To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Και πόλεμος με την αλβανική μαφία για την προστασία μαγαζιών λέει το πόρισμα.

Φαντάζομαι ότι επίκειται η εξάρθρωση και αυτής, αφού αναγνωρίζεται η ύπαρξή της σε επίσημο έγγραφο. σωστά;

Δεν νομίζω... Αν πέσει και κανας πυροβολισμός, θα θεωρηθεί "προδήλως ρατσιστική" επίθεση εις βάρος μεταναστών και θα τρέχουμε πάλι στα ευρωπαικά δικαστήρια. Δε θυμάσαι τι γραφόντουσαν με τους δραπέτες των Τρικάλων ?

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Δεν νομίζω... Αν πέσει και κανας πυροβολισμός, θα θεωρηθεί "προδήλως ρατσιστική" επίθεση εις βάρος μεταναστών και θα τρέχουμε πάλι στα ευρωπαικά δικαστήρια. Δε θυμάσαι τι γραφόντουσαν με τους δραπέτες των Τρικάλων ?

Αληθεια εσυ που εισαι μεσα στα πραγματα γιατι εγω ειμαι στην απ εξω...Ο Παναγιωταρος ειχε τελικα τα κλειδια της Αμυγδαλεζας;;Γιατι δεν ειδα κανεναν απο το 'Δημοκρατικο τοξο' να εδωσε το ΟΚ για την απελευθερωση των αιχμαλωτων των ναζιστων....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Αληθεια εσυ που εισαι μεσα στα πραγματα γιατι εγω ειμαι στην απ εξω...Ο Παναγιωταρος ειχε τελικα τα κλειδια της Αμυγδαλεζας;;Γιατι δεν ειδα κανεναν απο το 'Δημοκρατικο τοξο' να εδωσε το ΟΚ για την απελευθερωση των αιχμαλωτων των ναζιστων....

Δεν έχω ιδέα... Κι εγώ, όπως κι εσύ, δεν είδα κανέναν... Αλλά πάλι, εμείς είμαστε δύο... Αλλοι μπορεί να είδαν :)))

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Δεν έχω ιδέα... Κι εγώ, όπως κι εσύ, δεν είδα κανέναν... Αλλά πάλι, εμείς είμαστε δύο... Αλλοι μπορεί να είδαν :)))

Δηλαδη υποθεσεις κανεις τοσο καιρο...Καταλαβα...Απλα η οπτικη γωνια ειναι διαφορετικη...Εστω και στις εικασιες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Δηλαδη υποθεσεις κανεις τοσο καιρο...Καταλαβα...Απλα η οπτικη γωνια ειναι διαφορετικη...Εστω και στις εικασιες...

Δεν σε καταλαβαίνω... Για ποιές υποθέσεις (οτι κάνω τόσο καιρό) μιλάς?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

O Leo Kastanas έφυγε απο την ΔΗΜΑΡ γιατί την θεωρούσε ''αριστερή''..Μόλις χτές το ακροδεξιό νούμερο έγραψε πως έρχεται η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ και των άκρων...

Πούλα αλλού λέμε..

Τα άρθρα του είναι ιδεολογικά παραπλήσια με του Βορίδη....

Είσαι συνέχεια μερικά βήματα πίσω ενώ πιστεύεις πως είσαι ''μπροστά''...νομίζοντας πως οι άλλοι είναι ανενημέρωτοι..

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!

Μπα, ούτε καν καπιταλισμό δεν έχουμε. Πάντα πρωτοπόροι, έχουμε νέο τύπο πολιτεύματος, μαφιο-κρατία με πράσινους και μπλε κόκκους.

Μπα, ούτε καν καπιταλισμό δεν έχουμε. Πάντα πρωτοπόροι, έχουμε νέο τύπο πολιτεύματος, μαφιο-κρατία με πράσινους και μπλε κόκκους.

Καπιταλοκομμουνισμο εχουμε .... :p
Τραβεστι κατασταση. Απο το 74 ...

Το πρωι κομμουνιστες, το βραδυ καπιταλιστες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

υπάρχει κι ένας άλλος καραγκιόζης, εκπαιδευτικός κι αυτός , αλλά σε ανώτερο επίπεδο

http://metarithmisi.gr/el/readText.asp?textID=22854&sw=1366

XAXAXAXAXA ...

