Το τελευταίο post....

Status
Not open for further replies.

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Φίλοι συμφορουμήτες και μη, αυτό είναι το τελευταίο ποστ που γράφω,
ο λόγος είναι η διαγραφή του τελευταίου μου θρεντ « να μου ζήσεις παππού ..».
δεν δέχομαι τον λόγο της διαγραφής που μου στάλθηκε με pm
« ότι το εν λόγω βιντεάκι δεν έχει θέση στο φόρουμ … παρά μόνο στα e-mails.»
άλλωστε πολλά δεν έχουν θέση εδώ αλλά υπάρχουν, στην επί παντός εννοώ..
( και καλά κάνουν βέβαια και υπάρχουν).
Θεωρώ ότι αυτό ξεχείλισε το ποτήρι, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία της
αντιπαράθεσης με κανέναν από τους διαχειριστές..
Και βέβαια πιστεύω ότι η υποκρισία περισσεύει!! Αυτός που ενοχλήθηκε που ζει?
Η ερώτηση βέβαια είναι ρητορική δεν ζητάω απαντήσεις…
Εκτός βέβαια αν θέλει εδώ «αποστειρωμένο» περιβάλλον!!!!
Μια λοιπόν που με κούρασε, με απογοήτευσε και δεν κρύβω με πίκρανε,
η συμπεριφορά μερικών που κατέχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι
δεν βρίσκω τον λόγο ύπαρξης μου στον χώρο..
Όσοι φίλοι θέλουν το e mail μου μπορούν να το βρουν στο προφίλ.

Να στε καλά…

Κώστα, κι εγώ κατά καιρούς, έχω νευριάσει με την υποκρισία ορισμένων, αλλά δεν είναι λόγος να φύγεις απ το χώρο που τόσο αγαπάς.
Θα σε παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς.

Κωστα σε εχω γνωρισει ελαχιστα απο κοντα, αλλα αυτο φτανει για να εισαι ψηλα στην εκτιμηση μου και δεν μπορω να διανοηθω οτι θα λειψεις απο την παρεα μας. Ειμαι σιγουρος οτι εγω και οι συνφορουμιτες μας θα σε πεισουμε να αλλαξεις γνωμη.

Δυστηχως η φυγη μελων που αγαπουν τον χωρο συνεχιζετε. Πολυ φοβαμαι οτι αυτο δεν θα σταματησει. Κριμα.

Ρε σύ το φόρουμ δεν είναι κάποιοι μερικοί,που άνθρωποι είναι και βλέπουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο-μπορεί σωστό μπορεί και λάθος,αλλά σίγουρα διαφορετικό.

Το φόρουμ,είναι πολλά περισσότερα,είναι τα δεκάδες -εκατοντάδες μέλη που τα γνωρίζεις και σε γνωρίζουν,είναι κάτι που χτίσαμε και χτίζουμε όλοι μαζί.Με λάθη με συγκρούσεις,με διαφωνίες αλλά και με πολλές καλές στιγμές.Κάτι σαν την ζωή μας περίπου...

Αντε ηρέμησε βραδιάτικα με τον παπού.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε:flipout:

Βρές άλλον.

Κώστα δεν παρακολούθησα το θέμα αλλά το βιντεάκι το έχω δεί και παλιότερα αλλού.
Αλλά θά σού υπενθυμίσω ότι πολλοί απο εμάς(τούς μόνιμους θαμώνες,πού ένας εξ´αυτών είσαι και εσύ) σέ εμπιστευτήκαμε και εσένα και τό χιούμορ σου για να φτιάχνεις αυτά τά ωραία φωτομοντάζ σου.Μέχρις και στην Μουσική σέ πείσαμε να γράψεις...:guitarist::grandpa:
Συμφωνώ σε οσα λέει ο Διονύσης στο πόστ του.
Συγκρούσεις έχουν υπάρξει αρκετές φορές και φυσικά υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις....Γενικά πάντως η καφέ έχει συνολικά και ελευθερία και καλή διαχείριση..Τωρα εάν λίγες φορές υπάρχει διασταση απόψεων είναι λογικό.Ουδείς αλάθητος...Ούτε εμείς τά μέλη ούτε τά παιδιά πού έχουν την ευθύνη τής Διαχείρισης..
Αλλά μού φαίνεται στενάχωρο και ´κάπως´να θές να αφήσεις τό ´διαδικτυακό σου σπίτι´απο ένα τέτοιο γεγονός.
Ξανασκέψου το.:smile:
Υ.Γ.
Απο την Παρασκευή σε περιμένουμε πάλι.Αυριο σού δίνουμε ρεπό.:grinning-smiley-043:flipout::grandpa:

Eγω παλι θα ελεγα στον Κωστα να κανει οπως νιωθει αυτος καλυτερα....

