BIOS
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 15,781
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!
Ε, καλά τώρα... Στο παρα τσάκ πρόλαβε... Ετοιμος ήταν να το κάνει ο ανταρσυα....
Και πόλεμος με την αλβανική μαφία για την προστασία μαγαζιών λέει το πόρισμα.
Φαντάζομαι ότι επίκειται η εξάρθρωση και αυτής, αφού αναγνωρίζεται η ύπαρξή της σε επίσημο έγγραφο. σωστά;
Δεν νομίζω... Αν πέσει και κανας πυροβολισμός, θα θεωρηθεί "προδήλως ρατσιστική" επίθεση εις βάρος μεταναστών και θα τρέχουμε πάλι στα ευρωπαικά δικαστήρια. Δε θυμάσαι τι γραφόντουσαν με τους δραπέτες των Τρικάλων ?
Αληθεια εσυ που εισαι μεσα στα πραγματα γιατι εγω ειμαι στην απ εξω...Ο Παναγιωταρος ειχε τελικα τα κλειδια της Αμυγδαλεζας;;Γιατι δεν ειδα κανεναν απο το 'Δημοκρατικο τοξο' να εδωσε το ΟΚ για την απελευθερωση των αιχμαλωτων των ναζιστων....
Δεν έχω ιδέα... Κι εγώ, όπως κι εσύ, δεν είδα κανέναν... Αλλά πάλι, εμείς είμαστε δύο... Αλλοι μπορεί να είδαν))
Δηλαδη υποθεσεις κανεις τοσο καιρο...Καταλαβα...Απλα η οπτικη γωνια ειναι διαφορετικη...Εστω και στις εικασιες...
Μπα, ούτε καν καπιταλισμό δεν έχουμε. Πάντα πρωτοπόροι, έχουμε νέο τύπο πολιτεύματος, μαφιο-κρατία με πράσινους και μπλε κόκκους.
υπάρχει κι ένας άλλος καραγκιόζης, εκπαιδευτικός κι αυτός , αλλά σε ανώτερο επίπεδο
http://metarithmisi.gr/el/readText.asp?textID=22854&sw=1366
θα ανέβαζα και μια φωτογραφία, που κυκλοφορεί, με τους "τρομοκράτες" του Βελβεντού και την μεταχείριση τους σε αντιστοιχία με την μεταχείριση των Φασιστων, αλλά πάλι για "τρίχες" θα μιλάνε κάποιοι και ότι δίνουμε αξία σε κάποια δευτερεύοντα πράγματα.
υπάρχει κι ένας άλλος καραγκιόζης, εκπαιδευτικός κι αυτός , αλλά σε ανώτερο επίπεδο
http://metarithmisi.gr/el/readText.asp?textID=22854&sw=1366
Aρο τον τ NIKO AGO
Να βλέπεις στο δελτίο ειδήσεων του Σκάϊ, να διαβάζει άρθρο του Guardian στο οποίο, μεταξύ άλλον, έλεγε: "Μερικά ΜΜΕ της Ελλάδας, ειδικά τηλεοπτικά κανάλια, έδιναν μέχρι σήμερα βήμα στους ναζί, να προπαγανδίζουν την ιδεολογία μίσους τους".
Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω, πώς δεν έπεσε το ταβάνι του στούντιο, στο κεφάλι της συναδέλφου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.