To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη του Κασιδιάρη(που γίνεται σήμερα), η "δημοσιογράφος" Νάντια Αλεξίου....

Έτσι....

Αθώος ο νεοναζί μαχαιροβγάλτης Ηλίας Κασιδιάρης....

Στις Σκουριές λιποθυμούν παιδιά απο δακρυγόνα μπάτσων...

Πηγαίνουν τους ναρκομανείς μαζί με τους δύστυχους μετανάστες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης...

και μου κουνάτε το δάκτυλο όταν αναφέρομαι στην άμυνα ενός λαού, με οποιοδήποτε μέσο, απέναντι στην Χούντα....

Keep up.....-bye-

Κασιδιάρης απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους: "τα τσοντοκάναλά σας με έλεγαν ένοχο. Σας τρίβω την απόφαση στα μούτρα."

Πείτε μου για εξισώσεις....πάλι....

Κασιδιάρης απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους: "τα τσοντοκάναλά σας με έλεγαν ένοχο. Σας τρίβω την απόφαση στα μούτρα."

Πείτε μου για εξισώσεις....πάλι....

επικό σχόλιο...

Τελικά τον φοιτητή τον είχε πλακώσει το Indymedia.

επικό σχόλιο...

Τελικά τον φοιτητή τον είχε πλακώσει το Indymedia.

Ναι ρε... Στην επόμενη δίκη ελπίζω να καταδικαστεί.........(όχι ο Κασιδιάρης, αυτός δεν πρόκειται... Το indy....)...

1B01643B36ED91CE930E33C5CC849B04.jpg

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=501757

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής συμμετείχε σε εκδήλωση του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας (NPD) στην πόλη Rostock

http://news247.gr/eidiseis/koinonia....it&utm_medium=twitter&utm_campaign=news247gr

"Σταματήστε τους αλλοδαπούς εργάτες! Δουλειά μόνο στους Γερμανούς!" δίπλα σε αυτό το πανό, που επιτίθεται εμμέσως στους Έλληνες μετανάστες της Γερμανίας, εκφώνησε το χαιρετισμό του ο εκπρόσωπος εξωτερικών επαφών της Χρυσής Αυγής Γιώργος Δημητρούλιας, σε εκδήλωση του ναζιστικού γερμανικού κόμματος NPD, στο Rostock της Γερμανίας.

Τα χρυσα αβγα στην πρεμουρα τους να παρουν "πιστοποιητικα γνησιοτητας" απο τους οριτζιναλ ναζι,φτυνουν τους συμπατριωτες τους...
Πιο προδοτης πεθαινεις...Γνησιο ελληνικο ιδεωδες,δοκιμασμενο σε συνθηκες κατοχης χρονια τωρα....

Τρίχες...Αν δεν κρατάς τσεκούρι, υπουργός δεν γίνεσαι...Έχει πολλά ψωμιά ακόμα να φάει για να ανέβει, μια υπόθεση απλής συνέργειας δεν φτάνει...

Μπα...Τα σκυλιά του συστήματος έχουν μαύρο σκύλο;;

Να το τσεκάρουν γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να υποστούν καμιά μετάλλαξη στο dna τους...:afro:

Status
Not open for further replies.