To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, να πέσει διεθνές κράξιμο για την παράσταση
κουκλοθέατρου που είδαμε....

Εγώ δε νομίζω κανείς να πέφτει από τα σύννεφα

Μπορεί διάφοροι να το λένε δεξιά και αριστερά

Αλλά δεν είδα κανέναν να ‛πέφτει από τα σύννεφα’

Πέσανε, πέσανε!...Μέχρι κι ο Πρετεντέρης έκανε τον ανίδεο προχτές στην "Ανατροπή"
Ευτυχώς ήταν ο Πουλικάκος και του τα έχωσε...

http://www.youtube.com/watch?v=jis_mgdxuX4

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Νομικά δεν μπορώ να μιλήσω..Πολιτικά έχω την εντύπωση,πως θα καθαρίσουν μερικούς ποινικούς ,θα βρούν νέο ηγέτη ,με στόχο να υπάξει ακραίο εθνικιστικό κόμμα τύπου Χάϊντερ η Λεπέν...

Αυτή ειναι η εκτίμησή μου

Σίγουρα είναι η πιο επικίνδυνη τροπή που μπορούν να πάρουν τα πράγματα

Να ξεπεταχτεί το όποιο νέο μόρφωμα μέσα από τη ΧΑ

Λέγαμε για τον άλλο ‛ακροδεξιό’ παλιότερα του ΛΑΟΣ – αυτός ήταν τρίχα μπροστά στη ΧΑ και τα στελέχη που έχει *διαπαιδαγωγήσει* με όλη την ουσία της λέξης από μικρά παιδιά

Πέσανε, πέσανε!...Μέχρι κι ο Πρετεντέρης έκανε τον ανίδεο προχτές στην "Ανατροπή"
Ευτυχώς ήταν ο Πουλικάκος και του τα έχωσε...

[/url]

Χαχα
Όταν μου βρεις ψηφοφόρο της ΧΑ να στο πει αυτό – θα το πάρω πίσω

Άσε το κουκλοθέατρο στην TV ,
Αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι κάθε μέρα πέφτουν 10 φόρες από τα σύννεφα, με την παραμικρή είδηση για οτιδήποτε

Συγγνώμη βρε Τάσο, όλα αυτά για τα οποία συνελήφθει ο Κασίδας
ήταν νόμιμα?

Στο κατηγορητήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται ότι συμμετείχε αδιαλείπτως σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα αποτελούμενη από τρία ή περισσότερα άτομα, η οποία επιδίωκε τη διάπραξη των παρακάτω αδικημάτων: παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, πλαστογραφία, πλαστογραφία και κατάχρηση ενσήμων, ψευδής βεβαίωση, νόθευση, εμπρησμός, εμπρησμός σε δάση, πλημμύρα, έκρηξη, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, πρόκληση ναυαγίου, δηλητηρίαση πηγών και τροφίμων, διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών, ανθρωποκτονία από πρόθεση, βαριά σωματική βλάβη, αρπαγή, εμπόριο δούλων, εμπορία ανθρώπων, αρπαγή ανηλίκων, ακούσια απαγωγή, βιασμός, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, σωματεμπορία, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, υπεξαίρεση, ληστεία, εκβίαση, απάτη, απάτη με υπολογιστή, διευκόλυνση της παρανόμου εισόδου ή εξόδου ή της παρανόμου μεταφοράς υπηκόων τρίτων χωρών.

