Το τέλος της αναμονής για τα iPad 2

 Νίκος

Supreme Member
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το πρόβλημα της διαθεσιμότητας για τα iPad 2 έφτασε στο τέλος της.

Σήμερα-αύριο φτάνουν στα καταστήματα περιορισμένος αριθμός σε 32GB εκδόσεις, ενώ από την Τρίτη γίνεται κανονική πλέον παραλαβή και μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα έχουν εξυπηρετηθεί όχι απλά προπαραγγελίες αλλά και θα υπάρχουν διαθέσιμα και στα ράφια.

Από ότι φαίνεται δεν ήταν μεγάλο το θέμα με τις μνήμες (που παράγονται στην Ιαπωνία και μετά το τσουνάμι πάγωσαν κάπως τα πράγματα).

Πρωταπριλιατικα πάντως πήραν τηλέφωνο απο το πλαίσιο και μου είπαν ότι υπάρχει ένα κομμάτι και μου το στέλνουν.
Τρίτη θα γίνει η παραλαβή.
Ελπίζω να μην ήταν ανοστο πρωταπριλιατικο απο το πλαίσιο...

Παραδόξως δεν ήταν πρωταπριλιατικο αστείο...
Ναι...το έχω στα χέρια μου το ipad2 :award:

Αυτά να τα βλέπει ο spcav για να σκέφτεται 2 φορές πριν ξαναγράψει κάτι στην κατηγορία μας.....

υ.γ. οι υπόλοιποι 10.657 που περιμένετε ακομη το iPad 2 παρακαλώ αγνοειστε το πόστ.....

Και γω που νομιζα οτι ηρθε το τελος!

Λοιπον, καπου ειχε παρει το ματι μου να διαφημιζουν τα iPad 2.
Νομιζω στα Μedia Markt.
Γιατι με τετοια αναμονη πρεπει να ειχαμε και θυματα. Ατομα να εχουν κανει προπαραγγελια σε δυο τρια μαγαζια και να εχουν "κλεψει" (στερησει) το iPad της διπλανης πορτας, ενω αυτοι ξεμειναν απο χρημα αλλά γεμισαν απο χαρα.

Και προ ημερων ειχαν ριξει την τιμη στα παλια iPad κατα πολυ (να δεις χαρα που εκαναν οσοι αγορασαν λιγο πριν, και μαλιστα μεταχειρισμενο).
Πηρε και η κουτση μαρια iPad (δεν ξερω αν κουτσαινει αλλά μια Μαρια πηρε ενα τετοιο).

Και προ ημερων ειχαν ριξει την τιμη στα παλια iPad κατα πολυ (να δεις χαρα που εκαναν οσοι αγορασαν λιγο πριν, και μαλιστα μεταχειρισμενο).
Πηρε και η κουτση μαρια iPad (δεν ξερω αν κουτσαινει αλλά μια Μαρια πηρε ενα τετοιο).

γιατι θεωρεις οτι ειναι ενα προιον για λιγους στους οποιους ( ασφαλως ) συγκαταλεγεσαι κι εσυ ?

Re: Απάντηση: Το τέλος της αναμονής για τα iPad 2

 Νίκος;1056046315 said:
Αυτά να τα βλέπει ο spcav για να σκέφτεται 2 φορές πριν ξαναγράψει κάτι στην κατηγορία μας.....
Βρε αχάριστε, αν σταματήσω να γράφω εγώ κι ο Φρα.Πε. (στην κατηγορία ΣΑΣ) θα μαραζώσετε :p

Ελα, πες την αλήθεια, το σκέφτηκες πολύ πριν βάλεις το smiley στο τελος, ε; :p

Οπως ξέρεις, το είχα πάρει πολλούς μήνες πριν από εσάς και όπως έχω ήδη πει, θα πάρω και το νέο (απλώς δεν θα τρέχω αριστερα και δεξιά, δεν θα περιμένω σε ουρες για να το πάρω 1η μέρα κλπ).

(Παλι μπλέκεις την κριτική με τον (αντι)fanboyισμό.... :p)

Αφου με ξέρεις, ειμαι κακιασμένος άνθρωπος.

Ασε ρε Τακη, αυτο που ποναει περισσότερο ειναι ότι μέχρι και ο Φρα.Πε(ς) έχει τωρα ipad κι εγώ νάντα...

:p

Φακ, αυτό δεν το χα παρει χαμπάρι!

Φρα.Πε. με απογοητεύεις....