To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Νικο αν σου φαινονται χαζα αυτα που ρωταω συγνωμη εεε? εχει και χαζους το χωριο τι να κανουμε..Σπυρο το 27% που λες?

Φίλιππε δεν μου φαίνονται χαζά αυτά που λες.Καμμία σχέση.Είπα οτι είναι υπεραπλουστευτικά.Και μάθε οτι στη χώρα που μεγάλωσες και που πολύ ορθώς άφησες,δεν υπάρχουν 500000 ναζί.Υπάρχουν πολύ περισσότεροι.

και απο την αλη εγεινε ενας φονος ισοβια στο φονια αναλαμβανει η δικαιοσυνη ο.κ το να καις ομως τα μαγαζια και τα ι.χ του κοσμακι ....δεν τον κανεις αυτοματος χ.α ?

αααααααα ο.κ τα μαγαζακια εναλακτηρια χρυσου ηταν στο κερατσινι...τωρα μαλιστα....εμμμμμμμμμμ ετσι εξηγητε η ανοδος τις χ.α...οποιος εχει μαγαζι στην Ελλαδα και αμαξι νεοναζι ειναι..οποτε μαζευονται τα συντροφια τα καινε και οποιον παρει ο χαρος...με τετοια μυαλα δικε μου τα βλεπω τα χρυσαβγουλα στο 15% ....

νταξει δικε μου το επιασα μαυραγοριτες οι κερατσινιοτες...μαυραγοριτες και αυτοι που καψατε ζωντανους στην μαρφιν και τα μαγαζια τοθ κοσμου στην Αθηνα..οκ συντροφε το καταλαβα...

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Ελα να ξεβρακωνομαστε σιγα-σιγα...
Για ξενιτεμενο πολυ ενημερωμενο σε βρισκω...Εχεις τιποτα ακρες στην ΜΙ6 και ξερεις ποιος εκαψε τη Μαρφιν?
Γιατι εδω ακομα να τους πιασουν...

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

"Δικέ μου" προσπάθησε λίγο ακόμα να καταλάβεις τι έγραψα.Α,και πολύ ενημερωμένο σε βρίσκω για κάποιον που έχει ρίξει μαύρη πέτρα για 7 χρόνια και που δεν ασχολείται.

Ναι έχει λείψει 7 χρόνια ,οσα και ο Ρουπακιάς ο μπράβος.

Status
Not open for further replies.