Δεν θα μου λειψει μιας και οπου παει εκεινος μπορω να παω κι εγω.(Αυτη ειναι η γοητεια του δικτυου αλλωστε.)
Σπιτι δεν εχουμε , σπιτι θετουμε οπου αισθανομαστε καλα.

Αύριο είναι μια καινούρια μέρα.

Με ψυχραιμία και καλή διάθεση όλα θα είναι όπως πριν.

Α! Και "σπίτι" μας είναι. Για μένα τουλάχιστον.
Και μένω να το κάνω όσο καλύτερο μπορώ.

Συμφωνώ και με τον Ναθ, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα βλέπω post του Κώστα στο forum που μπαίνω και διαβάζω καθημερινά.

Κώστα σκέψου καλά και όχι εν βρασμώ και ότι αποφασίσεις εγώ το σέβομαι.

Απάντηση: Re: Το τελευταίο post....

Eγω παλι θα ελεγα στον Κωστα να κανει οπως νιωθει αυτος καλυτερα....

Δεν θα μου λειψει μιας και οπου παει εκεινος μπορω να παω κι εγω.(Αυτη ειναι η γοητεια του δικτυου αλλωστε.)
Σπιτι δεν εχουμε , σπιτι θετουμε οπου αισθανομαστε καλα.

Οταν κάποιος έχει βάλει το λιθαράκι του σε ένα χώρο είναι και ´σπίτι ´του..
Ο χώρος δεν μάς φιλοξενεί μόνον αλλά τον συν-διαμορφώνουμε και όλοι εμείς.
Καλές είναι οι γοητείες και οι ενθουσιασμοί και συχνά απαραίτητοι αλλά τελικά η συντροφικότητα είναι αυτή πού υπερισχύει στίς μακροχρόνιες συμβιώσεις...-bye-:grinning-smiley-043

Οι περισσότεροι του λέτε να ηρεμήσει, να το πάρει στα αστεία κλπ.. Απ´ οτι κατάλαβα όμως , η μόνη περίπτωση για να επανέλθει είναι η δικαίωση! Έκαναν καλά ή όχι και διέγραψαν το πόστ? Δεν το είδα, αλλά οτι και να ήταν, μόνο μέλος μπορούσε να το δεί. Και επιτέλους, τα βιντεάκια είναι τα πιο αθώα μπροστά σ´ αυτά που έχουν γραφεί και γράφονται!

Κώστα, απ' το λίγο που σε ξέρω θεωρω οτι δεν ειναι λόγος αυτος να φύγεις.
Ειδικά απο ενα φόρουμ που έχεις προσφέρει, κι όχι μονο με το μονταζ αλλα και με τις κατασκευές και με καθημερινή συμμετοχή. Ξανασκέψου το...

Μα μπορεί να φύγει ο καφετζής απο το καφενείο του? Επειδη είναι σεμνότυφος ο σερβιτόρος και δεν του αρέσει που τα υπόλοιπα παπούδια παίζουν πρέφα στην γωνία?

Εν ολίγης λογοκρισία και στα φόρουμ ρε παιδιά? Και ακόμα χειρότερα, μεταξύ μας? Τί ειμαστε εδώ?

ΥΓ.Και έχει κανένας το λινκ για το εν λόγω βίντεο γιατί είμαι και περίεργος?

Πλέον αυτών που μας πικραίνουν, υφίστανται τουλάχιστον άλλα τόσα από τα οποία προσπορίζουμε ευχαρίστηση από την συμμετοχή μας στο κλαμπ ....

...θέλω να μείνεις κοντά μας ....

το κλαμπ έχει χιλιάδες μέλη ... δεν μπορούμε όλοι να είμαστε φίλοι και να έχουμε τις ίδιες απόψεις ... εσύ, εγώ, όλοι μας, συνυπάρχουμε στο φόρουμ κυρίως για να απολαμβάνουμε την παρέα αυτών των ολίγων που θεωρούμε ως φίλους και μαζί τους διαμορφώνουμε τον διαδικτυακό μικρόκοσμο μας ...

Status
Not open for further replies.