Tο τέλειο gadget...XAXA!

γιατί το κοροϊδεύεις?
έχεις δοκιμάσεις να κρατήσεις το κινητό σου με τον ώμο στο αυτί όταν ταυτόχρονα πληκτρολογείς?
χώρια που οι ψείρες γαργαλάνε τα αυτιά και τα μπλουτούθια δεν στέκονται καλά και μονίμως αδειάζουν σε διαφορετική φάση με το κινητό.....

Δεν το κοροϊδεύω απλά έχει πολλή πλάκα... Άλλωστε στο κινητό υποτίθεται ότι ένα ατού του είναι το μέγεθος. Σκέψου να κουβαλάς και το ακουστικό μαζι...XA

Είχαμε δοκιμάσει με κάτι φίλους ένα από τα πρώτα που είχαν βγει...το μισόλιτρο κουτάκι μετά βίας το κράταγε λίγο δροσερό. Ίσως βέβαια να βελτιώθηκαν τα πράγματα...

Γιώργος Κυριακαράκος said:
Είχαμε δοκιμάσει με κάτι φίλους ένα από τα πρώτα που είχαν βγει...το μισόλιτρο κουτάκι μετά βίας το κράταγε λίγο δροσερό. Ίσως βέβαια να βελτιώθηκαν τα πράγματα...

Γιωργο , μπορει να θελει service pack 2 :flipout:

Δεν περιμένω και περισσότερη απόδοση να σας πώ την αλήθεια. Ψιλο της πλάκας μου κάνουν αυτά γενικά.

Απάντηση: Re: Tο τέλειο gadget...XAXA!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Ένα είναι ΤΟ gadget..... http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000640V0Y/qid%3D1137658781/0263016283-3166804/202-8107503-8180611

Δίδεται μαζί με την πρόσληψη στο δημόσιο.......

Οχι μονο για το δημοσιο! Αυτη την περιοδο ειμαι φανταρος και υπολογιζω οτι μεχρι να απολυθω θα χρειαστω καμια δεκαρια απο αυτα.

Απάντηση: Re: Tο τέλειο gadget...XAXA!

nsamar said:
Οχι μονο για το δημοσιο! Αυτη την περιοδο ειμαι φανταρος και υπολογιζω οτι μεχρι να απολυθω θα χρειαστω καμια δεκαρια απο αυτα.

Καλα εσυ δεν ξερεις οτι το δημοσιο ειναι συνεχεια του στρατου?:flipout::flipout::flipout:

παιδιά όμως με προσοχή το μέτρο δεν έβλαψε κανένα μην σας τρέχουν καλοκαιριατικα με κνιδώσεις και ερεθισμούς σε δημόσια νοσοκομεία!!!