Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής
Τo διαβάζω συνέχεια αυτό Μάικ...
Θα ρωτούσα και πριν, αλλα συχνά δεν υπάρχει η καλή διάθεση για ειλικρινή απάντηση, οπότε ρωτάω εσένα που την θεωρώ δεδομένη.
1) Η σύλληψη βουλευτών και μελών της ΧΑ είναι το πρώτο θέμα... μάλιστα όλοι γνωρίζαμε και όλοι θέλαμε να σταματήσει το έγκλημα.
Τώρα έγινε ένα βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση (φυσικά το πόσο μεγάλο είναι και το κυριότερο: πόσο πραγματικό είναι... θα δείξει... δεν πετάμε στα σύννεφα...).
Τι πρέπει να κάνουμε τώρα? Μούγκα? Δεν είναι ένα σημαντικό γεγονός που απαιτεί τον ανάλογο σχολιασμό? Για πιο λόγο? Δεν το καταλαβαίνω... ειλικρινά...
Κατ' αρχάς κρατάω μικρό καλάθι.
Τους την είχαν φυλαγμένη, ίσως να είναι και οι ίδιοι στο κόλπο και τους μάζεψαν
τη συγκεκριμένη στιγμή.
Στο σκάκι θυσιάζεις τα πιόνια σου πριν κάνεις κάποια δυνατή κίνηση.
Το γεγονός είναι σίγουρα σημαντικό και απαιτεί τον ανάλογο σχολιασμό.
Αλλά το να βλέπω 30 φορές την ημέρα τον Κασιδιάρη να φτύνει την κάμερα και τους παρλαπίπες να λένε ότι βρήκανε χεσμένο χαρτί τουαλέτας στο σπίτι του ΜΙχαλολιάκου εμένα μου δείχνει ότι δεν θέλουν να ασχοληθεί ο κόσμος με κάτι άλλο.
Και όταν θα καταλαγιάσει η σκόνη θα δούμε ότι μας έχουν δέσει πισθάγκωνα.
2) Εσύ δεν χάρηκες (έστω και παροδικά) για τις συλλήψεις? Άσε τα υπόλοιπα... μαζί σου στα υπόλοιπα...
Προτείνεις κάτι του τύπου να γίνουμε ανέραστοι? Να μη χαιρόμαστε με τίποτα?
Να παίζεις πχ με το παιδί σου και αντί να χαίρεσαι να στέκεσαι μουντρούχος και να του εξηγείς την οικονομική λαίλαπα που ζούμε?
Να θες να βγεις για ένα καφέ και να μην το κάνεις γιατί οι άλλοι πεινάνε? τι ακριβώς να κάνουμε???
Και καλά... δεν τρέχει και τίποτα να μην το εγκρίνετε αλλά πρέπει να μας το επαναλαμβάνετε ξανα και ξανα?
γιατί?
για να σταματήσουμε να το χαιρόμαστε?
Το να χαίρεσαι έχει διαφορά από το να τσιμπάς και να καταπίνεις αμάσητο ότι σου προσφέρουν τα ΜΜΕ.
Φυσικά, το ότι διαλύθηκε (?) αυτή η συμμορία με χαροποιεί.
Αλλά με βάζει σε σκέψεις το τι καλύπτουν από πίσω για να σηκώσουν τέτοιο αντιπερισπασμό.
Από Δεκέμβρη θα ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών.
Το τι έχει υπογράψει ο Πικραμμένος όταν ήταν πρωθυπουργός δεν το έχει αναφέρει κανείς.
Το ότι μπήκε σαν πρωθυπουργός ο γιος συνεργάτη των Γερμανών δεν μας πείραξε καθόλου άλλωστε...
3) Σε αυτό το νήμα διακωμωδήσαμε όλοι (ουκ ολίγε φορές) τα χρυσάβγουλα... εσύ, εγώ, όλοι... τώρα τι άλλαξε και δεν πρέπει???
Τα κακά της μοίρας μας δεν υπήρχαν τότε?
Βλέπε το 2.
4) Με ποιό ακριβώς τρόπο ξεχνάμε τα προβλήματα, τα καραγκιοζιλίκια της συγκυβέρνησης και τους σκοπούς τους?
Σε ποιο σημείο αναφέρθηκε ότι τέλος τα προβλήματα και ο Φασισμός?
Γιατί δε μπορεί... για να λες ότι χαιρόμαστε με το κοψιματάκι του δήμιου,,, δε μπορεί,,, κάπου θα είδες γραμμένο ότι τέλειωσαν τα προβλήματά μας... που?
Νομίζω ότι εδώ μέσα υπάρχουν λίγο σκεπτόμενοι άνθρωποι που προσπαθούν να ενημερωθούν εκτός τηλεόρασης.
Δεν μιλάω απαραίτητα λοιπόν για εμάς που ψαχνόμαστε.
Αλλά είμαστε ένα ελάχιστο ποσοστό.
Οι υπόλοιποι, που κάθονται στους καναπέδες και συγχαίρουν από μέσα τους την κυβέρνηση για το θεάρεστο έργο της με τη ΧΑ είναι αυτοί που θα πάνε μεθαύριο να ψηφίσουν.