To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Ο Βαξεβάνης χθες στην εκπομπή του "Στο Κόκκινο", αμέσως μετά την αποφυλάκιση των άλλων, είχε προβλέψει την προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου. Έπεσε μέσα.

Δεν ηταν δύσκολη πρόβλεψη.
Ήθελαν απο την αρχή τον αρχηγό μέσα για να σημαδευτεί όλο το ''κομμα'' ...

Την συνέχεια θέλω να δω εγώ...

Κι εγώ μια απ'τα ίδια. Δε βιάζομαι να καταδικάσω τίποτα, ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά πως λειτουργεί η Δικαιοσύνη... όλοι αυτοί είναι πολύ εύκολο να βρεθούν ελεύθεροι για λεπτομέρειες, και αυτό σε συνδιασμό με το "επαναστατικό" προφίλ που καλλιεργούν ως "μάρτυρες" νομίζω θα ήταν αρκετός λόγος για την προσωρινή υπό όρους απελευθέρωση τους. Θα δείξει λοιπόν αν υπάρχει δόλος (εκ μέρους του κράτους) ή όχι από τη συνέχεια της έρευνας και την έντασή της.

%25CE%259C%25CE%25B9%25CF%2587%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25AC%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2582+%25281%2529.jpg

hop... hop.. hop.. hop-hop

Κι εγώ μια απ'τα ίδια. Δε βιάζομαι να καταδικάσω τίποτα, ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά πως λειτουργεί η Δικαιοσύνη... όλοι αυτοί είναι πολύ εύκολο να βρεθούν ελεύθεροι για λεπτομέρειες, και αυτό σε συνδιασμό με το "επαναστατικό" προφίλ που καλλιεργούν ως "μάρτυρες" νομίζω θα ήταν αρκετός λόγος για την προσωρινή υπό όρους απελευθέρωση τους. Θα δείξει λοιπόν αν υπάρχει δόλος (εκ μέρους του κράτους) ή όχι από τη συνέχεια της έρευνας και την έντασή της.

Δηλαδή τι δόλος να υπάρχει; Θέλει η ΝΔ να ανεβάσει τα ποσοστά της ΧΑ;

Τα πράγματα είναι απλά:

1. Τον Ιανουάριο έχουμε την προεδρία της ΕΕ.
2. Τον Μάιο έχουμε ευρωεκλογές.
3. Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν καμιά όρεξη να ασχολούνται με νεο-ναζί. Κάπως έπρεπε να λήξει αυτή η αηδία.

Έκαναν λοιπόν αυτό που νόμισαν καλύτερο για να την λήξουν. Από κει και πέρα, τι ακριβώς θα γίνει κανείς δεν ξέρει.

Όπως κανείς δεν ξέρει που θα λήξουν και όλα τα υπόλοιπα. Αν νομίζετε ότι έχουν σχέδιο μακροπρόθεσμο, κάνετε μεγάλο λάθος. Όλοι οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι βλέποντας και κάνοντας. Του χρόνου θα δοκιμάσουν να λύσουν το πρόβλημα που έπρεπε να είχαν λύσει πέρσι. Έτσι φτάσαμε εδώ...

Kαταλήξαμε στο επικό αποτέλεσμα να μπαίνει μέσα ο αρχηγός, να μένει έξω ο επιχειρησιακός αρχηγός, και να μπαίνει επίσης μέσα ο τοπικός επιχειρησιακός αρχηγός.

Γκραν στιγμή του νομικού πολιτισμού.

Μια απο τις πολλές υποθέσεις λένε ότι αν μπουν στη μπουζού οι κακοί, θα μείνουν έξω οι καλοί με προίκα 5-6 %... κάτω απο το ίδιο ή διαφορετικό όνομα...

Η θεωρεία της "ίδιας πολυκατοικίας" του Καρατζαφέρη είναι νωπή.

Μια απο τις πολλές υποθέσεις λένε ότι αν μπουν στη μπουζού οι κακοί, θα μείνουν έξω οι καλοί με προίκα 5-6 %... κάτω απο το ίδιο ή διαφορετικό όνομα...

Είναι μιά πολύ ενδιαφέρουσα θέση,που με τα ως τώρα δεδομένα την ασπάζομαι και προσωπικά..