Άσχετο, αλλά πως είναι δυνατό ο Κασιδιάρης να ήθελε να προκαλέσει πλημμύρα; Αλλά και να ήθελε να προκαλέσει, πως θα το έκανε, θα ανατίναζε κανένα φράγμα;

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Εγώ δε νομίζω κανείς να πέφτει από τα σύννεφα

Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι μεγάλο τμήμα αυτού του 7% που ψήφισε ΧΑ που γνώριζε ότι αναθέτει την εκπροσώπησή του σε μπράβους και νονούς της νύχτας. Για τέτοια στοιχεία μιλώ. Ίσως να αποδέχονταν την επιθετικότητα προς τους μετανάστες (δεν θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι την επικροτούσαν, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ πως δεν τη γνώριζαν κιόλας...) αλλά αυτά με τα νταβατζιλίκια δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο κόσμος, που με το σύνθημα "να ξεβρωμίσει ο τόπος" εκτόξευσε το ποσοστό του κόμματος από 0,3 σε 7%, το γνώριζε κανονικά. Τι να πω, ίσως είμαι αφελής, πάντως δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου ότι σχεδόν 1 στους 10 Έλληνες ψήφισε εν γνώσει του νονούς της νύχτας.

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι μεγάλο τμήμα αυτού του 7% που ψήφισε ΧΑ που γνώριζε ότι αναθέτει την εκπροσώπησή του σε μπράβους και νονούς της νύχτας. Για τέτοια στοιχεία μιλώ. Ίσως να αποδέχονταν την επιθετικότητα προς τους μετανάστες (δεν θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι την επικροτούσαν, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ πως δεν τη γνώριζαν κιόλας...) αλλά αυτά με τα νταβατζιλίκια δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο κόσμος, που με το σύνθημα "να ξεβρωμίσει ο τόπος" εκτόξευσε το ποσοστό του κόμματος από 0,3 σε 7%, το γνώριζε κανονικά. Τι να πω, ίσως είμαι αφελής, πάντως δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου ότι σχεδόν 1 στους 10 Έλληνες ψήφισε εν γνώσει του νονούς της νύχτας.

Απλά δε τους ένοιαζε και πολύ
Είχαν ακούσει/δει διάφορα - Αλλά δεν τους έκανε διάφορα

Τόσος κόσμος αλλάζει άλλωστε κόμμα, πόσοι έχουν ψηφίσει σε σειρά τρία διαφορετικά κόμματα, λ.χ..
ΠΑΣΟΚ->ΝΔ->ΧΑ
ΠΑΣΟΚ->ΝΔ->ΣΥΡΙΖΑ
Και άλλα τέτοια
είναι πολλοί!

Το ότι ένας ψηφοφόρος αλλάζει κόμμα - Δε συνεπάγεται ότι πέφτει από τα σύννεφα κάθε 4 χρόνια

Τα βλέπει, τα ξέρει, άλλος καλύτερα άλλος χειρότερα – αλλά δε τον νοιάζει και πολύ

Άσχετο, αλλά πως είναι δυνατό ο Κασιδιάρης να ήθελε να προκαλέσει πλημμύρα; Αλλά και να ήθελε να προκαλέσει, πως θα το έκανε, θα ανατίναζε κανένα φράγμα;

Ήθελε λαοθάλασσα :flipout:

Τα παραπάνω είναι μεταφορά από άσχετο περί τα νομικά δημοσιογράφο (έλεος πια, τόσοι αποφοιτούν κάθε χρόνο από τις νομικές σχολές της χώρας, ας πάρουν τουλάχιστον κάποιο με μια σχετική μόρφωση για το αστυνομικό ρεπορτάζ!), είναι αντιγραφή της διατύπωσης του άρθρου 187, που περιλαμβάνεται (άλλοι άσχετοι...) αυτούσια και στο κατηγορητήριο. Εννοείται από το άρθρο ότι μόνο η επιδίωξη κάποιου των παραπάνω εγκλημάτων μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο της εγκληματικής οργάνωσης, η συμμετοχή στην οποία κρίνεται αξιόποινη. Δλδ μια οργάνωση που για παράδειγμα θα ενοικίαζε ψευδομάρτυρες δεν θα ενέπιπτε στο αντικείμενο της παραπάνω διάταξης.

