To STAR παίζει ταινία κατεβασμένη απο TORRENTS!

Re: To STAR παιζει ταινια κατεβασμενη απο TORRENTS!

Μου αρέσει να χαζεύω τη συζήτησή μας σχετικά με την επάρκεια των εργαζομένων του Star και την "αναζήτηση" που κάνουμε για να βρούμε τι κρύβεται πίσω από αυτή την "πατάτα"!
Ε λοιπόν δε θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια ούτε θα διασταυρώσουμε κάποια φήμη που μπορεί να κυκλοφορήσει σχετικά! Απλά θα κάνουμε πλάκα και θα γελάμε με την απίστευτη βλακεία που έδειξαν αλλά επίσης θα πρέπει να προβληματιζόμαστε(ακόμη μια φορά) και για το γεγονός πως δεν έχει επεμβεί το ΕΣΡ για αυτό το ομολογουμένως απαράδεκτο γεγονός*! Αλλα θα μου πείτε σιγά μην ιδρώσει το αυτί του ΕΣΡ!!! Αυτοί κι αν δεν ρίχνουν ... ύπνο βαθύ!

* Το γεγονός είναι πως τον ελεύθερο υποτιτλισμό τον κυνηγάμε, αλλά την δημόσια παρουσίαση τους, όχι!

Υ.Γ.
Για όσους αναρωτιούνται ακόμη, το αρχείο που κατέβασαν ήταν avi με... ενσωματωμένους υπότιτλους! Γι´αυτό δεν μπορούσαν να σβήσουν το όνομα στο τέλος LOL LOL LOL

Ε λοιπόν δε θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια ούτε θα διασταυρώσουμε κάποια φήμη που μπορεί να κυκλοφορήσει σχετικά!

Aφου στην ειπα πιο πριν την αληθεια....:BDBDG54: Διασταυρωμενο.

Το μονο που δεν ηξερα ειναι αν ηταν sd ή hd αρχειο :D

Aφου στην ειπα πιο πριν την αληθεια....:BDBDG54: Διασταυρωμενο.

Το μονο που δεν ηξερα ειναι αν ηταν sd ή hd αρχειο :D

Πάνω από όλα η ... διασταύρωση! Μη λέμε και ότι ... θέλουμε :gossip::p!

Το ξέρουμε, το ξέρουμε το αρχείο ήταν sd γιατί δεν είχαν χρόνο να κατεβάσουν το HD rip. :BXVZCBXZ6:

Εξάλλου το σύστημα εκπομής τους είναι δεν είναι ούτε σωστό PAL! Το HD τους μάρανε!!!:flipout: Άσε που έχω πληροφόρηση πως έχουν δυάρα connex (ένεκα η κρίση) και η γραμμή τους σέρρρρνεται! Σιγά μη κατέβαζαν BR rip! -bye-

Θυμαμαι παντως οτι το Σταρ οταν ανοιξε (με Μαστορακη παρακαλω να ηγειται...) ειχε εκτος απο εξαιρετικα μηχανηματα και πομπους επισης καλους.
Πιθανον να εμειναν στα τοτε και να μην αναβαθμιστηκαν ποτε αλλα sd θεωρω οτι μεταδιδουν αριστα.(εκτος της επιλογης τους για υπερκορεσμενο χρωμα)

Δεν ξερω τι εμπειρια εχεις αλλα αυτα που περιεγραψε ο φιλος πιο πανω ειναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στην ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ειχε προβλημα η κοπια τους κοινως .....οποτε ουτε αντιγραφο ασφαλειας υπηρχε προφανως ουτε τιποτα αλλο παρανομο δεν συνεβη και ειχαν κανονικα αδεια προβολης....

Δουλευα 4 χρονια ροη στον alpha και 5 ροη alter!

Εγώ παιδιά πάντως καλαμπούρι κάνω σε περίπτωση που δεν έχω γίνει αντιληπτός!!!
Σχολιάζω μόνο αυτό που βλέπω, και κάνω πλάκα μόνο με αυτό που φαντάζομαι πως έγινε!!

Καλαμπούρι ξεκαλαμπούρι πάντως το θέμα έχει και σοβαρότερες προεκτάσεις και βέβαια όχι μόνο στην ποιότητα των μηχανημάτων του καναλιού και των εκπομπών του ή την τήρηση των εσωτερικών πρωτοκόλλων αρχειοθέτησης παραγωγής και ροής αλλά στην ουσία του πράγματος, και η ουσία είναι μια!

Το STAR έδειξε ταινία που κατέβασε* από torrent tracker, έστω και αν είχε άδεια εκπομπής της συγκεκριμένης ταινίας από την εταιρία που την διαχειρίζεται! Η πράξη της είναι πέρα για πέρα παράνομη και θα έπρεπε να κινηθεί το EΣΡ και ή ΕΠΟΕ κατά του καναλιού, με την ίδια σπουδή που η δεύτερη της παρέας (EΠΟΕ) κυνηγάει και ρίχνει στην πυρά, τις ανεξάρτητες ομάδες ελεύθερης υποτίτλησης ταινιών και σειρών όπως την GTRD Team.

Δεν περιμένω να συμβεί βέβαια τίποτε γιατί η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι εκτός από τυφλή, και κουφή και μουγκή σαν τα γνωστά μας μαϊμουδάκια (see no evil, hear no evil, speak no evil)

*Θα μου πείτε πως και άλλοι κατεβάζουν ταινίες αλλά θα ήταν άστοχο να συγκρίνουμε φυσικά πρόσωπα που κάνουν το κέφι τους με νομικά πρόσωπα που βγάζουν λεφτά! .-

Αν πάντως πήγαινε αυτό το συμβάν στα δικαστήρια, θα μπορούσε να δημιουργήσει ενδιαφέρον δικαστικό προηγούμενο, σε περίπτωση που ο δικηγόρος του καναλιού, πετύχαινε αποδέσμευση των πνευματικών δικαιωμάτων από τον υλικό φορέα... ;)
Όνειρο θερινής νυκτός βέβαια, καθώς έχω την εντύπωση ότι η εταιρεία που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα της συγκεκριμένης ταινίας, ανήκει στον ίδιο όμιλο που ανήκει και το τηλεοπτικό κανάλι...

Last edited:

Άσε που έχω πληροφόρηση πως έχουν δυάρα connex (ένεκα η κρίση) και η γραμμή τους σέρρρρνεται! Σιγά μη κατέβαζαν BR rip! -bye-

Αυτό σίγουρα δεν ισχύει... -bye-

Αυτό σίγουρα δεν ισχύει... -bye-

Η σιγουρία σου μου δηλώνει πως...ή δουλεύεις στο STAR ή στον OTE οπότε .... σε συνέλαβα! LOL

Υ.Γ.
Εγώ ρίχνω "άδεια για να πιάσω γεμάτα"! -bye-:flipout::flipout::flipout:

Last edited:

Η σιγουρία σου μου δηλώνει πως...ή δουλεύεις στο STAR ή στον OTE οπότε .... σε συνέλαβα! LOL

Υ.Γ.
Εγώ ρίχνω "άδεια για να πιάσω γεμάτα"! -bye-:flipout::flipout::flipout:

Χαχαχαχα
Όχι, δεν δουλεύω ούτε στο Star ούτε στον ΟΤΕ (δε θα με χάλαγε όμως) :flipout: