To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Για να συνοψίσω τη θέση μου και να κλείσω με αυτό:
...
1. Ποινική δικαιοσύνη. Ότι δηλαδή ο Σύριζα θα επιδιώξει να τιμωρηθούν όσοι έκλεψαν και εξαπάτησαν και μας έφεραν στη θέση αυτή.

2. Κοινωνική δικαιοσύνη. Ότι δηλαδή θα κάνει πρακτικά βήματα για να ανακουφιστούν οι αδύνατοι που πληρώνουν τα σημερινά προβλήματα.

Γι αυτά θα πρέπει να πείσει στην πράξη, όχι με λόγια και θεωρίες.

...

Νικόλαε, με μπέρδεψες... Πες μου οτι δεν πιστεύεις πραγματικά, οτι μπορούν να γίνουν το 1 και το 2...
Ρε συ... το 20% (απο το 5 στο 25) είναι πασόκια παλαιάς κοπής... Επιασε βροχή και χώθηκαν κάτω απο το υπόστεγο...

Last edited:
...
Ρε συ... το 20% (απο το 5 στο 25) είναι πασόκια παλαιάς κοπής...
...

...και κάτι ευκαιριακοί υστερόβουλοι σαν κι εμένα...

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Νικόλαε, με μπέρδεψες... Πες μου οτι δεν πιστεύεις πραγματικά, οτι μπορούν να γίνουν το 1 και το 2...
Ρε συ... το 20% (απο το 5 στο 25) είναι πασόκια παλαιάς κοπής... Επιασε βροχή και χώθηκαν κάτω απο το υπόστεγο...

Η ''Δημοκρατια'' τού Κοττάκη στόπε?

Ο πολύς κόσμος έχει σιχαθεί τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Εφόσον δεν εμφανίστηκε κανείς αξιόλογος στο κέντρο, οι άνθρωποι θα στραφούν είτε αριστερά είτε δεξιά.

Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Τόσο απλό είναι.

(Και βέβαια δεν μπερδεύουμε τις 2-3 χιλιάδες ανθρώπων που είναι άμεσα μπλεγμένοι με κάποιο κόμμα, με τα 5.000.000 ανθρώπων που ψηφίζουν στις εκλογές.)

τελικά αυτή η καινούργια θεωρία που δέχεται ότι όταν ένα κόμμα αυξάνει την εκλογική του δύναμη, αυτή η αύξηση πρέπει να οφείλεται σε νέους ψηφοφόρους ή σε νέους εκλογείς και μόνο, μάλλον πάει καλά ε ;

Γενικα εχουν μεγαλο σουξε οι ανυποστατες πολιτικες θεωριες,αμασητες πανε κατω...

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Γενικα εχουν μεγαλο σουξε οι ανυποστατες πολιτικες θεωριες,αμασητες πανε κατω...

Μα δεν ξέρεις οτι όποτε γίνονται εκλογές,δημιουργούνται περί τά 5μύρια ρέπλικες??Υπάρχει ειδική ''μήτρα'' που γεννάει καινούρια μοντέλα :Banane0::Banane0:

Οσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ παντως ησαν Πασόκοι..

Ενώ οσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή ησαν παρασυρμένοι και οχι φασίστες.:ADFADF1::ADFADF1:

To κακιστο γεγονος ειναι Σπυρο οτι αρχιζει και δημιουργειται η εντυπωση -ιδεα-πιστη οτι η Χ.Α ειναι αυτη που μπορει να δωσει λυση στα απλα καθημερινα προβληματα του λαου η ακομη και σε πιο συνθετα προβληματα.
Δυστυχως οσο περναει ο καιρος αρχιζεις και ακους πιο ευκολα και πιο ανερυθριαστα το ονομα της Χ.Α ,και αυτη η ταση γενικευεται και γινεται και λιγο της<μοδας> αρχιζει και <φοριεται> πολυ.Με δεδομενη την γνωστη ελληνικη ψυχολογια του <προβατου> φαινεται οτι το φαινομενο προς το παρον δεν αντιμετωπιζεται,ουτε ιδεολογικα ,ουτε πρακτικα για διαφορετικους λογους βεβαια.
το υπολοιπο πολιτικο συστημα συνεχιζει απτοητο το ξεκατινιασμα και δυστυχεστατα καποια σοβαρα στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ ,περασαν στη β γραμμη και δεν αποτελουν πλεον την εικονα που θα πρεπε να δειχνει το κομμα προς τα εξω. Το να εμφανιζεται ο γνωστος πολιτικος μαιντανος του κομματος στα τηλεοπτικα παραθυρα και να εκφραζει γνωμη και αποψη επι παντος επιστητου ,δεν νομιζω οτι βοηθα το ΣΥΡΙΖΑ.

τελικά αυτή η καινούργια θεωρία που δέχεται ότι όταν ένα κόμμα αυξάνει την εκλογική του δύναμη, αυτή η αύξηση πρέπει να οφείλεται σε νέους ψηφοφόρους ή σε νέους εκλογείς και μόνο, μάλλον πάει καλά ε ;

Αν υπάρχει παρθενογέννεση, τότε μιλάμε για θαύμα...

Ο πολύς κόσμος έχει σιχαθεί τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Εφόσον δεν εμφανίστηκε κανείς αξιόλογος στο κέντρο, οι άνθρωποι θα στραφούν είτε αριστερά είτε δεξιά.

Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Τόσο απλό είναι.

(Και βέβαια δεν μπερδεύουμε τις 2-3 χιλιάδες ανθρώπων που είναι άμεσα μπλεγμένοι με κάποιο κόμμα, με τα 5.000.000 ανθρώπων που ψηφίζουν στις εκλογές.)

Λογικό, δίκαιο και θεμιτό... Καμμία μομφή στην επιλογή ψήφου. Απλώς μερικών ψηφοφόρων οι "ανοχές" είναι πολύ αμβλυμένες για να απαιτήσουν τα 1 και 2...

Country in depression, nation in despair
One man seeking reasons everywhere
Growing hate and anger, the Fuhrers orders were precise
Who was to be blamed and pay the price

Wicked propaganda turning neighbours into foes
Soldiers of the third reich searching homes
And then their former friends are wathching as they are round up one by one
Times of persecution has just begun

Ever since it started on Kristallnacht '38
When liberty died and truth was denied
Sent away on trains sent on a one way trip to hell
Enter the gates, Auswitch awaits

When freedom burns, the final solution
Dreams fade away and all hope turns to dust
When millions burn the curtain has fallen
Lost to the world as they perish in flames

There was a country in depression, there was a nation in despair
One man finding reasons everywhere
Then there was rising hate and anger, the Führers order still apply
Who was to be blamed and sent to die

http://www.youtube.com/watch?v=7Z_Vc23GEGY&feature=player_embedded

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Εχω κι εγώ τις εμμονές μου...

Ολες οι ακροδεξιές ομάδες,είναι δημιουργήματα ή υποχείρια της ασφάλειας καθώς και μυστικών υπηρεσιών.

Η παλιά ΕΠΕΝ και πρόγονος της ΧΑ,έχει γραφεί κι υπάρχουν μαρτυρίες , ότι φτιάχτηκε απο την ασφάλεια στην μεταπολίτευση,για να μπορούν να ελέγχουν τους ακροδεξιούς...

http://parallhlografos.wordpress.com...4ογ/

http://www.iospress.gr/ios1996/ios19960623b.htm

Εκδικάστηκε τελικά σήμερα η υπόθεση ξυλοδαρμού εκπαιδευτικού, μουσουλμάνου στο Θρήσκευμα, από μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης. Το δικαστήριο υπέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή στον κατηγορούμενο για παράνομη οπλοκατοχή και συνέργεια σε συγκροτημένη ομάδα που προκάλεσε επικίνδυνη σωματική βλάβη...

http://www.enikos.gr/society/81120,Kri8hke_enoxos_gia_thn_epi8esh.html

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Εχω κι εγώ τις εμμονές μου...

Ολες οι ακροδεξιές ομάδες,είναι δημιουργήματα ή υποχείρια της ασφάλειας καθώς και μυστικών υπηρεσιών.

Η παλιά ΕΠΕΝ και πρόγονος της ΧΑ,έχει γραφεί κι υπάρχουν μαρτυρίες , ότι φτιάχτηκε απο την ασφάλεια στην μεταπολίτευση,για να μπορούν να ελέγχουν τους ακροδεξιούς...

http://parallhlografos.wordpress.com...4ογ/

http://www.iospress.gr/ios1996/ios19960623b.htm

Kαι για την 17 Νοεμβρη οχι μονο εχει γραφει αλλα υπαρχουν περισσοτερες απο ενδειξεις οτι ειχε στενη σχεση με τις μυστικες υπηρεσιες (τουλαχιστον της χωρας μας).

Πιθανον να ειχαν φτιαξει δυο βραχιονες εναν ακροδεξιο και εναν ας τον πουμε επαναστατικο ωστε να ελεγχουν τις αποληξεις τους.

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Kαι για την 17 Νοεμβρη οχι μονο εχει γραφει αλλα υπαρχουν περισσοτερες απο ενδειξεις οτι ειχε στενη σχεση με τις μυστικες υπηρεσιες (τουλαχιστον της χωρας μας).

Πιθανον να ειχαν φτιαξει δυο βραχιονες εναν ακροδεξιο και εναν ας τον πουμε επαναστατικο ωστε να ελεγχουν τις αποληξεις τους.

ενδείξεις; θα ήθελα να τις δω....

Εκδικάστηκε τελικά σήμερα η υπόθεση ξυλοδαρμού εκπαιδευτικού, μουσουλμάνου στο Θρήσκευμα, από μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης. Το δικαστήριο υπέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή στον κατηγορούμενο για παράνομη οπλοκατοχή και συνέργεια σε συγκροτημένη ομάδα που προκάλεσε επικίνδυνη σωματική βλάβη...

http://www.enikos.gr/society/81120,Kri8hke_enoxos_gia_thn_epi8esh.html

....δηλαδή εξάντλησαν την αυστηρότητα τους σαν να λέμε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Πέρα απο το θέμα της ΕΠΕΝ,έβαλα τα λίνκ περισσότερο για τον ρόλο που διαδραμάτιζε ο Μιχαλολιάκος...Ο ακροδεξιός Καλέντζης τον καττηγορεί,ότι έγινε πληροφοριοδότης της ΕΥΠ,τους έδωσε κοινώς και γι' αυτό αποφυλακίστηκε κι έπεσε στα μαλακά,μετά τις βομβιστικές ενέργειες και την κλοπή όπλων...

Τον Μιχαλολιακο τον ειχε "εγκρινει" και ο δικτατορας Παπαδοπουλος αν δεν κανω λαθος.

Πιθανον λοιπον να του παρειχε και οτι "βοηθεια" και διασυνδεσεις του ειχαν μεινει στο κρατος.

Status
Not open for further replies.