Το πλημμύρα είναι καταπληκτικό
Έλιωσα και εγώ στα γέλια :D

Ο Κασιδιάρης όμως κατηγορείται για διεύθυνση της εγκλ.οργάνωσης γιατί αυτός ήταν υπεύθυνος για τα τάγματα εφόδου. Δεν κατηγορείται για τους φόνους (μέχρι στιγμής), αλλά για την διεύθυνση της οργάνωσης ως προς αυτό. Αυτό στηρίζεται στις καταθέσεις των δύο μαρτύρων. Λοιπόν, σύμφωνα με την διάταξη του ανακριτή δεν κρίνεται απολύτως αναγκαία η κράτηση επειδή δεν υπάρχει κίνδυνος τέλεσης νέων πράξεων!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Απλά δε τους ένοιαζε και πολύ
Είχαν ακούσει/δει διάφορα - Αλλά δεν τους έκανε διάφορα

Τόσος κόσμος αλλάζει άλλωστε κόμμα, πόσοι έχουν ψηφίσει σε σειρά τρία διαφορετικά κόμματα, λ.χ..
ΠΑΣΟΚ->ΝΔ->ΧΑ
ΠΑΣΟΚ->ΝΔ->ΣΥΡΙΖΑ
Και άλλα τέτοια
είναι πολλοί!

Το ότι ένας ψηφοφόρος αλλάζει κόμμα - Δε συνεπάγεται ότι πέφτει από τα σύννεφα κάθε 4 χρόνια

Τα βλέπει, τα ξέρει, άλλος καλύτερα άλλος χειρότερα – αλλά δε τον νοιάζει και πολύ

Με συγχωρείς, αλλά άλλο αυτό άλλο να ψηφίζεις εν γνώσει σου νταβατζήδες του κοινού ποινικού δικαίου. Και μάλιστα υπό τη σημαία "για να ξεβρωμίσει ο τόπος"

Ξέρεις Τάσο,στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια θεωρείται "βαρύ ένσημο" να γνωρίζει προσωπικά κάποιος έναν πορτιέρη,ένα μπάρμαν,ένα νταβά,έναν νταή γενικότερα.Άμα δείς τα πρότυπα τα τελευταία χρόνια είναι οι άνθρωποι της νύχτας,μαζί με τους προαναφερθέντες και οι σκυλοτραγουδιάρηδες.Αν χαρίζεις σε ένα τέτοιο υποκείμενο το θαυμασμό σου και τη "φιλία" σου πόσο δύσκολο είναι να του δώσεις και την ψήφο σου;Εξ'άλλου ας μην ξεχνάμε την αθρώα εκλογή ηθοποιών της πεντάρας και αθλητών,οι οποίοι δε θα έπρεπε να διαχειρίζονται τίποτα παραπάνω απο τους διαλόγους του Φώσκολου και τις "κούρες" ντόπας του Τσέκου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

.....νταβατζήδες του κοινού ποινικού δικαίου. Και μάλιστα υπό τη σημαία "για να ξεβρωμίσει ο τόπος"

Και όχι μόνο...Θυμίζω:

........εμπορία ανθρώπων, αρπαγή ανηλίκων, ακούσια απαγωγή, βιασμός, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, σωματεμπορία, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Και όχι μόνο...Θυμίζω:

........εμπορία ανθρώπων, αρπαγή ανηλίκων, ακούσια απαγωγή, βιασμός, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, σωματεμπορία, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής

Είπαμε, το ανωτέρω δεν είναι παρά απλά παράθεση ολόκληρου του κειμένου του άρθρου για το οποίο κατηγορούνται. Σιγά μην οργάνωνε και προκλήσεις ναυαγίων η ΧΑ. Θα την είχαν καθαρίσει αμέσως οι εφοπλιστές!

