διάνα! Νάτο το torrent του red dragon σε mkv ΚΑΙ με ελληνικούς υπότιτλους! Είμαι θεός!

Υπεύθυνος ροής: (Πατάει download αλλά .... το torrent είναι 2,5Gb, η ADSL σέρνεται και η ταινία πρέπει να πάει στην "ροή" σε λιγότερο από 1 ώρα!

Υπεύθυνος ροής: Τώρα????......................Δε γ@μιέτ@ι!! Ας κατεβάσω το avi με τους ενσωματωμένους υπότιτλους! Το ίδιο είναι!!!! Ε ...τι να να λέμε τώρα, είμαι 2 φορές θεός! Φτού μου!

Υπεύθυνος ροής: (αφού το avi "κατέβηκε" και γράφτηκε σε DVD πηγαίνει με το δισκάκι στην ροή) Γιεά σου Γιάννη!

Ροή: Έλα ρε Πάνο πως από δω!

Υπεύθυνος ροής: Γιάννη πιάσε αυτό το DVD γιατί η κασέτα χάλασε!

Ροή: Σώπα! Ευτυχώς που είχες και το DVD δηλαδή!

Υπεύθυνος ροής: Ε....ναι ευτυχώς!

Η ταινία ξεκινά παίζει και τελειώνει χωρίς πρόβλημα! Ο Διευθυντής ροής ανακουφισμένος κάθεται στην καρέκλα του όταν ξαφνικά το τηλέφωνό του χτυπά!

Υπεύθυνος ροής: (Το τηλέφωνο χτυπά μανιασμένα!) Παρακαλώ!

Διευθυντής προγράμματος: Ποιός είναι αυτός ο GTRD Team που μου έχει ζαλίσει τον έρωτα και μου ζητά λεφτά για τους υπότιτλους της ταινίας που παίξαμε απόψε?

Υπεύθυνος ροής: .............

Διευθυντής προγράμματος: Από τον μισθό σου θα τα πάρω!!! Μ@λ@κ@! Ε μ@λ@κ@!

Υπεύθυνος ροής: :bigcry:

Οποιαδήποτε ομοιότητα με ονόματα, πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς(?) φανταστική!! :drummer:

Δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα. Παντα υπαρχει αντιγραφο ασφαλειας για καθε tape. Επισης πολλες φορες λογο διαφημιστικων χρονων αλλα και ροης καποια λεπτα επαναλαμβανονται μετα τις διαφημισεις. Αυτο γινεται παντου. Αυτο βεβαια με το Σταρ ειναι απαραδεκτο, να παιζει ταινιες κατεβασμενες!!!

Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω είναι το "με κάποιο τρόπο ενοικιασμένη", που γράφει ο Μιχάλης.

Όταν τίθεται θέμα broadcasting "αγοράζεις" το δικαίωμα να προβάλεις την ταινία x φορές μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα.
Άλλο ποσόν πληρώνεις για να προβάλεις μία ταινία 2 φορές, άλλο ποσόν για να την προβάλεις 5.
Για αυτό τα κανάλια το καλοκαίρι παίζουν δικές τους παραγωγές σε επανάληψη (π.χ. σου βάζουν το ρετιρέ και το καφέ της χαράς κάθε χρόνο) αντί να παίζουν συνέχεια ταινίες, έστω επαναλήψεις.

Re: Απάντηση: To STAR παιζει ταινια κατεβασμενη απο TORRENTS!

Να 'ταν μονο αυτο....
Το Σαββατο ειχε αργα το Κυνηγι του Κοκκινου Οκτωβρη.Καπου λιγο πριν τη μεση της ταινιας βαζει διαφημισεις και οταν επεστρεψε εβαλε την τελευταια σκηνη του εργου.Οταν το πηρε χαμπαρι ξαναεκοψε και ξαναπηγε περιπου απο εκει που το εκοψε την 1η φορα και μετα τα ξανακανε μπαχαλο.Τι διαολο κοιμουνται εκει στη ροη του προγραμματος?

Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Απλά το Star προβάλλει παλιές γνωστές ταινίες με νέα άποψη στο...μοντάζ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: To STAR παιζει ταινια κατεβασμενη απο TORRENTS!

Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Απλά το Star προβάλλει παλιές γνωστές ταινίες με νέα άποψη στο...μοντάζ!

Αααααααααααα......

Δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα. Παντα υπαρχει αντιγραφο ασφαλειας για καθε tape. Επισης πολλες φορες λογο διαφημιστικων χρονων αλλα και ροης καποια λεπτα επαναλαμβανονται μετα τις διαφημισεις. Αυτο γινεται παντου. Αυτο βεβαια με το Σταρ ειναι απαραδεκτο, να παιζει ταινιες κατεβασμενες!!!

Δεν ξερω τι εμπειρια εχεις αλλα αυτα που περιεγραψε ο φιλος πιο πανω ειναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στην ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ειχε προβλημα η κοπια τους κοινως .....οποτε ουτε αντιγραφο ασφαλειας υπηρχε προφανως ουτε τιποτα αλλο παρανομο δεν συνεβη και ειχαν κανονικα αδεια προβολης....

Απάντηση: To STAR παιζει ταινια κατεβασμενη απο TORRENTS!

Έπρεπε να είχαν πληρώσει κάποιον από αυτούς που φτιάχνουν υπότιτλους να τους φτιάξει και όχι να κατεβάζουν από το ίντερνετ...ρόμπες τελείως...

Ρε μήπως το έκαναν για να δουν πόσοι είδαν την ταινία; :flipout:

Μπορεί να μην εμπιστεύονται τα μηχανάκια της AGB;

Τι να φτιαξει ρε συ και τι να πληρωσουν.....οποιος ναναι θα μπορουσε να μπει στο αρχειο των υποτιτλων με το notepad να σβησει την "ταυτοτητα" των υποτιτλων.

Προς υπευθυνο του χτεσινοβραδυνου "δανεισμου" στο καναλι Star : Aνοιγεις το αρχειο srt με το notepad και πας και διαγραφεις αντιστοιχες ταυτοτητες υποτιτλων (αν δεν θες να γινεσαι ρομπα οπως ψες :D)

Last edited:

M' αρέσει πάντως οτι πριν λίγο καιρό,τα "χώναμε" ολοι στο thegreekz και τις περιπέτειες που είχε με την ΕΠΟΕ.;)
Αλλά βλέπω οτι ολοι γνωρίζουμε την GTRD Team.!!!:D

ενταξει δεν περιμενα κατι καλυτερο απο το καναλι που στο κεντρικο δελτιο ειδησεων τα ''αποκλειστικα'' του βιντεο ειναι κατεβασμενα απο το youtube.....

Αυτά είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν από τη στιγμή που τα κανάλια ψάχνουν να βρούν όλο και πιο φθηνούς τρόπους να κάνουν υποτιτλισμό.

Σε κάποιο βαθμό δίνουν τις δουλειές αυτές σε τρίτους οι οποίοι επιστρατεύουν δυστυχώς και τέτοια μέσα για να ξεπετάν τις δουλειές γρηγορότερα.

Τι να φτιαξει ρε συ και τι να πληρωσουν.....οποιος ναναι θα μπορουσε να μπει στο αρχειο των υποτιτλων με το notepad να σβησει την "ταυτοτητα" των υποτιτλων.

Και τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτος που το κατεβσσε ξερει οτι τα .srt ανοιγουν με notepad?
Για το STAR μιλαμε που ολοι μαζι αθροιστικα πρεπει να εχουν IQ ντoματας.

Last edited:

Τώρα που έκλεισαν τους συνήθεις ύποπτους να πληρώνουν την Νατάσα Συρεγγέλα!!!!!!:earmuffs::earmuffs:

ρε παιδια τι λετε η GTRD ειναι πολυ μπροστα!!!! χακαρισαν τα video του σταρ και βαλαν το logo τους!!!!!

Και τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτος που το κατεβσσε ξερει οτι τα .srt ανοιγουν με notepad?
Για το STAR μιλαμε που ολοι μαζι αθροιστικα πρεπει να εχουν IQ ντoματας.

Mα για αυτο το λεω για να μαθουν τα παιδια. Ειμαστε φορουμ που μοιραζεται τις γνωσεις του στο audio video after all !!

υγ
Μην μπερδευεις τις επιλογες του καναλιου οσον αφορα το υφος και το target group που στοχευουν με τους υπαλληλους....Τελειως διαφορετικα αντικειμενα..

Μην μπερδευεις τις επιλογες του καναλιου οσον αφορα το υφος και το target group που στοχευουν με τους υπαλληλους....Τελειως διαφορετικα αντικειμενα..

+1
Το target group του καναλιού είναι ο κόσμος του facebook και του youtube.
Τις περισσότερες φορές χρειάζεται πολύ περισσότερη εξυπνάδα και πιο ανοιχτά μυαλά το να ακολουθείς ανά πάσα στιγμή το ρεύμα της μόδας από το να προβάλεις παλαιολιθικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ.

Μιας και μιλάμε για το ΣΤΑΡ. Κάποιες φορές βλέπω κομμένη την εικόνα από τα πλάγια, σαν να εκπέμπει την εικόνα της 16:9 σε 4:3, με αποτέλεσμα να είναι κομμένο το μισό και παραπάνω σήμα και να βλέπεις κάτι κάδρα με μισά πρόσωπα.
Όσο για την γκάφα, τι να πω. Το ΣΤΑΡ δεν φημιζόταν ποτέ για την ποιότητα του προγράμματος του, του εκπεμπομένου σήματος αλλά και της συνέπειας του στα ωράρια του προγράμματος.
Πατέρας φίλου μου το είχε συνήθειο, την επόμενη ημέρα από την προβολή της βραδυνής ταινίας του ΣΤΑΡ (23.00) η οποία φυσικά κατέληγε να προβάλλεται και πέραν τις δύο, να παίρνει τηλέφωνο στο κανάλι και να ζητά να του πουν το τέλος της ταινίας.

Εδώ μαζί με τον Alpha συνήθως παίζουν το ίδιο έργο σε διάστημα 2 ημερών. Έχει τύχει να δω στον Alpha έργο Παρασκευή βράδυ και να παίζει το ίδιο το Star την επόμενη το μεσημέρι...