Chris1967
Supreme Member
- 11 September 2010
- 4,223
Εναν τετοιον συνδιασμο τον κερδιζουν πολλοι αλλοι στα μισα ....... και βγαλε....... λεφτα
όπως?
Εναν τετοιον συνδιασμο τον κερδιζουν πολλοι αλλοι στα μισα ....... και βγαλε....... λεφτα
Εντάξει, είπαμε ότι αυτά είναι εξαιρέσεις, και χρειάζονται να τους βάλεις χέρι.
Το top plate/motor/platter του Lenco είναι κορυφαίος σχεδιασμός, αλλά ο βραχίωνας είναι πολύ μέτριος και τα plinth παλιοκούτια... δεν νομίζω να μιλάμε για όμοια πράγματα. Το Linn ήταν και είναι ολοκληρωμένο προϊόν αν και υπερτιμημένο και υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια... το Lenco δεν υπάρχει πια.
Ο Ekos είναι ένας από τους καλύτερους βραχίωνες με έδρανα που υπάρχουν ανεξαρτήτως τιμής (δεν το λέω μόνο εγώ αυτό).
Η ΑΤ95 χρησιμοποιείται ακόμα και από την Clearaudio σήμερα και παράγεται και stok.
Την εποχή που βγήκε ο Ekos με το Sondek (circa '89?) τι είχε να δείξει ο ανταγωνισμός σε καινούργιο (σύγχρονο μηχάνημα με το Linn) που ήταν καλύτερο στα μισά λεφτά?
Να σου απαντήσω εγώ... τίποτε.
Οπότε καλό θα είναι να μιλάμε με κάποιες κοινές παραδοχές αλλιώς δεν βγάζουμε άκρη.
Πάντως εγώ πιστεύω ότι τις περισσότερες φορές παίρνεις ότι πληρώνεις και όχι τις λιγότερες.
Για την Clearaudio AT95 μιλάνε πάντως λες και είναι η ΜΜ αναφοράς... είναι ή δεν είναι? :chinscratch:![]()
Το νήμα ήταν τόσο ασαφές από την αρχή, που δεν ξεχωρίζουν πια τα off topic..
Όλοι μαζί; :BDGBGDB55:Ας φτιαξουμε ενα σύστημα ολοι μαζί απο την αρχή
σαν πηγή θα διάλεγα το πικάπ γιατί είμαι πικαπάκιας
και θα αγόραζα ενα καλο πλατώ γιά αρχή
Πως πήραμε, άντε έτσι?...
Εγώ λέω να πούμε εν συντομία ποία τα χαρακτηριστικά εκείνα που στοιχειοθετούν ένα ΜΟΝΤΕΡΝΟ πλατό...και πως επιλέγουμε τα επί μέρους του στοιχεία... βραχίωνα και κεφαλή...
Κώστα, θεωρώ ότι αν αλλαχθεί η επικεφαλίδα του νήματος μπορούμε εδώ να λέμε ότι θέλουμε... κατά την άποψη μου η συγκεκριμένη θεματολογία, περιορίζει την συμμετοχή, ενώ αν είμαστε πολύ χαλαροί παρουσιάζονται πολλές και διαφορετικές γνώμες προς κάθε κατεύθυνση...
Ζητώ συγνώμη από τον saitis που επεμβαίνω στο νήμα που αυτός δημιούργησε, αλλά όπως πήγε (το νήμα), δικαιολογεί την παραπάνω άποψη μου.
Αν παρά ταύτα υπάρχει ενδιαφέρον για να συζητηθεί το θέμα που έθεσα σε άλλη ενότητα, μετά χαράς... αν όχι συνεχίζουμε από κει που έθεσε ο Μιχάλης.
Όλοι μαζί; :BDGBGDB55:
Πως θα γίνει αυτό;
Δηλαδή, τι ακριβώς θέλεις, να φτιάξουμε ένα ιδανικό φανταστικό σύστημα, με φανταστικά χρήματα, όσα θέλουμε, σ' ένα φανταστικό χώρο, όποιον θέλουμε και να το σχεδιάσουμε στο χαρτί;
Άντε, να μη σου χαλάσουμε το χατήρι. Ξεκινάμε:
-Πήραμε το πλατώ, όπως είπες πιο πάνω. Μετά τι κάνουμε; :chinscratch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.