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Ο Καρατζαφερης παντως εχει ηδη αρχισει τις εμφανισεις σε εκπομπες και δελτια ειδησεων, προσπαθωντας οπως ειναι φυσικο να προσεταιριστει τους "απογοητευμενους" ψηφοφορους της ΧΑ.

Με το γνωριμο γλειωδες υφος του, υπενθυμιζει οτι και αυτος ειναι Ελληνολατρης πατριωτης αλλα και πολεμιος της βιας και οχι νεοναζι...

Ο Καρατζαφερης παντως εχει ηδη αρχισει τις εμφανισεις σε εκπομπες και δελτια ειδησεων, προσπαθωντας οπως ειναι φυσικο να προσεταιριστει τους "απογοητευμενους" ψηφοφορους της ΧΑ.

Με το γνωριμο γλειωδες υφος του, υπενθυμιζει οτι και αυτος ειναι Ελληνολατρης πατριωτης αλλα και πολεμιος της βιας και οχι νεοναζι...

Ναι αλλά αυτός είναι "προσκυνημένος".... και ο μεγάλος όγκος των ψήφων στη ΧΑ θαρρώ πως είναι πρωτίστως ψήφος απόρριψης του κατεστημένου... έστω και εάν αυτό υπάρχει μόνο στο μυαλό των ψηφοφόρων.... όπως τα κατάφεραν, με ελεύθερα τα μέλη της ηγετικής ομάδας (και τους μη εξ αρχής συλληφθέντες, προφανώς) και μέσα τον αρχηγό, είναι ταμάμ συνταγή για συσπείρωση... για ποια διαρροή μιλάμε? Ανάσχεση της προσέλκυσης νέων ψηφοφόρων ναι υπήρξε, αλλά ταυτόχρονα δημιουργήθηκε και ευκαιρία για ανασύνταξη.... αυτό το "τελειώσαμε με τη ΧΑ" που ακούστηκε αρχικώς, κοντεύει να γίνει το ανέκδοτο της χρονιάς... και δεν έχει τελειώσει ακόμη το 2013...

Ναι ναι...

ούτε οι χρυσαβγίτες είναι άλλωστε νεοναζί... και είναι και κατά της βίας, το έχουν δηλώσει...

δεν φέρουν δε, καμία ευθύνη για την συμπεριφορά κάποιων μελών τους.

Γνωστά όλα αυτά... οι μετανάστες και οι αριστεροί πολίτες είναι ευτυχείς που ακόμα και τα φασιστοκόμματα δεν τους πειράζουν τρίχα...

όλοι τα καταλαβαίνουμε φίλε, αλλά δεν παύει να πέφτουμε και απο τα σύννεφα :2thumb22sup:

Καλά και ο Μιχαλολιάκος, λέει, αναμενόταν να πει στην απολογία του ότι δεν είναι λάτρης του Χίτλερ....

Και τα προ 25ετίας άρθρα στον Στόχο? Θα πει πως ήταν νεανικές τρέλες.... πώς οι συνομήλικοί του κολλούσαν αφίσες του Πελέ ... εκείνος είχε του Fuehrer :flipout:

Ε ναι τωρα θα πει κολλαει κανεις αφισσες του Πελε ?

Τον Μεσι λατρευουν θα πει και οι Ελληνες εμενα :D

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Δεν ηταν δύσκολη πρόβλεψη.
Ήθελαν απο την αρχή τον αρχηγό μέσα για να σημαδευτεί όλο το ''κομμα'' ...

Την συνέχεια θέλω να δω εγώ...

Υπαρχει αραγε διαδοχη κατασταση στην ηγεσια τους ?

Εννοω για αλλον ηγετισκο....οχι αυτους που ξερουμε.

Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι τοσο προσωπαγες το κομμα και ο τροπος που εχει χτιστει...που ισως το να χωσουν μεσα τον Μιχαλολιακο να τους διαλυσει και αυτους.

Όχι απλώς προσωποπαγές, αλλά μέχρι και για Fuehrerprinzip ακούσαμε.... βέβαια με δεδομένη την προίκα του σχεδόν 10%, πολλοί γαμπροί θα βρεθούν... με πρώτους και καλύτερους τους εντός της παράταξης.... ειδικώς εάν πάρουν και την ευλογία του Φύρερ, ποιος τους πιάνει.

Status
Not open for further replies.