Για του λόγου του αληθές:

Αρθρο 187

Εγκληματική οργάνωση

1. Με Κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος συγκροτεί ή
εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από τρία ή
περισσότερα πρόσωπα (οργάνωση) "που επιδιώκει" τη διάπραξη περισσότερων
κακουργημάτων που προβλέπονται στα άρθρα 207 (Παραχάραξη), 208
(Κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων), 216 (Πλαστογραφία), 218
(Πλαστογραφία και κατάχρηση ενσήμων), 242 (ψευδής βεβαίωση, νόθευση),
264 (Εμπρησμός), 265 (Εμπρησμός σε δάση), 268 (πλημμύρα), 270 (έκρηξη),
272 (Παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες), 277 (πρόκληση
ναυαγίου), 279 (δηλητηρίαση πηγών και τροφίμων), 291 (διατάραξη της
ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών), 299 (ανθρωποκτονία με
πρόθεση), 310 (Βαριά σωματική βλάβη, 322 (Αρπαγή), 323 (εμπόριο
δούλων), 323Α (εμπορία ανθρώπων) 324 (Αρπαγή ανηλίκων), 327 (ακούσια
απαγωγή), 336 (Βιασμός), 338 (Κατάχρηση σε ασέλγεια), 339 (αποπλάνηση
παιδιών), 348 Α (πορνογραφία ανηλίκων) , 351 (Σωματεμπορία), 351Α (ασέλγεια
με ανήλικο έναντι αμοιβής), 374 (Διακεκριμένες περιπτώσεις Κλοπής), 375
(Υπεξαίρεση), 380 (Ληστεία), 385 (Εκβίαση), 386 (Απάτη), 386Α (Απάτη με
υπολογιστή), 404 (Τοκογλυφία),

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Με συγχωρείς, αλλά άλλο αυτό άλλο να ψηφίζεις εν γνώσει σου νταβατζήδες του κοινού ποινικού δικαίου. Και μάλιστα υπό τη σημαία "για να ξεβρωμίσει ο τόπος"

Συμφωνώ μεν
Αλλά αν κατέβαινε ο Τσοχατζόπουλος στις επόμενες εκλογές, πάλι ψήφους θα έπαιρνε
Τουλάχιστο αυτή είναι η δική μου εκτίμηση για την ελληνική πραγματικότητα
Κάποιοι έχουν συνηθίσει να ψηφίζουν κάθε καρυδιάς καρύδι

Ξέρεις Τάσο,στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια θεωρείται "βαρύ ένσημο" να γνωρίζει προσωπικά κάποιος έναν πορτιέρη,ένα μπάρμαν,ένα νταβά,έναν νταή γενικότερα.

Όπως έγραψα παραπάνω, δεν θέλω να πιστεύω ότι 7 στους 100 συμπολίτες μας (ή 1,5 στους 10, κατά τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις) είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο φαυλότητας.
Θέλω να πιστεύω ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία αυτά τα νταβατζιλίκια τα αγνοούσε. Δεν γράφω ότι αγνοούσε τους ξυλοδαρμούς μεταναστών, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι τόσοι "αγανακτισμένοι", ως δήλωναν, εναπόθεσαν εν γνώσει τους την εκπροσώπησή τους στα χέρια κοινών μπράβων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Είπαμε, το ανωτέρω δεν είναι παρά απλά παράθεση ολόκληρου του κειμένου του άρθρου για το οποίο κατηγορούνται. Σιγά μην οργάνωνε και προκλήσεις ναυαγίων η ΧΑ. Θα την είχαν καθαρίσει αμέσως οι εφοπλιστές!

Για του λόγου του αληθές:

Ακριβώς όπως τα λέει ο Τάσος είναι

Δεν είναι *ΚΑΙ* χακερ ο άλλος :D

Κατα την εξοδο του ο Κασιδιαρης κλωτσησε!!! ενα ρεπορτερ και εσπρωξε ενα καμεραμαν. Οι καμεραμαν και οι ρεπορτερς εξαιρουνται απο τον νομο ως θυματα σωματικης βιας; Μπορεις να τους κλωτσας, να τους κοβεις φαπες και ειναι ok;;;

Status
Not open for further replies.