Το τελειο αμαξι για την γυναικα!!!

Με αφορμή αυτό το χαρακτηριστικό θέμα, σας υπενθυμίζω τη λειτουργία "Report post", η οποία ενεργοποιείται με το μικρό τρίγωνο σηματάκι στην κάτω αριστερή άκρη γωνία κάθε μηνύματος, δίπλα στο λαμπάκι του online.

Ευχαριστώ!
:devil-smiley-029:

Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση φανταστικε μου συντονιστη. Πιστευω οτι μελλοντικα θα το χρειαστω.........(οχι δεν τον ρουφιανεψα εγω. Δεν προλαβα γμτ)!!!!!
:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το τελειο αμαξι για την γυναικα!!!

Σε βρίσκω σωστή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τη χαλάρωση το έγραψα γιατί είναι δύσκολο να το φωτογραφίσω άλλες ώρες...κουράζεται το κακόμοιρο......:blush:

Αυτο το αμαξι σε γυναικεια χερια ειναι σιγουρο οτι θα κουραστει!!!!!!!!!!:flipout::flipout::flipout:

ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α ρε Γιάννη, την έκατσες την βάρκα...

το βράδυ που θα πας σπίτι μην μασάς, γερά, με πυγμή και το κεφάλι ψηλά!!

υ.γ γιατροί νοσοκόμοι κ.λ.π δεν υπάρχουν στο club????
θα χρειαστούν σήμερα λέμε.
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
Σιγά μη πάω απόψε σπίτι....μιά χαρά περνάω σήμερα στην Αθήνα!!

Και τώρα φεύγω. Πάω κομμωτήριο και μετά για ψώνια. Θα πληρώσω μετην κάρτα σου, δε σε πειράζει χρυσέ μου, έτσι?
-bye-

...Και άμα βρείς εσύ ελεύθερο υπόλοιπο, εμένα να με χ#$(#@!!!...να δώ μετά το κούρεμα πως θα σου ξαναβάλουν τα μαλιά πίσω!!!-bye-

Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση φανταστικε μου συντονιστη. Πιστευω οτι μελλοντικα θα το χρειαστω.........(οχι δεν τον ρουφιανεψα εγω. Δεν προλαβα γμτ)!!!!!
:flipout::flipout:

....τι κρίμα...τι κρίμα...τι κρίμα!!!:damnyou:

Ναι οσο ειναι μακρια απο το σπιτι...........κελαιδαει.:guitarist:

Οταν θα παει ομως...........κο κο κο κο κο κο :flipout::flipout::flipout:

Υπαρχουν πληροφοριες και για πανοφλα :smash:
...μπά δεν θα φωνάζουν οι κόττες....θα τα'χει μαζέψει τα αυγά το Αννιώ!!!:Banane0:

Woman%27sDreamCar.jpg