Tι ευχολογια ειναι αυτα ? Η παιδικη χαρα του υπεραισιοδοξου αρθρογραφου .... :p :p

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

θα ανέβαζα και μια φωτογραφία, που κυκλοφορεί, με τους "τρομοκράτες" του Βελβεντού και την μεταχείριση τους σε αντιστοιχία με την μεταχείριση των Φασιστων, αλλά πάλι για "τρίχες" θα μιλάνε κάποιοι και ότι δίνουμε αξία σε κάποια δευτερεύοντα πράγματα.

Ναι, ήταν λάθος να αστειευτώ και να μην βάλω άλλα 500 smilies και φωτεινή επιγραφή ότι αστειεύομαι. Δεν θα επαναληφθεί.

υπάρχει κι ένας άλλος καραγκιόζης, εκπαιδευτικός κι αυτός , αλλά σε ανώτερο επίπεδο

http://metarithmisi.gr/el/readText.asp?textID=22854&sw=1366

Ο Καστανάς σε λίγο θα πάει σε τάγμα που θα αντικαταστήσει την Χ.Α.

Aρο τον τ NIKO AGO

Να βλέπεις στο δελτίο ειδήσεων του Σκάϊ, να διαβάζει άρθρο του Guardian στο οποίο, μεταξύ άλλον, έλεγε: "Μερικά ΜΜΕ της Ελλάδας, ειδικά τηλεοπτικά κανάλια, έδιναν μέχρι σήμερα βήμα στους ναζί, να προπαγανδίζουν την ιδεολογία μίσους τους".
Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω, πώς δεν έπεσε το ταβάνι του στούντιο, στο κεφάλι της συναδέλφου.

Ο Αgo δεν είναι αυτός που έγραφε υπέρ του Σοϊμπλε στο protagon??Aυτος δεν είναι που υποστήριξε τον εθνικισμό των Κοσσοβάρων στην υπόθεση Κάτσε??Περίεργο πράγμα ρε παιδί μου οι νεοφιλελέδες...Τον μοναδικό μετανάστη που έχουν ''υιοθετήσει'' είναι αυτό το παπαγαλάκι,που μάλιστα περνάει μέγκλα...Χιλιάδες άλλοι μετανάστες διώκονται και δεν έχουν που να μείνουν ,αλλά αιφνης ο Ago μούγινε και ´´είδωλο''...

Θυμίζει τους μετανάστες πρώτης γενιάς που μετά φώναζαν έξω οι ξένοι..

Α και η υπόθεση οτι και καλά του ειχαν πάρει την άδεια παραμονής πολυ γέλιο......Πήγε να ξεπλυθεί το παπαγαλάκι ,αλλά δεν μπόρεσε να κρυφτεί.

στο σπιτι 29χρονου Χρυσαυγιτη....στο Ρεθυμνο.

BVaN8VYCQAAHTiR.jpg:large

Δεν ειναι για γελια το πραγμα.
Ειτε εξαρθρωθει, ειτε οχι, η Χ.Α. ... ενας στους δεκα ελληνες επιθυμει λυσεις ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
Και δεν πεφτει ΟΛΟ το φταιξιμο πανω του. Δυστυχως, οι "καθαρες" λυσεις συνηθως φερνουν εμφυλιους.

Χρυσαυγιάδα λέμε...
Όλοι ασχολούνται με τη ΧΑ.
Τα κανάλια, οι πολίτες, τα fora, οι συζητήσεις έγιναν μονοθεματικές.
Α ναι... Οι άλλοι ασχολούνται με πιο σοβαρά πράγματα. Νέα μέτρα, μαζικές απολύσεις, αύξηση φορολογίας, κατακερματισμό της χώρας...
Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω με κάποιο μέλος της ΧΑ που φώναζε στις κάμερες.
"Καραγκιοζιλίκια!"

Δύο κούτες δικογραφία μαζεύτηκε σε μία μέρα.
Ούτε να την εκτυπώσεις δεν προλαβαίνεις! Όχι να την συντάξεις!

Πλησιάζει ο δήμιος και εμείς πανηγυρίζουμε που μάτωσε το δάχτυλό του δοκιμάζοντας το τσεκούρι του...

Status
Not open for further replies.